- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.321
Eşim nerden aldı bilmiyorum eczaneden almıştır herhalde yeni evlendigimzde almıştı zaten çoktan bitti oda daha kullanmıyorum onu gerek kalmıyorNasl olyorkuzum eczaneden mi alyorsn .
Hayırlısını versin Rabbim yarında benim kontrolüm var lütfen dua edin ilk çocugun kürtaj aynısını yaşamak istemiyorum bebegi goruruz kalbini duyarız inşallahhhAllha şükür kalıyoz da bizimkide sıkıntılı oluyo bakalım insallah sağlıklı bi şekilde hamile kalabilirimİnsallah ikiz olur diye de demeden gecemicem
Eeee sana niye geldilerUff biraz yaşş gurubu büyük tipler hiiç bana göre yoklar :)
Eee sen düşük yapmadın mı kimyasal değil miydiHayırlısını versin Rabbim yarında benim kontrolüm var lütfen dua edin ilk çocugun kürtaj aynısını yaşamak istemiyorum bebegi goruruz kalbini duyarız inşallahhh
Ohhh ne güzl nasl aştın kız bnde aşaym :))Eşim nerden aldı bilmiyorum eczaneden almıştır herhalde yeni evlendigimzde almıştı zaten çoktan bitti oda daha kullanmıyorum onu gerek kalmıyor
Yk canım Allah korusun karnımda şuanEee sen düşük yapmadın mı kimyasal değil miydi
Kaynanam burda diye kuzm :))Eeee sana niye geldiler
Kendini sal hç bşey düşünmeOhhh ne güzl nasl aştın kız bnde aşaym :))
Ahahah onu başarrırsam söylerm :))Kendini sal hç bşey düşünme
Estagfirullah canım bende bilmiyordum araştırdıkça çıkıyorAyyyy cahillik ya iste eşim bana boşuna deliha demiyo
Canımcım geçmiş olsun, allah bi daha göstermesin
Canımcım bir sen cevap yazdın, var ol, sağ ol. Yoksa ilk bu siteye soru yazarkenki gibi olmuş olacaktım, dikkate alıp kimse cevaplamamıştı. Allah razı olsun cevap yazdığın için.
İnşallah bunlar hamilelik belirtisidt, yaklaşıyor yaklaşmakta olna
Başırırsın inş çocuk içinde yataga girme stres yaparsın olmaz kafanı boşalt istedigin zaman yapAhahah onu başarrırsam söylerm :))
Öyle yapaym kuzmm ama bu preesed mi ne o kayganlaştrıcı varmş omu yoksa senin kullandgn okey olan mı güzel kuzmBaşırırsın inş çocuk içinde yataga girme stres yaparsın olmaz kafanı boşalt istedigin zaman yap
Canım su bazlı kayganlaştırıcı alabilirsin onların bir zararı yok .Öyle yapaym kuzmm ama bu preesed mi ne o kayganlaştrıcı varmş omu yoksa senin kullandgn okey olan mı güzel kuzm
Kız Valla bilmyorm onlar ne nerden alınyor Allahım ne kadar cahilimmmmCanım su bazlı kayganlaştırıcı alabilirsin onların bir zararı yok .
O markayı kullanmadım.bilmiyorkm ok un su bazlısını kullandım gerçekten işe yarıyor ilk evlendigimzde yapamayınca onu almıştık çok işe yarıyor yani :)Öyle yapaym kuzmm ama bu preesed mi ne o kayganlaştrıcı varmş omu yoksa senin kullandgn okey olan mı güzel kuzm
Tm bitanem saolO markayı kullanmadım.bilmiyorkm ok un su bazlısını kullandım gerçekten işe yarıyor ilk evlendigimzde yapamayınca onu almıştık çok işe yarıyor yani :)
Canım erken tedirgin olma genelde 6-8 haftalarda duyuyorlarKızlar sabah iğne yazdrmak için hastnye gttim.Normalde muayene olmycktım,hfttaya kendi doktoruma randevum var.Doktor bakalm diynce bşy diyemedim ,ultrasonla baktı kese göründü yolk sac da var ama kalp atışı yok,haftaya gel dedi.Sizce normal mi? Duyulması gerekmez mydi?İçime bir korku girdi.Bu arada 5+5günlük hamileyim.
Canım en az 2 saat sıvı alımını bırakmalı 4 saat wc ye çıkmamalısın az az aldıysan çok etkilemez en koyu günündeysen hafif silikleşir herhaldeKızlar ovu testi kullananlar . Hiç sıvı alıp test yaptığınız oldumu ?
Anladım kuzu onu. Merak ettim yine de :)Sivi diğer kizlara dedim kuzumevet çekildim filmi doktor normal dedi haftaya kendi doktoruma götürücem bakalim
Ya sen özgenin annesi değil misinYk canım Allah korusun karnımda şuan
Daha neler ögrencez nelerEstagfirullah canım bende bilmiyordum araştırdıkça çıkıyor
Amin canım benim cümlemizden inşallahElimden geldiğince herkese cevap veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?