- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.341
Yk elif1996Ya sen özgenin annesi değil misin
Yaaaa ben seninle özgenin annesi diye konuşuyorum yaYk elif1996
Biraz fazla araştırmacıyım ben o yüzden olmuyor zaten oluruna bırakmak daha iyidir booşverDaha neler ögrencez neler
He sen birlik oturuyorsun canım şimdi anladımKaynanam burda diye kuzm :))
Yok ya öyle düşünmeBiraz fazla araştırmacıyım ben o yüzden olmuyor zaten oluruna bırakmak daha iyidir booşver
Vay be elif olsam konuşmicakmısınYaaaa ben seninle özgenin annesi diye konuşuyorum ya
Hayırrr ondan değil kuzum ya ask olsunVay be elif olsam konuşmicakmısın
Ne bileyim oyle diyinceHayırrr ondan değil kuzum ya ask olsun
Vallahi takmayanın daha iyi kazara hamile kalan çokYok ya öyle düşünme
Nicknamenin sonuna 16 yazınca o sandımHayırrr ondan değil kuzum ya ask olsun
Ben kazara gitmiş olabilir miyim suanVallahi takmayanın daha iyi kazara hamile kalan çok
Hayırlısıyla olsun canım neden olmasın ki sağlık açısından sıkıntılı mı olurmuşBen kazara gitmiş olabilir miyim suan
Amin bitanem inşalalhh en kisa zamnda çok çok çok aminnn bu arada ameliyoat işin ne oldu karar verdinmiAnladım kuzu onu. Merak ettim yine de :)
Hadi geçmiş olsun. 2019 da bizler de gebe kalırız inşallah
Kız yok ne birliği Allah korusn kaynanam bizde onun Arkadaslarıda bizdeHe sen birlik oturuyorsun canım şimdi anladım
Canım erken tedirgin olma genelde 6-8 haftalarda duyuyorlar
Canım en az 2 saat sıvı alımını bırakmalı 4 saat wc ye çıkmamalısın az az aldıysan çok etkilemez en koyu günündeysen hafif silikleşir herhalde
İnşallah duyarsın canım annesine kendini duyurur minikİnşAllah bende haftaya duyarım canım.
Kızlar midem aç karnına bulanmıyor demez olaydım.Bugün hastneye giderken mahvoldum ilk defaMidem hala sürekli bulanıyor,bir lokma birşey yiyemedim.Ne yapcam ben böyle blmyorum.
İnşallah duyarsın canım annesine kendini duyurur minik
Tuzlu çubuk kraker iyi geliyor diye duymuştum canım bastırmak adına deneyebilirsin
Allah Allah o niyeki anlamadım kendi evi yok muKız yok ne birliği Allah korusn kaynanam bizde onun Arkadaslarıda bizde
Değerim sıfırlanmamıştıHayırlısıyla olsun canım neden olmasın ki sağlık açısından sıkıntılı mı olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?