Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef aç karnına 1bardak suyla tiroit ilacı içmem gerekiyor ve yarım saat bişy yemiyorum.O iyice kötü yapıyor.Tamam sağolasın canım, denicem.
Anladım canım inşallah hafifler ya mide bulantısıda fena bir şey yedirmez vitaminde almak gerek sonuçta ama genelde 3 aydan sonra yediklerinden geciyormuş bebeğe ee o zamana kadar da takviye yaparsın şimdi vücudunda ki depoyla idare etsin bebiş
Değerim sıfırlanmamıştı
Nasibinde varsa yaşayıp göreceksin kuzu

Kızlar merhaba,

2 bebeği olan bir arkadasım söyle degerlendirme yapmamı istedi adetin birinci gününten itibaren sayarak 15.16.17.18 günler en verimli ben hep öyle hamile kaldım dedi. Ancak ben hep 14. günü yumurtlama baz alarak öncesinden yani 12. günden 16. güne kadar değerlendiriyordum. Sizde hangisii

Ondan sormuyorum canım biliyorumda . Sıvı alıp yapanlarda nasıl oluyor test hiç denedilermi diye diyorum:)

Çok fena canım çok.Sabahtan beri kuru ekmek yedim o kdr.İçim almıyor,ağzıma aldıkça öğürüyorum. Bebiş iyi olsun da çekmeye razıyım.

Ama sıfırlanmadı yükselirse dr dış gebelik teşhisi koyar

Benim de hep sağ kaşığımda batma oluyor
Eskiden vücudumu dinlemiyor muydum
Yoksa şimdi mi oluyor bilmiyorum, ama 2 gündür bariz kasık batması var bende de
Senin bat ne zamn

Normal çok normal canım 8. Haftada duymuştum ben
Bildiğim en erken 6. Haftada falan duyuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…