- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.361
Amannn bişy olmaz bnde bu kayganlaştrıcıları araştryorm ok un su bazlı olanını bakaymda alaym bugğn hemenAllah Allah o niyeki anlamadım kendi evi yok mu
Kuzum senin acık konuşuyorum ama sulanma problemi var galiba aksine benimki de cok sulanıyo yaAmannn bişy olmaz bnde bu kayganlaştrıcıları araştryorm ok un su bazlı olanını bakaymda alaym bugğn hemen
Ahahahahha tövbeeeKuzum senin acık konuşuyorum ama sulanma problemi var galiba aksine benimki de cok sulanıyo ya
Acık acık konuşayım mıAhahahahha tövbeeekız çok sulanma bi problem değildir
Yok valla ondan değil olsa sölerm oldgunda zevk aldgmda yani sular seller gibi ama acıdığı zamn kupkuru olyorm biraz ugrastn sonra azcık olyor..Kuzum senin acık konuşuyorum ama sulanma problemi var galiba aksine benimki de cok sulanıyo ya
Anladım canım inşallah hafifler ya mide bulantısıda fena bir şey yedirmez vitaminde almak gerek sonuçtaMalesef aç karnına 1bardak suyla tiroit ilacı içmem gerekiyor ve yarım saat bişy yemiyorum.O iyice kötü yapıyor.Tamam sağolasın canım, denicem.
Nasibinde varsa yaşayıp göreceksin kuzuDeğerim sıfırlanmamıştı
Ben anladımAcık acık konuşayım mı
Ondan sormuyorum canım biliyorumda . Sıvı alıp yapanlarda nasıl oluyor test hiç denedilermi diye diyorum:)Canım erken tedirgin olma genelde 6-8 haftalarda duyuyorlar
Canım en az 2 saat sıvı alımını bırakmalı 4 saat wc ye çıkmamalısın az az aldıysan çok etkilemez en koyu günündeysen hafif silikleşir herhalde
Anladım canım o ayrı tabiOndan sormuyorum canım biliyorumda . Sıvı alıp yapanlarda nasıl oluyor test hiç denedilermi diye diyorum:)
Anladım canım inşallah hafifler ya mide bulantısıda fena bir şey yedirmez vitaminde almak gerek sonuçtaama genelde 3 aydan sonra yediklerinden geciyormuş bebeğe ee o zamana kadar da takviye yaparsın şimdi vücudunda ki depoyla idare etsin bebiş
Nasibinde varsa yaşayıp göreceksin kuzu
Ama sıfırlanmadı yükselirse dr dış gebelik teşhisi koyarAnladım canım inşallah hafifler ya mide bulantısıda fena bir şey yedirmez vitaminde almak gerek sonuçtaama genelde 3 aydan sonra yediklerinden geciyormuş bebeğe ee o zamana kadar da takviye yaparsın şimdi vücudunda ki depoyla idare etsin bebiş
Nasibinde varsa yaşayıp göreceksin kuzu
Sizin için ön sev... bizim için bi çare yok galibaYok valla ondan değil olsa sölerm oldgunda zevk aldgmda yani sular seller gibi ama acıdığı zamn kupkuru olyorm biraz ugrastn sonra azcık olyor..
Kız öyle deme utandımBi bakim napıyolar dedim hangi konuya denk geldimNe konuşuyosunuz sapıklar
Zor ama hak veriyorum
Ekmekte koy içine canım en azından vitamin alırsınÇok fena canım çok.Sabahtan beri kuru ekmek yedim o kdr.İçim almıyor,ağzıma aldıkça öğürüyorum. Bebiş iyi olsun da çekmeye razıyım.
Ama sıfırlanmadı yükselirse dr dış gebelik teşhisi koyar
HAHAHKız öyle deme utandım
Benim de hep sağ kaşığımda batma oluyorGünaydın kızlarr. Gece ishal durumu yaşamıştım kısa süreli . Gece yattığımda da hani uyuma pozisyonu değiştirirken sağdan sola döner ya insan mesela Allahımmm sağ bacağımda değişik bir ağrı mı diiym sızı mı diyim çekilme mi bilmiyorum yani değişik bişey. Yürüyünce de oluyo ve hala var ağrı gibi şey. Sanki bıçak saplanması gibi. Sağ kasığımın altındaki taraftan diz üstüme kadar.
Normal çok normal canım 8. Haftada duymuştum benKızlar sabah iğne yazdrmak için hastnye gttim.Normalde muayene olmycktım,hfttaya kendi doktoruma randevum var.Doktor bakalm diynce bşy diyemedim ,ultrasonla baktı kese göründü yolk sac da var ama kalp atışı yok,haftaya gel dedi.Sizce normal mi? Duyulması gerekmez mydi?İçime bir korku girdi.Bu arada 5+5günlük hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?