Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yumurtlama olmadan 4-5 gün öncesi ( spermler rahimde 72 saat canlı kalabiliyor diye ayrıca erken yumurtlama olabilir diye ) ve 3 gün sonrasını ( geç yumurtlama olabilir diye ) değerlendirmek gerekiyor diye biliyorum

Yok canım genelleme hiç doğru değil. Bak bana 19. Günümdeyim henüz hala yumurtlamadım. Zaten bundan önceki ay hariç hep yanlış zamanları değerlendirdim bu genel bilgiden ötürü.

Aaaaa
Ovulasyonla mı takip ediliyorsun
19 gün baya ilerlemiş
Allah allah
Aynen hem de ortalama adet döngüm 28-29 gün düşün yani. Ben de ilk ovu testiyle takip ettiğimde heralde yumurtlamıyorum deyip artık bırakacağım zaman öğrendim yumurtladığımı. Geçen ay 21. Gün de oldu yumurtlama. Bu ay da yapayım dedim ama elimde az var diye geç başladım. yeni yeni koyulaşıyor test ama yumurtlama olmadı.

soyle bise kese fotosunu elife attim orda. mm falan yazmyor sata. gore 6. arti 2 ama. gelisimi 4 bucuk haftalık dedi bana gec dollenmeden kaynakli dedi
şu yüzden sordum bizim diğer topicte bi arkadaş benden 1 gün öndesata göre ama kesesi çok küçüktü ama daha sonra bebek oluştu tam haftasını yakaladı geç döllenmede olmayabiliyor kuzum

Yanlış bir yönlendirme canım herkesin yumurtlama tarihi farklıdır bir de her ay bile farklıdır bazen 14.gün yumurtlarsın bazen 16. gün hatta benim gibi 32-35 arası regli görüyorsan 18.günden sonra yumurtlama anca olur Gün aşırı ilişki kaçırmamak adına önemli sadece yumurtlama haftasında ilişkiye girmek sağlıklı değil sperm içinde yumurtlama günü itibariyle üstüste 2-3 gün ilişki olabilir spermlerde sıkıntı yoksa daha da kaçırmamış olunur bunu da ya ateş yükselmesiyle ya da ovülasyon testiyle net anlayabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…