- 20 Ekim 2018
- 911
- 1.677
- 33
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.381
Ben yumurtlama olmadan 4-5 gün öncesi ( spermler rahimde 72 saat canlı kalabiliyor diye ayrıca erken yumurtlama olabilir diye ) ve 3 gün sonrasını ( geç yumurtlama olabilir diye ) değerlendirmek gerekiyor diye biliyorumKızlar merhaba,
2 bebeği olan bir arkadasım söyle degerlendirme yapmamı istedi adetin birinci gününten itibaren sayarak 15.16.17.18 günler en verimli ben hep öyle hamile kaldım dedi. Ancak ben hep 14. günü yumurtlama baz alarak öncesinden yani 12. günden 16. güne kadar değerlendiriyordum. Sizde hangisii
Maşallah hayırlı uğurlu olsunbende kesemi gordum bugun cok kucuk dedi suan 4 bucuk haftalik gorunuyor adete gore kucuk dedi doktor buyuk bir ihtimalle gec dollenme dedi 15 gun sonra gelisimine kalp atislarina bakacagiz dedi
sag olun. canm allah razi olsun rabbim tez zamnda sizede nasip etsinMaşallah hayırlı uğurlu olsun
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
8 gün var canım senin ne zamanBenim de hep sağ kaşığımda batma oluyor
Eskiden vücudumu dinlemiyor muydum
Yoksa şimdi mi oluyor bilmiyorum, ama 2 gündür bariz kasık batması var bende de
Senin bat ne zamn
Yok canım genelleme hiç doğru değil. Bak bana 19. Günümdeyim henüz hala yumurtlamadım. Zaten bundan önceki ay hariç hep yanlış zamanları değerlendirdim bu genel bilgiden ötürü.Kızlar merhaba,
2 bebeği olan bir arkadasım söyle degerlendirme yapmamı istedi adetin birinci gününten itibaren sayarak 15.16.17.18 günler en verimli ben hep öyle hamile kaldım dedi. Ancak ben hep 14. günü yumurtlama baz alarak öncesinden yani 12. günden 16. güne kadar değerlendiriyordum. Sizde hangisii
12 gün var8 gün var canım senin ne zaman
AaaaaYok canım genelleme hiç doğru değil. Bak bana 19. Günümdeyim henüz hala yumurtlamadım. Zaten bundan önceki ay hariç hep yanlış zamanları değerlendirdim bu genel bilgiden ötürü.
kaç mm şuan canım kesen ? ve sata göre kaçıncı haftadasınbende kesemi gordum bugun cok kucuk dedi suan 4 bucuk haftalik gorunuyor adete gore kucuk dedi doktor buyuk bir ihtimalle gec dollenme dedi 15 gun sonra gelisimine kalp atislarina bakacagiz dedi
Aynen hem de ortalama adet döngüm 28-29 gün düşün yani. Ben de ilk ovu testiyle takip ettiğimde heralde yumurtlamıyorum deyip artık bırakacağım zaman öğrendim yumurtladığımı. Geçen ay 21. Gün de oldu yumurtlama. Bu ay da yapayım dedim ama elimde az var diye geç başladım. yeni yeni koyulaşıyor test ama yumurtlama olmadı.Aaaaa
Ovulasyonla mı takip ediliyorsun
19 gün baya ilerlemiş
Allah allah
Daha test için erken canım sabret12 gün var
Evde test de var
Zor duruyorum
soyle bise kese fotosunu elife attim orda. mm falan yazmyor sata. gore 6. arti 2 ama. gelisimi 4 bucuk haftalık dedi bana gec dollenmeden kaynakli dedikaç mm şuan canım kesen ? ve sata göre kaçıncı haftadasın
Ne güzel işte kızçe çoğu daha güzel değilmiSizin için ön sev... bizim için bi çare yok galiba
şu yüzden sordum bizim diğer topicte bi arkadaş benden 1 gün öndesata göre ama kesesi çok küçüktü ama daha sonra bebek oluştu tam haftasını yakaladı geç döllenmede olmayabiliyor kuzumsoyle bise kese fotosunu elife attim orda. mm falan yazmyor sata. gore 6. arti 2 ama. gelisimi 4 bucuk haftalık dedi bana gec dollenmeden kaynakli dedi
Ayy öle deme yaaBi bakim napıyolar dedim hangi konuya denk geldimNe konuşuyosunuz sapıklar
Yanlış bir yönlendirme canım herkesin yumurtlama tarihi farklıdır bir de her ay bile farklıdır bazen 14.gün yumurtlarsın bazen 16. gün hatta benim gibi 32-35 arası regli görüyorsan 18.günden sonra yumurtlama anca olurKızlar merhaba,
kız yok şaka yapıyorumAyy öle deme yaa
Ahaaa kuzmm valla suçlu hissetm aaaMerhabaaaa kızlarrr ben geldimmm dün hiç giremedim ama konuşmaların hepsini okudum hep +18 konuşmuşsunuzztabi bebek yapmak için uğraşıncaaa kafalar hep o işter :)))
Yaptım bile negatif ama testi yaptıktan sonra yine kasık batması olduDaha test için erken canım sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?