Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende kesemi gordum bugun cok kucuk dedi suan 4 bucuk haftalik gorunuyor adete gore kucuk dedi doktor buyuk bir ihtimalle gec dollenme dedi 15 gun sonra gelisimine kalp atislarina bakacagiz dedi
Aa göznaydn kuzmmm :) Allah sorunsz güzel gebelik nasip etsn

Yaptım bile negatif ama testi yaptıktan sonra yine kasık batması oldu
Bide hissedermiş ya anne gerçekten ben hissediyorum
Bakalım çıkacak mı
Kızz ne ara yaptın? O kadar erken niye yapıyorsun testi boşuna harcadın ama başka testin varsa bilemem tabi

Canım herkesin yumurtalma zamanı çok farklı oluyor. Misal ben 30 günde bir adet olıyorum adetime 10 gün kala yumurtladım. Benim arkadaşımda adetinden 3 güm sonra yumurtladı yani sen arkadaşını baz alma her hamilelik bir olmadıgı gbi her yumurtlamada bir degil

bende kesemi gordum bugun cok kucuk dedi suan 4 bucuk haftalik gorunuyor adete gore kucuk dedi doktor buyuk bir ihtimalle gec dollenme dedi 15 gun sonra gelisimine kalp atislarina bakacagiz dedi
Saglikla ilet lrlesn ins cnm cok sevindim kalp atışını da duyarsn ins

Kızz ne ara yaptın? O kadar erken niye yapıyorsun testi boşuna harcadın ama başka testin varsa bilemem tabi
İşte salaklık
Halbuki dün izlediğim videoyla ikna olmuştum
Tüp bebek uzmanı dr diyor ki ilişkiden bir gün sonra hamilelik testi yapalım diyen hastam var diyor
Hamilelik testi adeti geçtikten 2-3 gün sonra
Ultrason 2 hafta sonra bakılır diyordu
Hamilelik testi erken yapılırsa kimyasal gebeliği öğrenirsiniz diyor , her kadın bilmeden kimyasal gebelik geçirirmiş korunmadığı zamanlarda ve adetle atarmış vücudundan
Bata 4-5 gün kala test yapan benim gibi arkadaşlar 2. Çizgiyi görüp hamile olduklarını sansa bile yanlışlık olabilir
Bugünü saymazsam 11 gün ve 6 test kaldı
Yani 2 Günde bir yapsam bata kadar yetiyor
Dün de test yapmıştım ve sonrasında ikna olup bata en azından bi kaç gün kalana kadar test yapmayacam demiştim ama bugün yine dayanamadım yaptım

ya birdd bebek emziriyorm ya ondan da olabilirmis
Bence bi sıkıntı yok sen kendini üzme sıkıntı yaratma geç döllenme olabilir bebek emdiğinden olabilir herşey olabilir öyle küçük olup sonra gelişen çok bebek var dert etme herşey olacağına varır canım bence sağlıkla büyüyecek

Kızlar birşey sorucam benimmadet biteli 2 gün oldu adetim biter bitmez binovülasyon testi yapmıştım silikti çok yani negatifti şimdi yumurtalama dönemime gireceğim için tekrar başlıcam ama hergün mü yapmalıyım yoksa 2-3 günde bir mi ovü testi yapmalıyım şuan 5 adet tek kaldı elimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…