- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.401
Aa göznaydn kuzmmm :) Allah sorunsz güzel gebelik nasip etsnbende kesemi gordum bugun cok kucuk dedi suan 4 bucuk haftalik gorunuyor adete gore kucuk dedi doktor buyuk bir ihtimalle gec dollenme dedi 15 gun sonra gelisimine kalp atislarina bakacagiz dedi
Kızz ne ara yaptın? O kadar erken niye yapıyorsun testi boşuna harcadın ama başka testin varsa bilemem tabiYaptım bile negatif ama testi yaptıktan sonra yine kasık batması oldu
Bide hissedermiş ya anne gerçekten ben hissediyorum
Bakalım çıkacak mı
Ayy valla bnde cok kötü hissetm çünkü bnm sornmdukız yok şaka yapıyorumsanki biz bilmiyoruz biz konuşmuyo muyuz
Canım herkesin yumurtalma zamanı çok farklı oluyor. Misal ben 30 günde bir adet olıyorum adetime 10 gün kala yumurtladım. Benim arkadaşımda adetinden 3 güm sonra yumurtladı yani sen arkadaşını baz alma her hamilelik bir olmadıgı gbi her yumurtlamada bir degilKızlar merhaba,
2 bebeği olan bir arkadasım söyle degerlendirme yapmamı istedi adetin birinci gününten itibaren sayarak 15.16.17.18 günler en verimli ben hep öyle hamile kaldım dedi. Ancak ben hep 14. günü yumurtlama baz alarak öncesinden yani 12. günden 16. güne kadar değerlendiriyordum. Sizde hangisii
Hayır değil kuzumNe güzel işte kızçe çoğu daha güzel değilmi
Biliyorum kuzum da işte biraz acık konusunca utandım yoksa utanmazdım daHAHAHyok bacım yok ne utanıyosun oda bir ihtiyaç oda bir sağlık sonuçta şaka yapıyorum ben
Ay bilmiyorum bakalım kan verdim aksama cıkacakZor ama hak veriyorum
Ekmekte koy içine canım en azından vitamin alırsın
Anlaşılmaz mı sonrasında
Neden kiHayır değil kuzum
Cok genişleme oluyo o zaman da partner zevk alamıyoNeden ki
Saglikla ilet lrlesn ins cnm cok sevindim kalp atışını da duyarsn insbende kesemi gordum bugun cok kucuk dedi suan 4 bucuk haftalik gorunuyor adete gore kucuk dedi doktor buyuk bir ihtimalle gec dollenme dedi 15 gun sonra gelisimine kalp atislarina bakacagiz dedi
ya birdd bebek emziriyorm ya ondan da olabilirmisşu yüzden sordum bizim diğer topicte bi arkadaş benden 1 gün öndesata göre ama kesesi çok küçüktü ama daha sonra bebek oluştu tam haftasını yakaladı geç döllenmede olmayabiliyor kuzum
İşte salaklıkKızz ne ara yaptın? O kadar erken niye yapıyorsun testi boşuna harcadın ama başka testin varsa bilemem tabi
Yok ya sende beni bilen bilir art niyetli demedim espri yaptım sadece =)Ayy valla bnde cok kötü hissetm çünkü bnm sornmdu
Adet olamadım ben daha pko olduğu içinİnşaAllah kuzucumm senin de öylesenin ne kadar var bata balım
Bence bi sıkıntı yok sen kendini üzme sıkıntı yaratma geç döllenme olabilir bebek emdiğinden olabilir herşey olabilir öyle küçük olup sonra gelişen çok bebek var dert etme herşey olacağına varır canım bence sağlıkla büyüyecekya birdd bebek emziriyorm ya ondan da olabilirmis
O bende de vardı su sefer idrar enfeksiyonu çıktıİlişkiden sonra tuvalete gitmek korunma diye sayılıyor o derece canım İlişki öncesi tuvalete git,sonrasın da sabret biraz 1 saat sonra flan git.
Yok canımmm senin ne suçun var biz bebek isteyenler utanalımmmm :)))))Ahaaa kuzmm valla suçlu hissetm aaa
bende kesemi gordum bugun cok kucuk dedi suan 4 bucuk haftalik gorunuyor adete gore kucuk dedi doktor buyuk bir ihtimalle gec dollenme dedi 15 gun sonra gelisimine kalp atislarina bakacagiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?