- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.421
Hayırlısı olsun canım inşallah sıkıntı olmayacaksa hamilesindirAy bilmiyorum bakalım kan verdim aksama cıkacak
Canım ben az olduğu için gün aşırı test yapmıştım özellikle ilişki olduğu gün yapmadım pik yaptıysa kaçırmam zaten diye sonraki gün hafif siliniyor ya öyle anlamıştım meselaKızlar birşey sorucam benimmadet biteli 2 gün oldu adetim biter bitmez binovülasyon testi yapmıştım silikti çok yani negatifti şimdi yumurtalama dönemime gireceğim için tekrar başlıcam ama hergün mü yapmalıyım yoksa 2-3 günde bir mi ovü testi yapmalıyım şuan 5 adet tek kaldı elimde
Canım bu kadar kafana takma. Ne kadar zamandır istiyorsun sen. Ne ara bu hale geldin anlat bakalım. O kadar erken teste başlaman psikolojik olarka sıkıntı, bak sırf bu yüzden adetin de gecikir, herşeyide belirtiye yorarsın. Sakin olman gerekİşte salaklık
Halbuki dün izlediğim videoyla ikna olmuştum
Tüp bebek uzmanı dr diyor ki ilişkiden bir gün sonra hamilelik testi yapalım diyen hastam var diyor
Hamilelik testi adeti geçtikten 2-3 gün sonra
Ultrason 2 hafta sonra bakılır diyordu
Hamilelik testi erken yapılırsa kimyasal gebeliği öğrenirsiniz diyor , her kadın bilmeden kimyasal gebelik geçirirmiş korunmadığı zamanlarda ve adetle atarmış vücudundan
Bata 4-5 gün kala test yapan benim gibi arkadaşlar 2. Çizgiyi görüp hamile olduklarını sansa bile yanlışlık olabilir
Bugünü saymazsam 11 gün ve 6 test kaldı
Yani 2 Günde bir yapsam bata kadar yetiyor
Dün de test yapmıştım ve sonrasında ikna olup bata en azından bi kaç gün kalana kadar test yapmayacam demiştim ama bugün yine dayanamadım yaptım
Bende de 6 tane vardı. Daha önce kullandıysan canım, geçen aylarda ovu gününü biliyorsundur. O günlere yakın yapmayı deneyebilirsin. Ben öyle yaptım bu ay.Kızlar birşey sorucam benimmadet biteli 2 gün oldu adetim biter bitmez binovülasyon testi yapmıştım silikti çok yani negatifti şimdi yumurtalama dönemime gireceğim için tekrar başlıcam ama hergün mü yapmalıyım yoksa 2-3 günde bir mi ovü testi yapmalıyım şuan 5 adet tek kaldı elimde
Anladım canım ben birdahaki reglime kadar bigün dolu birgün boş şeklinde çalışacağız ama genede ordanda takip ediyim dedim hayırlısı bakalımmm :)Canım ben az olduğu için gün aşırı test yapmıştım özellikle ilişki olduğu gün yapmadım pik yaptıysa kaçırmam zaten diye sonraki gün hafif siliniyor ya öyle anlamıştım mesela
Evet tatlım hemen hemen biliyorum adet günümden 14 gün sonraya denk geliyor o zaman yapıcam ama bu ay sıkı çalışmamız lazım rahim filmi çektrnce şans artıyormuş ama banyo yapmakta çok zor yaa bu kış ayındaaaCanım bu kadar kafana takma. Ne kadar zamandır istiyorsun sen. Ne ara bu hale geldin anlat bakalım. O kadar erken teste başlaman psikolojik olarka sıkıntı, bak sırf bu yüzden adetin de gecikir, herşeyide belirtiye yorarsın. Sakin olman gerek
Bende de 6 tane vardı. Daha önce kullandıysan canım, geçen aylarda ovu gününü biliyorsundur. O günlere yakın yapmayı deneyebilirsin. Ben öyle yaptım bu ay.
Hayırlısı canımHayırlısı olsun canım inşallah sıkıntı olmayacaksa hamilesindir
Canım bu kadar kafana takma. Ne kadar zamandır istiyorsun sen. Ne ara bu hale geldin anlat bakalım. O kadar erken teste başlaman psikolojik olarka sıkıntı, bak sırf bu yüzden adetin de gecikir, herşeyide belirtiye yorarsın. Sakin olman gerek
Bu ay bu hale geldim walla
Korunuyorduk. Tam yumurtlama günü veya yumurtlamadan 1-2 gün önceki tek ilişkiden fazla umutluyum
Anladımm kuzum hayırlısı inşallahAdet olamadım ben daha pko olduğu içinbekliyorum kuzucum
İnşaAllah çıkar canım ama henüz erken test yapmak içinYaptım bile negatif ama testi yaptıktan sonra yine kasık batması oldu
Bide hissedermiş ya anne gerçekten ben hissediyorum
Bakalım çıkacak mı
Anacum sobalı evde misin ki? Ne soğuğu yavrum. Sıcacık evler. Ben daha çok üşeniyorum banyo yapmaya soğuktan değil deEvet tatlım hemen hemen biliyorum adet günümden 14 gün sonraya denk geliyor o zaman yapıcam ama bu ay sıkı çalışmamız lazım rahim filmi çektrnce şans artıyormuş ama banyo yapmakta çok zor yaa bu kış ayındaaa
Gözün aydın canım benim inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsinbende kesemi gordum bugun cok kucuk dedi suan 4 bucuk haftalik gorunuyor adete gore kucuk dedi doktor buyuk bir ihtimalle gec dollenme dedi 15 gun sonra gelisimine kalp atislarina bakacagiz dedi
amin nuromGözün aydın canım benim inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin
adete gore 6 haftalik kuzu.15gün sonra kalp atışını duyarsn İnşAllah canım.Adete göre ne kdrlık bebiş?
Yok kız estağfurullah :)Yok canımmm senin ne suçun var biz bebek isteyenler utanalımmmm :)))))
Anladm kuzmmm :))Yok ya sende beni bilen bilir art niyetli demedim espri yaptım sadece =)
insallah kuzular kalbinizden kotu bise geciyorsada soyleyin canlarim benim uzmemek icin. saklamayinBence bi sıkıntı yok sen kendini üzme sıkıntı yaratma geç döllenme olabilir bebek emdiğinden olabilir herşey olabilir öyle küçük olup sonra gelişen çok bebek var dert etme herşey olacağına varır canım bence sağlıkla büyüyecek
sag ol. zehrammmmmAa göznaydn kuzmmm :) Allah sorunsz güzel gebelik nasip etsn
insalaah prensesimmmSaglikla ilet lrlesn ins cnm cok sevindim kalp atışını da duyarsn ins
Duanda untma gülümsag ol. zehrammmmm
Sıkıntı etme canısı gec döllenme demis doktorda Allahım sana bağışlasın ❤amin nurom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?