Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben az olduğu için gün aşırı test yapmıştım özellikle ilişki olduğu gün yapmadım pik yaptıysa kaçırmam zaten diye sonraki gün hafif siliniyor ya öyle anlamıştım mesela

Canım bu kadar kafana takma. Ne kadar zamandır istiyorsun sen. Ne ara bu hale geldin anlat bakalım. O kadar erken teste başlaman psikolojik olarka sıkıntı, bak sırf bu yüzden adetin de gecikir, herşeyide belirtiye yorarsın. Sakin olman gerek

Bende de 6 tane vardı. Daha önce kullandıysan canım, geçen aylarda ovu gününü biliyorsundur. O günlere yakın yapmayı deneyebilirsin. Ben öyle yaptım bu ay.

Canım ben az olduğu için gün aşırı test yapmıştım özellikle ilişki olduğu gün yapmadım pik yaptıysa kaçırmam zaten diye sonraki gün hafif siliniyor ya öyle anlamıştım mesela
Anladım canım ben birdahaki reglime kadar bigün dolu birgün boş şeklinde çalışacağız ama genede ordanda takip ediyim dedim hayırlısı bakalımmm :)

Evet tatlım hemen hemen biliyorum adet günümden 14 gün sonraya denk geliyor o zaman yapıcam ama bu ay sıkı çalışmamız lazım rahim filmi çektrnce şans artıyormuş ama banyo yapmakta çok zor yaa bu kış ayındaaa

Anacum sobalı evde misin ki? Ne soğuğu yavrum. Sıcacık evler. Ben daha çok üşeniyorum banyo yapmaya soğuktan değil de

insallah kuzular kalbinizden kotu bise geciyorsada soyleyin canlarim benim uzmemek icin. saklamayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…