- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 38
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.441
amin kuzum mecbiri gittim bugun doktor gec dollenmedir dedi bakalim ne olck sag ol btanmA Annelerin en yorgunu canım maşalalh görmüssün keseyi üzme kendini hiç bişeycik olmaz bir dahaki kontrolde yetişir ufaklık merak etme hayirlı evlat olsun kuzum
amin nurom. ayin 2 de gene gidecemSıkıntı etme canısı gec döllenme demis doktorda Allahım sana bağışlasın ❤
ederim kyzum dun ettim misalDuanda untma gülüm
Hadi bakalım güzel sonuçlara inşallahamin nurom. ayin 2 de gene gidecem
Ben çok hassasım canım hep üşüyorum ayaklarım hep buz gibidir hiç ısınmaz patikle falan gezıyorum evde o derece sağlıklı bi bayanın vucut ısısı 36 dır benim hep 35 çıkıyorAnacum sobalı evde misin ki? Ne soğuğu yavrum. Sıcacık evler. Ben daha çok üşeniyorum banyo yapmaya soğuktan değil de
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin kuzum darısı bizlerin başınaaabende kesemi gordum bugun cok kucuk dedi suan 4 bucuk haftalik gorunuyor adete gore kucuk dedi doktor buyuk bir ihtimalle gec dollenme dedi 15 gun sonra gelisimine kalp atislarina bakacagiz dedi
Ay canım ayni bende sen gibiyim surekli üşüyorum ev kaloriferi sıcak da oluyor âmâ ben donuyorum iki patik giyiyorum üst üsteBen çok hassasım canım hep üşüyorum ayaklarım hep buz gibidir hiç ısınmaz patikle falan gezıyorum evde o derece sağlıklı bi bayanın vucut ısısı 36 dır benim hep 35 çıkıyor
Niye böyle oluyor canım ya acaba bir sorunmu var bizde :))) kansızlıktan insan üşür diye hatrlıyorum ama doğrumu acabaaAy canım ayni bende sen gibiyim surekli üşüyorum ev kaloriferi sıcak da oluyor âmâ ben donuyorum iki patik giyiyorum üst üste
Öyle de benim kan degerlerim ıyi çıkıyor ama elim ayağım hep üşür benim hic ısınmaz kanla alakası yok benceNiye böyle oluyor canım ya acaba bir sorunmu var bizde :))) kansızlıktan insan üşür diye hatrlıyorum ama doğrumu acabaa
Aramızda iki gün var :)adete gore 6 haftalik kuzu.
Yapımız böyle demekki peki çok sık hasta olurmusunÖyle de benim kan degerlerim ıyi çıkıyor ama elim ayağım hep üşür benim hic ısınmaz kanla alakası yok bence
sen naslin kuzumHadi bakalım güzel sonuçlara inşallah:)
Canımcım geçmiş olsun, allah bi daha göstermesin
Sağol canım. Hakkımla alaydım banı bari :))) muhabbetten geri kalıyor insan yaaa. Yoksa çok da önemli değil
Aynı ben sen de. Ev sıcak ama battaniye örterim ayaklarıma. Hep 35 benim de sıcaklık. Ama soğuktan değil de üşendiğimden zor geliyor bana duş almak. Sadece ilişki sonrası değil. Normalde de :) saçlar da yağlı olunca mecbur sık duş alıyorum.Ben çok hassasım canım hep üşüyorum ayaklarım hep buz gibidir hiç ısınmaz patikle falan gezıyorum evde o derece sağlıklı bi bayanın vucut ısısı 36 dır benim hep 35 çıkıyor
Canım büyüyen bi et yokmuş.adet vakti çok şiştiği için büyüdü sanmış doktor sanırım. Başka doktora da gittim. Alerji dolayısıyla sürekli şişip iniyor et. Alerji ilacını kestim test yapmak için. Pazartesi ya da salı alerji testi yapılacak. Ne olduğu bulunur inşallah.Amin bitanem inşalalhh en kisa zamnda çok çok çok aminnn bu arada ameliyoat işin ne oldu karar verdinmi
aynen:) kizlar bise diyecem kese olusunca bebek icinde oluyor mu ilk gordugumuz zanm .benmkiler hep kalp atisiyla ogrenilmis biseAramızda iki gün var :)
Oy ölürüm seni verene kuzm :)ederim kyzum dun ettim misal
Sobalı evdeyken çok hasta olurdum burda iyiyim çok şükür sen nasılsın peki sık hasta olur musunYapımız böyle demekki peki çok sık hasta olurmusun
aynen:) kizlar bise diyecem kese olusunca bebek icinde oluyor mu ilk gordugumuz zanm .benmkiler hep kalp atisiyla ogrenilmis bise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?