Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anacum sobalı evde misin ki? Ne soğuğu yavrum. Sıcacık evler. Ben daha çok üşeniyorum banyo yapmaya soğuktan değil de
Ben çok hassasım canım hep üşüyorum ayaklarım hep buz gibidir hiç ısınmaz patikle falan gezıyorum evde o derece sağlıklı bi bayanın vucut ısısı 36 dır benim hep 35 çıkıyor

Ben çok hassasım canım hep üşüyorum ayaklarım hep buz gibidir hiç ısınmaz patikle falan gezıyorum evde o derece sağlıklı bi bayanın vucut ısısı 36 dır benim hep 35 çıkıyor
Ay canım ayni bende sen gibiyim surekli üşüyorum ev kaloriferi sıcak da oluyor âmâ ben donuyorum iki patik giyiyorum üst üste

Aynı ben sen de. Ev sıcak ama battaniye örterim ayaklarıma. Hep 35 benim de sıcaklık. Ama soğuktan değil de üşendiğimden zor geliyor bana duş almak. Sadece ilişki sonrası değil. Normalde de :) saçlar da yağlı olunca mecbur sık duş alıyorum.

Amin bitanem inşalalhh en kisa zamnda çok çok çok aminnn bu arada ameliyoat işin ne oldu karar verdinmi
Canım büyüyen bi et yokmuş.adet vakti çok şiştiği için büyüdü sanmış doktor sanırım. Başka doktora da gittim. Alerji dolayısıyla sürekli şişip iniyor et. Alerji ilacını kestim test yapmak için. Pazartesi ya da salı alerji testi yapılacak. Ne olduğu bulunur inşallah.
Bu arada ben bugün yine adet oldum. 24 günde bir 2 - 3 günlük kanamalar oluyor yaa. Şu alerji işini çözeyim gidecem hemen doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…