Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım önce kese oluşuyor ilk etapta içi boş oluyo sonradan içinde oluşuyo seninki ondan keseyi gördün birde geç döllenmeya ondan öyle
yav bugun biri dediki benm bos gebelikti kalp atisi falan yoktu kendiliginden dustu dedi canm skldi vallah. kese bosmus falan

Dün itibariyle başladık ama bir sorunum var eşim çok yoruluyor işte zorlayacam sanırım onu sürekli hic sevmiyorum bu durumu ama yapacak başka birşey yok ilaç var mı bu erkekleri isteğe yönelten
cocuk yapmakbisteyince istekleri kaciyor nedense:) dogal seyler tukketsin bal findik fistik falan

ABla ne zamandir giremiyorm uyumaktan helak oldum oyle Sey mi olr ne bosu ya benmde kese gorundu yolk kesesi gorundu bebek daha yok dedi haftaya gel dedi benimdemi bos o zaman
bana yolk kesesi demedi suan hamilesin hamilelik kesesi var ama icinde bir canli yok zamanla kesen. buyudkce kalp atisini duyacagiz dedi bizde. ayin 2 si gibi gidecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…