- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.461
Iyiyim canım benim çok şükür belimde ıyi doktorun verdiği ilaçlar ıyi geldi kremle sprey vermisti bayagi işe yaradisen naslin kuzum
ohhh iyi kuzum digeri icinde kullaniyon mu ilacIyiyim canım benim çok şükür belimde ıyi doktorun verdiği ilaçlar ıyi geldi kremle sprey vermisti bayagi işe yaradi
o ne kizz yolk sacValla doktor bana kesenin içinde yolk sac var dedi.Kalp atışı şu an yok haftaya gel dedi canım.Bende tam detaylı blmiyorm.
Aynen ya o nedemek kaç kere okudum anlamadım.o ne kizz yolk sac
Kist için çok küçük dedi diğer reglinde sökülür dedi ilaç vermedi ben inofolic combi aldım kendim doktora da sordum almak istiyorsan al sen bilirsin dedi takviye ürün ilac değıl dediohhh iyi kuzum digeri icinde kullaniyon mu ilac
kuzum sana hangisi iyi geliyorsa onu kullan ama bence basiti kistKist için çok küçük dedi diğer reglinde sökülür dedi ilaç vermedi ben inofolic combi aldım kendim doktora da sordum almak istiyorsan al sen bilirsin dedi takviye ürün ilac değıl dedi
Canım önce kese oluşuyor ilk etapta içi boş oluyo sonradan içinde oluşuyo seninki ondan keseyi gördün birde geç döllenmeya ondan öyleaynen:) kizlar bise diyecem kese olusunca bebek icinde oluyor mu ilk gordugumuz zanm .benmkiler hep kalp atisiyla ogrenilmis bise
Klomen verecekti veremedi kisti büyütür sorun haline getirir dedi kist soķülsun vereyim dedikuzum sana hangisi iyi geliyorsa onu kullan ama bence basiti kist
yav bugun biri dediki benm bos gebelikti kalp atisi falan yoktu kendiliginden dustu dedi canm skldi vallah. kese bosmus falanCanım önce kese oluşuyor ilk etapta içi boş oluyo sonradan içinde oluşuyo seninki ondan keseyi gördün birde geç döllenmeya ondan öyle
peki calismalara nr zaman baslayacanKlomen verecekti veremedi kisti büyütür sorun haline getirir dedi kist soķülsun vereyim dedi
2. Kese gibi . Erken öğrenilen gebelik lerde bebek görünmese bile bu kese görünüyorsa bebek vardır diye yorum yapılır.Aynen ya o nedemek kaç kere okudum anlamadım.
o zamn benmki bos mu2. Kese gibi . Erken öğrenilen gebelik lerde bebek görünmese bile bu kese görünüyorsa bebek vardır diye yorum yapılır.
Dün itibariyle başladıkpeki calismalara nr zaman baslayacan
Yok be ne boşu kendi kendine kötü şeyler düşünmeo zamn benmki bos mu
Yok canım hemen boş denilemez geç döllenme de de kese önce boş görünüyormuş kız üzme kendini daha erken herşey içino zamn benmki bos mu
cocuk yapmakbisteyince istekleri kaciyor nedense:) dogal seyler tukketsin bal findik fistik falanDün itibariyle başladıkama bir sorunum var eşim çok yoruluyor işte zorlayacam sanırım onu sürekli hic sevmiyorum bu durumu ama yapacak başka birşey yok ilaç var mı bu erkekleri isteğe yönelten
ABla ne zamandir giremiyorm uyumaktan helak oldum oyle Sey mi olr ne bosu ya benmde kese gorundu yolk kesesi gorundu bebek daha yok dedi haftaya gel dedi benimdemi bos o zamano zamn benmki bos mu
Işe yarar mi bunlarcocuk yapmakbisteyince istekleri kaciyor nedense:) dogal seyler tukketsin bal findik fistik falan
Yolk kesesi demek o kesenin icinde mink bi kese daha oluyor bebegin oluscagi anlamina geliyormus ilk3 ay kan hucrelerini oksijeni ondan sagladigi soyleniyorAynen ya o nedemek kaç kere okudum anlamadım.
bana yolk kesesi demediABla ne zamandir giremiyorm uyumaktan helak oldum oyle Sey mi olr ne bosu ya benmde kese gorundu yolk kesesi gorundu bebek daha yok dedi haftaya gel dedi benimdemi bos o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?