- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.501
Canımm benimde 5. Haftada göründü kese. Bebek 8. Haftada göründü. Canını sıkma geç döllenmeyse daha geç görünebilir içini ferah tut
Adlinaa @canli anne ikinizde hayırlısı ile kalp atışını duyacaksınız inşallah.. 9 ay sonra da sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olacak inşallah. İçinizi ferah tutun. Her şey güzel olacak Allah ın izniyle :)
Benek kesenin içimde oluyor ama ilk haftalarda görülemeyebiliyoraynen:) kizlar bise diyecem kese olusunca bebek icinde oluyor mu ilk gordugumuz zanm .benmkiler hep kalp atisiyla ogrenilmis bise
Daha minnacıkkklar ayyBenim geç döllenme değil galiba canım çünkü değerlerim yüksekti baya.Şuan 5+5 yim.İnşAllah haftaya kalp atışını duyarım canım.
Hiç canını sıkma canım bende 4+3 ken gittim kese dahi yoktu . 5+4 te gittim . Kese + yolk sac gördük.Ayyy kızlar çok sağolun,bu bilgiler benim içimi de baya rahatlattı.Benim de bugün keseyle birlkte yolk sac göründü deyince napacğmı bilemedim.Kalp atışı şu an yok haftaya gel dedi.İnşAllah bende haftaya kalp atışını duyarım bebişimin.
Daha minnacıkkklar ayygörünmesede üzülme sakın daha var mesela benim 7.haftada düşük tehlikem oldu. 8.haftada kontrol için tekrar gittiğimde o zaman gösterdi doktorum. Kalp atışlarını daha dinlemedim ama ekranda görünüyor. Zaten araştırdım daha erkenmiş kalp atışlarını duymak için.. tek atsında biz geç duysakta olur. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın
Bana da dua et bende yarın kontrole gidiyorum inşallah duyucaz kalp atışını :)aynen Öyle canım. 12. haftaya kadar işlevi devam. Sonra küçülüyor baya bi.
Fındık fıstık ,çerez mesir macunuDün itibariyle başladıkama bir sorunum var eşim çok yoruluyor işte zorlayacam sanırım onu sürekli hic sevmiyorum bu durumu ama yapacak başka birşey yok ilaç var mı bu erkekleri isteğe yönelten
Hiç canını sıkma canım bende 4+3 ken gittim kese dahi yoktu . 5+4 te gittim . Kese + yolk sac gördük.
6 haftada gel dedi benım ondan sonrası sıkıntılı .
Senın şuan çok iyi moralini yüksek tut. Hiç strese sokma kendı Rabbım sağlıklı sıhhatli hamilelik dönemi geçirmeyi sonucunda evladını kucagına almayı nasip etsin
Benım bebeğimin gelişimi durdu canım o yüzden sonlandırmak zorunda kaldık ..Amin canım,tüm hamişler sağ salim kucağımıza alırız İnşAllah evlatlarımızı.Senin de benim gibi ilerliyor hamileliğin.Neden sıkntı var ki canım?
Geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasınBenım bebeğimin gelişimi durdu canım o yüzden sonlandırmak zorunda kaldık ..
rabbım kimseye yaşatmasın ..
Allah razı olsunGeçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın
Benım bebeğimin gelişimi durdu canım o yüzden sonlandırmak zorunda kaldık ..
rabbım kimseye yaşatmasın ..
Rabbim bu süreçte olan kimsenin yüreğine ateş düşürmesin.. Önce sen sonra diğerleri en sona da biz bu güzel haberleri burda paylaşırız inşallah. Yarın sevinçle geleceksin ve bizi de sevindireceksin inşallah.Bana da dua et bende yarın kontrole gidiyorum inşallah duyucaz kalp atışını :)
Amin canım ..Kıyamam sana.Benim de önceden 2kaybım var canım,gerçekten çok zor bilirim.Allah im sağ salim hayırlı evlat nasip etsin İnşAllah en kısa zaman da.
Allah bi daha yaşatmasın inşallah . En güzel zamanda en güzel şekilde nasip olur tekrar inşallah.Amin canım ..
senın kayıpların neden sebebını araştırdın mı ..
Bana doktorum ilk gebeliklerde görülen yüksek bir oran dedi . Test yapmanı önermem dedi ..
Bende açıkcası birşey yaptırmadım .
Amin amin..Allah bi daha yaşatmasın inşallah . En güzel zamanda en güzel şekilde nasip olur tekrar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?