- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.541
Evet tahmin ettimAhahah en öndeki ev benim
BeklerimEvet tahmin ettim
Bebişimmm ben de bu ay stressizim al benden de o kadarKızlar bir de sabah yazmış birileri. Kafaya takmadığın ay hamiş oluyorsun, stres yapmayın falan diye. Ahanda ben bu kadar stressizlikle heycanla bu ayda hamile kalmazsam hepiciğinize sorarım
haklisin seymoss:)Aayy senin durumunla ilgili mi dedi bunlarıı.... La havle velaa...
Anacumm daha neler öğrencez bakalım, öğrenmenin sınırı yok demek ki. Ama yani kötü bişey değil o zaman demi.
Kız adamı yormasanakeçi boynuzu canım, sonra düz duvara da tırmanabilir
İnşallah canım duyarsın. Rahat ol, sakin ol. Bebişin seninle tadını çıkar
Duy esmoş duy. Rahatla. Anacum bu hamişler ekstra bir de alıngan oluyorlar bir de analık yüreği işte karnındayken başlıyor, ona bişey olacak diye kimbilit nasıl korkuyorsunuz. Kızlaarrr hamişleeeer, Allah sizi korktuklarınızdan emin kılsın, kötü göz ve nazarlardan da korusun canlarım. Siz bizim gözümüzün nurusunuz. Sizi görüp ümitva eoluyoruz. Demek ki olabiliyor diyoruz. Bize umut oldunuz, iyi ki varsınız. Sizleri seviyorum @Peri Tozuu @canli anne @Sabirla bekliyorduAdlinaa ve daha niceleri
iyi geceler tatlımmm kıymetliiimmm
Anacum heriflen film izledim yeni bitti
Canım bak seni hep uyarıyorum dikkatli ol.
Kızlar bir de sabah yazmış birileri. Kafaya takmadığın ay hamiş oluyorsun, stres yapmayın falan diye. Ahanda ben bu kadar stressizlikle heycanla bu ayda hamile kalmazsam hepiciğinize sorarım
Amin canım ..
senın kayıpların neden sebebını araştırdın mı ..
Bana doktorum ilk gebeliklerde görülen yüksek bir oran dedi . Test yapmanı önermem dedi ..
Bende açıkcası birşey yaptırmadım .
Kızlar toplanın zehroşun evini öğrendik, kalkınn gidelim baskınaAhahah en öndeki ev benim
Canım Rabbim sana bir daha kayıp yaşatmasınGeçen sene yaşadığım boş gebelikti ve işin kötüsü yolk sac da vardı,ama bebek oluşmadı 9.haftaya kadar bekledik.10.haftada düşük oldu
Kız yendik bile çoktan. Bakalım hamiş kalabilecek miyiz???Bebişimmm ben de bu ay stressizim al benden de o kadarseni yeniciğim stres
haklisin seymoss:)
anam bu ne her gece her gece film:)Kızlar toplanın zehroşun evini öğrendik, kalkınn gidelim baskına
Canım Rabbim sana bir daha kayıp yaşatmasın
Kız yendik bile çoktan. Bakalım hamiş kalabilecek miyiz???
oyledir insallah. eskiden hic kafama takmazdim agir calisrdum dikkat etmezdim rahatlik cok onemli
Hehehhe iyiyim beybito :) sen nasılsın ne kadar var bataaaaaaaaSeena kuzuuum kız sen senamıyşsın ya ben de diyorum sena nerelerde az önce özel mesaj bölümümde isminin değiştiğini fark ettm. Nasılsın canımcım
İnşaAllah balımmKızlar toplanın zehroşun evini öğrendik, kalkınn gidelim baskına
Canım Rabbim sana bir daha kayıp yaşatmasın
Kız yendik bile çoktan. Bakalım hamiş kalabilecek miyiz???
insallh bitanm bende ayin 2 si gibi gidecem:)Bende bugün ultrasona girmek istemedim ,direk haftaya görücektim ne güzel.Doktor isteyince bişy diyemedim .İnşAllah haftaya güzel haberler alırız canım.
İyiyim kuzucumm şükür 8 gün kaldı :)Hehehhe iyiyim beybito :) sen nasılsın ne kadar var bataaaaaaaa
Aayy senin durumunla ilgili mi dedi bunlarıı.... La havle velaa...
Anacumm daha neler öğrencez bakalım, öğrenmenin sınırı yok demek ki. Ama yani kötü bişey değil o zaman demi.
Duy esmoş duy. Rahatla. Anacum bu hamişler ekstra bir de alıngan oluyorlar bir de analık yüreği işte karnındayken başlıyor, ona bişey olacak diye kimbilit nasıl korkuyorsunuz. Kızlaarrr hamişleeeer, Allah sizi korktuklarınızdan emin kılsın, kötü göz ve nazarlardan da korusun canlarım. Siz bizim gözümüzün nurusunuz. Sizi görüp ümitva eoluyoruz. Demek ki olabiliyor diyoruz. Bize umut oldunuz, iyi ki varsınız. Sizleri seviyorum @Peri Tozuu @canli anne @Sabirla bekliyorduAdlinaa ve daha niceleri
Kızlar bir de sabah yazmış birileri. Kafaya takmadığın ay hamiş oluyorsun, stres yapmayın falan diye. Ahanda ben bu kadar stressizlikle heycanla bu ayda hamile kalmazsam hepiciğinize sorarım
İnşallah ayacıklarımız üşüyor diye bi şey olmaz. En kısa zamanda bebiş haberlerimizi paylaşırızBende öyleyüm valla evde iki hırka iki patikle dolaşırım üstümede battaniye örterim uzanınca sabahları uyandığımda hep üşüyerek uyanıyorum nolcak bizim bu halimiz annem hep ayaklırı sıcak tut çocuğun olmaz derdide inanmazdım
insallh bitanm bende ayin 2 si gibi gidecem:)
Haydaaaa benden 4 gün sonra sen :)İyiyim kuzucumm şükür 8 gün kaldı :)
Yolk kesesi kötü bi şey değil canım. Ama gerekenden büyük olması rengi falan kötü deniyor.Aayy senin durumunla ilgili mi dedi bunlarıı.... La havle velaa...
Kız başka napalım? Allah yemi bir uğraş versin bana ve isteyen herkeseanam bu ne her gece her gece film:)
7den sonrası çabuk geçer tatlım kıymetlim.İyiyim kuzucumm şükür 8 gün kaldı :)
Amin canım,kimseye yasatmasinCanım Rabbim sana bir daha kayıp yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?