Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyleyüm valla evde iki hırka iki patikle dolaşırım üstümede battaniye örterim uzanınca sabahları uyandığımda hep üşüyerek uyanıyorum nolcak bizim bu halimiz annem hep ayaklırı sıcak tut çocuğun olmaz derdide inanmazdım

Sobalı evdeyken çok hasta olurdum burda iyiyim çok şükür sen nasılsın peki sık hasta olur musun
Bizim burda doğalgaz yok klimayla ısınıyoruz ufo felan işte.. evet normalde çok sık hasta olurdum ama bu sene çok şükür olmadım daha soğan kürü incir kürü derken başıklık sistemimi güçlendirdim heraldeee

yav bugun biri dediki benm bos gebelikti kalp atisi falan yoktu kendiliginden dustu dedi canm skldi vallah. kese bosmus falan
Aayy senin durumunla ilgili mi dedi bunlarıı.... La havle velaa...

2. Kese gibi . Erken öğrenilen gebelik lerde bebek görünmese bile bu kese görünüyorsa bebek vardır diye yorum yapılır.
Anacumm daha neler öğrencez bakalım, öğrenmenin sınırı yok demek ki. Ama yani kötü bişey değil o zaman demi.

Dün itibariyle başladık ama bir sorunum var eşim çok yoruluyor işte zorlayacam sanırım onu sürekli hic sevmiyorum bu durumu ama yapacak başka birşey yok ilaç var mı bu erkekleri isteğe yönelten
Kız adamı yormasana keçi boynuzu canım, sonra düz duvara da tırmanabilir

İnşallah canım duyarsın. Rahat ol, sakin ol. Bebişin seninle tadını çıkar

Canımm benimde 5. Haftada göründü kese. Bebek 8. Haftada göründü. Canını sıkma geç döllenmeyse daha geç görünebilir içini ferah tut
Duy esmoş duy. Rahatla. Anacum bu hamişler ekstra bir de alıngan oluyorlar bir de analık yüreği işte karnındayken başlıyor, ona bişey olacak diye kimbilit nasıl korkuyorsunuz. Kızlaarrr hamişleeeer, Allah sizi korktuklarınızdan emin kılsın, kötü göz ve nazarlardan da korusun canlarım. Siz bizim gözümüzün nurusunuz. Sizi görüp ümitva eoluyoruz. Demek ki olabiliyor diyoruz. Bize umut oldunuz, iyi ki varsınız. Sizleri seviyorum @Peri Tozuu @canli anne @Sabirla bekliyordu Adlinaa ve daha niceleri

İyi geceler canikolarrrrr
iyi geceler tatlımmm kıymetliiimmm

Anacum heriflen film izledim yeni bitti
oyledir insallah. eskiden hic kafama takmazdim agir calisrdum dikkat etmezdim rahatlik cok onemli
Canım bak seni hep uyarıyorum dikkatli ol.

Kızlar bir de sabah yazmış birileri. Kafaya takmadığın ay hamiş oluyorsun, stres yapmayın falan diye. Ahanda ben bu kadar stressizlikle heycanla bu ayda hamile kalmazsam hepiciğinize sorarım

Balllı lokma tatlım nasılsın iyi misin

Geçen sene yaşadığım boş gebelikti ve işin kötüsü yolk sac da vardı,ama bebek oluşmadı 9.haftaya kadar bekledik.10.haftada düşük oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…