- 20 Ekim 2018
- 911
- 1.677
- 33
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.561
İnşallah güzelimm yaaa bir gün bide o sevcini yaşarız allahın izni ile :)İnşallah ayacıklarımız üşüyor diye bi şey olmaz. En kısa zamanda bebiş haberlerimizi paylaşırız
Senam sen test yapmayı düşünüyor musun? Adetinin geçmesini mi bekleyeceksin?Haydaaaa benden 4 gün sonra sen :)
Ayy senin çok az kalmş beybiHaydaaaa benden 4 gün sonra sen :)
Kutsal şekerpareKız başka napalım? Allah yemi bir uğraş versin bana ve isteyen herkeseHayatımız dua oldu yahu
7den sonrası çabuk geçer tatlım kıymetlim.
AyyKutsal panter ben de adımı kutsal şeyma mı yapsam
how are you jesica abla:)Ayy senin çok az kalmş beybi
kuzu duzene mi giriyor sankiKızlar ya ben bugğn yine adet oldum. Soğan kürünü 11. Gününde bıraktım. Bugğn de adetin 24. Günü. Yine adet oldum. Bu ara hep 24. Günde 2-3 günlük kanama oluyor. Niye dersiniz?
Canım adet olduğuna eminmisin peki yerleşme kanamsı olma ihtimalı nedirKızlar ya ben bugğn yine adet oldum. Soğan kürünü 11. Gününde bıraktım. Bugğn de adetin 24. Günü. Yine adet oldum. Bu ara hep 24. Günde 2-3 günlük kanama oluyor. Niye dersiniz?
Soğan küründen mi oldu acaba yaa. Ovu testi de sipariş ettim. Bitince başlarım hemen.kuzu duzene mi giriyor sanki
Yok canım. Bariz kırmızı. Ama yapışkan.Canım adet olduğuna eminmisin peki yerleşme kanamsı olma ihtimalı nedir
Valla ben izleyemiyorum yaa. O çocuklara bakamıyorum. Yüreğim kaldırmıyor. Allah ıslah etsin böyle insanları.Bugün bi haber okudum kadının biri kocası onu terk ettiği için çocuklarını döverken videoya çekiypr ve kocasına yolluyor senden intikamım böyle alırım bende fln ay nasıl kötü oldum ya biz bu kadar uğraşırken daha doğmadan üstlerine titrerken hangi anne bunu yapar aklım almıyor neden bu insanlar anne oluyor ya ??
olabilir. canim. ne kadar devam edeceksin sogan kuruneSoğan küründen mi oldu acaba yaa. Ovu testi de sipariş ettim. Bitince başlarım hemen.
Bir daha geliyor mu peki, yani 2-4 gün oluyorsun bitiyor öyle mi?Kızlar ya ben bugğn yine adet oldum. Soğan kürünü 11. Gününde bıraktım. Bugğn de adetin 24. Günü. Yine adet oldum. Bu ara hep 24. Günde 2-3 günlük kanama oluyor. Niye dersiniz?
Kutsal şekerpare de gzüelmiş, ama insanlık bu isme hazır mı acabaKutsal şekerpareeveet 7den sonra çabuk geçiyor balllımm
Aynı şeyi izleyip aynı şeyi düşünmüşüz. Yazık o çocuklara ya, biz sevemeye kıyamıyoruz, yokluğumda sevmeye başladık, hayali bizim heycanımız şimdiden....Bugün bi haber okudum kadının biri kocası onu terk ettiği için çocuklarını döverken videoya çekiypr ve kocasına yolluyor senden intikamım böyle alırım bende fln ay nasıl kötü oldum ya biz bu kadar uğraşırken daha doğmadan üstlerine titrerken hangi anne bunu yapar aklım almıyor neden bu insanlar anne oluyor ya ??
Bıraktım işte canım. 11 gün sadece sabah içtim ve bıraktım. Herkes akıntın değişir farkdersin falan demişti. Benim akıntımda hiç bi değişiklik olmadı. Sinir oldum bıraktım bende. 4 gün oldu bırakalı sanırım. İşte bugün de adet oldum.olabilir. canim. ne kadar devam edeceksin sogan kurune
bana sanki adetlerin duzene giriyo gibi geldi diloBıraktım işte canım. 11 gün sadece sabah içtim ve bıraktım. Herkes akıntın değişir farkdersin falan demişti. Benim akıntımda hiç bi değişiklik olmadı. Sinir oldum bıraktım bende. 4 gün oldu bırakalı sanırım. İşte bugün de adet oldum.
Hayır. 2 gün hatta. Sonra günde bi kez falan akıntı givi gelip bitiyor. O bi kaç gün sürüyor.Bir daha geliyor mu peki, yani 2-4 gün oluyorsun bitiyor öyle mi?
Kutsal şekerpare de gzüelmiş, ama insanlık bu isme hazır mı acaba
Aynı şeyi izleyip aynı şeyi düşünmüşüz. Yazık o çocuklara ya, biz sevemeye kıyamıyoruz, yokluğumda sevmeye başladık, hayali bizim heycanımız şimdiden....
Beklerim bebeğimmmKızlar toplanın zehroşun evini öğrendik, kalkınn gidelim baskına
Canım Rabbim sana bir daha kayıp yaşatmasın
Kız yendik bile çoktan. Bakalım hamiş kalabilecek miyiz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?