Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kutsal şekerpare eveet 7den sonra çabuk geçiyor balllımm

Bugün bi haber okudum kadının biri kocası onu terk ettiği için çocuklarını döverken videoya çekiypr ve kocasına yolluyor senden intikamım böyle alırım bende fln ay nasıl kötü oldum ya biz bu kadar uğraşırken daha doğmadan üstlerine titrerken hangi anne bunu yapar aklım almıyor neden bu insanlar anne oluyor ya ??

Valla ben izleyemiyorum yaa. O çocuklara bakamıyorum. Yüreğim kaldırmıyor. Allah ıslah etsin böyle insanları.

Kızlar ya ben bugğn yine adet oldum. Soğan kürünü 11. Gününde bıraktım. Bugğn de adetin 24. Günü. Yine adet oldum. Bu ara hep 24. Günde 2-3 günlük kanama oluyor. Niye dersiniz?
Bir daha geliyor mu peki, yani 2-4 gün oluyorsun bitiyor öyle mi?

Kutsal şekerpare eveet 7den sonra çabuk geçiyor balllımm
Kutsal şekerpare de gzüelmiş, ama insanlık bu isme hazır mı acaba

Aynı şeyi izleyip aynı şeyi düşünmüşüz. Yazık o çocuklara ya, biz sevemeye kıyamıyoruz, yokluğumda sevmeye başladık, hayali bizim heycanımız şimdiden....

olabilir. canim. ne kadar devam edeceksin sogan kurune
Bıraktım işte canım. 11 gün sadece sabah içtim ve bıraktım. Herkes akıntın değişir farkdersin falan demişti. Benim akıntımda hiç bi değişiklik olmadı. Sinir oldum bıraktım bende. 4 gün oldu bırakalı sanırım. İşte bugün de adet oldum.

bana sanki adetlerin duzene giriyo gibi geldi dilo

Hayır. 2 gün hatta. Sonra günde bi kez falan akıntı givi gelip bitiyor. O bi kaç gün sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…