Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım ya allah akıl fikir versinnnn o çocukların ahı var o kadının üstünde öyle bi zamana gwldikki ne desek boşş..

allahim .bugunde bizim oda hamsi balik kokuyor
Anacum koku mokı yok, sen hamişsin diye öyle geliyor sana.

Hayır. 2 gün hatta. Sonra günde bi kez falan akıntı givi gelip bitiyor. O bi kaç gün sürüyor.
Canım ader akıntının rengi beyaz olana kadar devam etmiş sayılır. Aynı şekilde akıntın koyulaşınca da başlamış sayılır. Yani 2 gün öyle 2 gün de akıntı gibi gelse 4 gün adet sürebilir aslında normal

Beklerim bebeğimmm
Misafirperver Zehramm

Kızlarrrr değerim şükür 1.3 olmus Allah’ıma hamd olsun
Hadi bakalım yeni sağlıklı gebeliklere yelken açman duasıyla canımcım

İlk defa kullandım ama. 11 gün sabah tek içtim. Ayy düzelsin de adet olayım no problem. Ona bike hasret kalmışım :))
Evet evet ben de soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum hero erken erken geliyor gecikip sevinmeme bile fırsatım olmuyor ya bide pcoluyum :)) ne biçim pco bu :)))

Ben 6 gün varken yaptım negatif ti dahada yapmam adeti bekliyciiim
Biliyorum canım yaptığını ama ne bileyim belki tekrar yapmayı düşünürsün diye dedim

Ben hazırım van tu tiri forooooo
Sana yeter ki farklı yaratıcı bir fikir olsun sen her zaman hazır ve nazırsın
kalsa ne olurrr yaaa asıl simdi geçmiyo aşkiyom
Geçer bu da geçer, bir öncekiler gibi geçer. Böyle bir şarkı mı vardı ya da buna benzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…