- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.581
Allah kümsenin yaptığını yanına bırakmazzz hele o bir anne kendi evladına yapıyorsaaValla ben izleyemiyorum yaa. O çocuklara bakamıyorum. Yüreğim kaldırmıyor. Allah ıslah etsin böyle insanları.
bana sanki adetlerin duzene giriyo gibi geldi dilo
Ohh miss gibi haber. Gözün aydın canım. Adet olucam mı şimdi sen??Kızlarrrr değerim şükür 1.3 olmus Allah’ıma hamd olsun
Evet canım ya allah akıl fikir versinnnn o çocukların ahı var o kadının üstünde öyle bi zamana gwldikki ne desek boşş..Bir daha geliyor mu peki, yani 2-4 gün oluyorsun bitiyor öyle mi?
Kutsal şekerpare de gzüelmiş, ama insanlık bu isme hazır mı acaba
Aynı şeyi izleyip aynı şeyi düşünmüşüz. Yazık o çocuklara ya, biz sevemeye kıyamıyoruz, yokluğumda sevmeye başladık, hayali bizim heycanımız şimdiden....
Canımmmm bu ne demek oluyorrr hamile olabilirmisin yanii :)Kızlarrrr değerim şükür 1.3 olmus Allah’ıma hamd olsun
I'm fine and you.?how are you jesica abla:)
Anacum koku mokı yok, sen hamişsin diye öyle geliyor sana.allahim .bugunde bizim oda hamsi balik kokuyor
Canım ader akıntının rengi beyaz olana kadar devam etmiş sayılır. Aynı şekilde akıntın koyulaşınca da başlamış sayılır. Yani 2 gün öyle 2 gün de akıntı gibi gelse 4 gün adet sürebilir aslında normalHayır. 2 gün hatta. Sonra günde bi kez falan akıntı givi gelip bitiyor. O bi kaç gün sürüyor.
Misafirperver ZehrammBeklerim bebeğimmm
Hadi bakalım yeni sağlıklı gebeliklere yelken açman duasıyla canımcımKızlarrrr değerim şükür 1.3 olmus Allah’ıma hamd olsun
Ben 6 gün varken yaptım negatif tiSenam sen test yapmayı düşünüyor musun? Adetinin geçmesini mi bekleyeceksin?
İlk defa kullandım ama. 11 gün sabah tek içtim. Ayy düzelsin de adet olayım no problem. Ona bike hasret kalmışım :))Soğan kürü adeti düzenli getiriyor diye biliyorum o yüzdendir belki
Ben hazırımKutsal şekerpare de gzüelmiş, ama insanlık bu isme hazır mı acaba
Ayy senin çok az kalmş beybi
Söylememİyi geceler kızlar ya herkesin ismi değişmiş kimseyi tanıyamıyorum
Geçeeer geçeerrrr daha öncekiler gibiii bu da geçerkalsa ne olurrr yaaa asıl simdi geçmiyo aşkiyom
Evet evet ben de soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum hero erken erken geliyor gecikip sevinmeme bile fırsatım olmuyor ya bide pcoluyum :)) ne biçim pco bu :)))İlk defa kullandım ama. 11 gün sabah tek içtim. Ayy düzelsin de adet olayım no problem. Ona bike hasret kalmışım :))
Sen Senaaashnsin dimiiiSöylemem
Allllahımmmmm . Çok aminGeçeeer geçeerrrr daha öncekiler gibiii bu da geçerbeybimm umudumuzu yüksek tutuyoruz
Biliyorum canım yaptığını ama ne bileyim belki tekrar yapmayı düşünürsün diye dedimBen 6 gün varken yaptım negatif tidahada yapmam adeti bekliyciiim
Sana yeter ki farklı yaratıcı bir fikir olsun sen her zaman hazır ve nazırsınBen hazırımvan tu tiri forooooo
Geçer bu da geçer, bir öncekiler gibi geçer. Böyle bir şarkı mı vardı ya da buna benzerkalsa ne olurrr yaaa asıl simdi geçmiyo aşkiyom
Ama bütün süprizi bozdun yiaa baneneSen Senaaashnsin dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?