- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.601
Ben de öyle biliyorum ama eylülde iğneye başlarken yoğun kanamanın başladığı günü doktor 1. Gün saydı ve o gün iğneye başladık.Anacum koku mokı yok, sen hamişsin diye öyle geliyor sana.
Canım ader akıntının rengi beyaz olana kadar devam etmiş sayılır. Aynı şekilde akıntın koyulaşınca da başlamış sayılır. Yani 2 gün öyle 2 gün de akıntı gibi gelse 4 gün adet sürebilir aslında normal
Misafirperver Zehramm
Hadi bakalım yeni sağlıklı gebeliklere yelken açman duasıyla canımcım
Biliyorum canım yaptığını ama ne bileyim belki tekrar yapmayı düşünürsün diye dedim
Sana yeter ki farklı yaratıcı bir fikir olsun sen her zaman hazır ve nazırsın
Geçer bu da geçer, bir öncekiler gibi geçer. Böyle bir şarkı mı vardı ya da buna benzer
Ahahhahahsha onu az önce okudum yoksa senide tanıyamadımAma bütün süprizi bozdun yiaa banene
Her zaman bacıkomSana yeter ki farklı yaratıcı bir fikir olsun sen her zaman hazır ve nazırsın
Belki iğne yapmanın koşulu odur yani adetinin söküldüğü ilk gündür mesela.Ben de öyle biliyorum ama eylülde iğneye başlarken yoğun kanamanın başladığı günü doktor 1. Gün saydı ve o gün iğneye başladık.
Ahh ahh kız insan umutsuz yaşar mı, ekmeksiz, yemeksiz yaşar da umutsuz yaşayamaz canımcım.yok ya hep diyorumki kesin adet olcam ama içimide bişi tırmalamıyo değil
Anacumm bu kız hiç yerinde duramıyor, oynar başlıklı gibiHer zaman bacıkom
Ben de pcoluyum :))) bi de otlarla mı başlasam acıkEvet evet ben de soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum hero erken erken geliyor gecikip sevinmeme bile fırsatım olmuyor ya bide pcoluyum :)) ne biçim pco bu :)))
Ben de telden giriyorum canımcım kader ortağımBi de telden giriyorum yetişemiyorum ya ne hızlı yazıyonuz kızzz
Amiiinnn insallah canım yaaaaAnacum koku mokı yok, sen hamişsin diye öyle geliyor sana.
Canım ader akıntının rengi beyaz olana kadar devam etmiş sayılır. Aynı şekilde akıntın koyulaşınca da başlamış sayılır. Yani 2 gün öyle 2 gün de akıntı gibi gelse 4 gün adet sürebilir aslında normal
Misafirperver Zehramm
Ahhahh oynatmayaaaa az kaldııı dohturum nerdeeeeeğAnacumm bu kız hiç yerinde duramıyor, oynar başlıklı gibi
Bende telden giriyorumBen de telden giriyorum canımcım kader ortağım
Kız yenileyene kadar şakır şakır msj yağıyoBen de telden giriyorum canımcım kader ortağım
Yaaa cankuşummmmAnacum koku mokı yok, sen hamişsin diye öyle geliyor sana.
Misafirperver Zehramm
Bence çoğumuz telden giriyor gibi hissediyorum beybimBende telden giriyorum
Bi de telden giriyorum yetişemiyorum ya ne hızlı yazıyonuz kızzz
Valla ben de telden giriyorum. Yazıyorum bi bakıyorum geriye dönmüşüm okuyorum da okuyorum.Ben de telden giriyorum canımcım kader ortağım
Yok canım ben kimyasal yaşadım bu ay sıfırlanmasını bekliyodumCanımmmm bu ne demek oluyorrr hamile olabilirmisin yanii :)
Hızlıyız vesselamKız yenileyene kadar şakır şakır msj yağıyo
Benim de var öyle bi düşüncem. :)))Bende adımı değiştiriciiim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?