- 4 Mayıs 2018
- 4.194
- 9.655
- 158
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.161
Allah kimseye yaşatmasın canım çok zor serum yedim bugun yine onunla biraz ayaktayım en iyisini yapmışsın hiç beklemediğin anda gelecek senden haber bekliyorum bir gün benide etiketle güzel haberineAyyy kıyamam ama olsun ya buda ayrı güzel :)
Akışına bıraktım canım üstüne düşmüyorum
Haklısın canım zordur tabiki ama sonunda elde edeceğin cok büyük bi güzellik varAllah kimseye yaşatmasın canım çok zor serum yedim bugun yine onunla biraz ayaktayım en iyisini yapmışsın hiç beklemediğin anda gelecek senden haber bekliyorum bir gün benide etiketle güzel haberine
Öyle düşünme canım orasını Allah bilir bakarsın bi aya verirsin sen yememe içmene kafanı dağıtmaya bak güzel günler yakınHaklısın canım zordur tabiki ama sonunda elde edeceğin cok büyük bi güzellik var
Canım sanırım daha cok zamanı var size güzel haber vermeme
Canım hayırlısı ya artık üzülmüyorum takmıyorum devam edeceğim böyle biliyorum yolum uzun ama biliyorum ki Allah var Allah yarÖyle düşünme canım orasını Allah bilir bakarsın bi aya verirsin sen yememe içmene kafanı dağıtmaya bak güzel günler yakın
Ne güzel söyledin bak yol uzun ama sonucu çok güzelCanım hayırlısı ya artık üzülmüyorum takmıyorum devam edeceğim böyle biliyorum yolum uzun ama biliyorum ki Allah var Allah yar
Evet canım bekliyoruz bakalım onunda geleceği bi gün var elbetteNe güzel söyledin bak yol uzun ama sonucu çok güzel
Bizim gaz sancılarımız var kız gece oturuyor gündüz yatıyor mamayla devam ediyoruz oğlan yavaştan alıştı sayılır kıza ama ben hala zorlanıyorum uyku saatleri yemek saatleri birbiriyle çalışıyor her ne kadarda ayarlamaya çalışsam olmuyor geceleri kaç saatte bir mama yada emziriyorsunKizlar nasilsinz hic sesiniz solugunuz cikmiyo bu aralar ben birazcik rahatladim oglusla cok sukur sizlerde durumalr ne
Hadi gözün aydın bundan sonra bi düzen oturtacaksınız inşallah bende zor günleri atlatmaya çalışıyorum 3aylık olduk artık bundan sonra biraz daha rahatlarım diye tahmin ediyorumKizlar nasilsinz hic sesiniz solugunuz cikmiyo bu aralar ben birazcik rahatladim oglusla cok sukur sizlerde durumalr ne
Ahh senin de biraz zor geçiyor tek oldugu için rezene çayı fayda etmedi mi hiç sana gaz sancıları bitince dahada rahatlarsın inşallahBizim gaz sancılarımız var kız gece oturuyor gündüz yatıyor mamayla devam ediyoruz oğlan yavaştan alıştı sayılır kıza ama ben hala zorlanıyorum uyku saatleri yemek saatleri birbiriyle çalışıyor her ne kadarda ayarlamaya çalışsam olmuyor geceleri kaç saatte bir mama yada emziriyorsun
Yok kimyon çayı falanda içtim fayda etmedi 1 ay 5 gunluguz 40miz çıkınca rahatlar diyorlar dört gözle ayın 22 sını bekliyorum sende artık rahatlarsınAhh senin de biraz zor geçiyor tek oldugu için rezene çayı fayda etmedi mi hiç sana gaz sancıları bitince dahada rahatlarsın inşallah
Maflor al canım sabah 5 akşam 5 damla inanılmaz gaz sancısı geçiriyor 40 yalan 3 ayına kadar devam ediyorYok kimyon çayı falanda içtim fayda etmedi 1 ay 5 gunluguz 40miz çıkınca rahatlar diyorlar dört gözle ayın 22 sını bekliyorum sende artık rahatlarsın
Canim vallla gazdan bi ara cok cektik bir eczane burds yapma bi ilac satiyodu arkads onerdi aldim icirdim icireli hic aglama yok patir ptir saliyo oglus cok rahata erdim sukurBizim gaz sancılarımız var kız gece oturuyor gündüz yatıyor mamayla devam ediyoruz oğlan yavaştan alıştı sayılır kıza ama ben hala zorlanıyorum uyku saatleri yemek saatleri birbiriyle çalışıyor her ne kadarda ayarlamaya çalışsam olmuyor geceleri kaç saatte bir mama yada emziriyorsun
Ay canim benim 40 insan sonra basladi gazlar valla inan ilac probiyotuk falanYok kimyon çayı falanda içtim fayda etmedi 1 ay 5 gunluguz 40miz çıkınca rahatlar diyorlar dört gözle ayın 22 sını bekliyorum sende artık rahatlarsın
Aynen canm cok sukur ama yapmam dedigim herseyi yaptim ozellikle ayakta sallamk valla ayakta sallamk daha rahatmis resmen dedim dusunHadi gözün aydın bundan sonra bi düzen oturtacaksınız inşallah bende zor günleri atlatmaya çalışıyorum 3aylık olduk artık bundan sonra biraz daha rahatlarım diye tahmin ediyorum
İnşallah bir an önce geçer gaz sancısı bebegin de sende rahat bir nefes alırsınız canım azıcık daha sabretYok kimyon çayı falanda içtim fayda etmedi 1 ay 5 gunluguz 40miz çıkınca rahatlar diyorlar dört gözle ayın 22 sını bekliyorum sende artık rahatlarsın
Yaa ne yapacaksın herkes böyle şeyler diyor onu yapmam bunu yapmam ama mecbur kalınca çarşafa atıp sallayan arkadaslarım bile vardı napsınlarAynen canm cok sukur ama yapmam dedigim herseyi yaptim ozellikle ayakta sallamk valla ayakta sallamk daha rahatmis resmen dedim dusunsenin bulantilar 16 dan sonra tamamen biter kuzum sz kaldi dayan
Oyu diyelim iyi olalım sen nasilsinHayırlı geceler kızlar nasılsınız ? ❤
Allah iyilik versin kuzum şükürOyu diyelim iyi olalım sen nasilsin
Ayy darısı bizlere inşallah. Ne zormuş bebek büyütmek. Zamanla alışıyor insN tabi de çok az uyuyor benim bebiş yaaKizlar nasilsinz hic sesiniz solugunuz cikmiyo bu aralar ben birazcik rahatladim oglusla cok sukur sizlerde durumalr ne
2 çocuk Allah yardımcın olsun baksana ben tekiyleilgilenemiyorum. Kolay geçer umarım bu dönemBizim gaz sancılarımız var kız gece oturuyor gündüz yatıyor mamayla devam ediyoruz oğlan yavaştan alıştı sayılır kıza ama ben hala zorlanıyorum uyku saatleri yemek saatleri birbiriyle çalışıyor her ne kadarda ayarlamaya çalışsam olmuyor geceleri kaç saatte bir mama yada emziriyorsun
Canım 3-6. Aylar hamileliğin balayı dönemi inanılmaz güzel geçecek inan bana. 6. Aydan sonra yine birazcık zor tabi ağıflaştığın için. Allah sağlık sıhhat versinHadi gözün aydın bundan sonra bi düzen oturtacaksınız inşallah bende zor günleri atlatmaya çalışıyorum 3aylık olduk artık bundan sonra biraz daha rahatlarım diye tahmin ediyorum
Ben de 4 gözle 40ımızı bekliyorum sanki sihirli değnek değecekYok kimyon çayı falanda içtim fayda etmedi 1 ay 5 gunluguz 40miz çıkınca rahatlar diyorlar dört gözle ayın 22 sını bekliyorum sende artık rahatlarsın
Ben de bir bakayım doktoruma sorayımMaflor al canım sabah 5 akşam 5 damla inanılmaz gaz sancısı geçiriyor 40 yalan 3 ayına kadar devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?