- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.621
Valla herAlde tam sıfırlandıgında olmam gerek ama bilmiyorum ki hiç ins düzenim şaşmazOhh miss gibi haber. Gözün aydın canım. Adet olucam mı şimdi sen??
Muhabbeti seven bir topiğizValla ben de telden giriyorum. Yazıyorum bi bakıyorum geriye dönmüşüm okuyorum da okuyorum.
Uygulama benim kastettiğimAnamm pc den giren var mı ki? Herkes telden girmiyor mu?
Belki de valla canım. Dün bi kere açık pembepembe akıntı oldu bugğn de başladı direk. Hayırlısı bakalım Şikayetçi değilim. Olayım istiyorum :)) hiç olmamaktan iyidir benceBelki iğne yapmanın koşulu odur yani adetinin söküldüğü ilk gündür mesela.
Ahh ahh kız insan umutsuz yaşar mı, ekmeksiz, yemeksiz yaşar da umutsuz yaşayamaz canımcım.
Anacumm bu kız hiç yerinde duramıyor, oynar başlıklı gibi
Valla ben başlamışım zaten sabah kalk aç karna bal çörek otu tarcın ye sonra soğan kürü iç sonra çayını iç ilacları iç eşime zaten keçiboynuzu kürü vs hazırlaa allahımmmm nerdeyse günümün yarısı bunlarla upraşmakla geçiyor bebişim gelsin artık kurtasın beniiBen de pcoluyum :))) bi de otlarla mı başlasam acıkotlarla, soğanla coşuyor adetler de bi de hamile kalsak süper olacak :)
Ahahah ben uygulamayı kastetmiştimBence çoğumuz telden giriyor gibi hissediyorum beybim
Her telden var diye iğrenç bir espri yapmadan ben kendim şahsım susuyorum ahajskslAnamm pc den giren var mı ki? Herkes telden girmiyor mu?
Ne yapsak kiiBenim de var öyle bi düşüncem. :)))
Amiiinnn bebeğimmm insallah ya valla insallahhh hepimizeAyy kuzmm sevndm vallaYoulost16 Sağlıklı gebelikler olr inşaallah
Hımmm anladım bitanemmm o günlerideee görücwz inşşşYok canım ben kimyasal yaşadım bu ay sıfırlanmasını bekliyodum
Benim de uygulama ama bildirim gelmiyörüüüüAhahah ben uygulamayı kastetmiştim
Ayyy canısı insallah ya tek ümidim suanHımmm anladım bitanemmm o günlerideee görücwz inşşş
Ühühühüğğğğ anlamadımmmmm ne kızıyonnnnUygulama benim kastettiğim
Bak mesela o zaman sen 2. Günündesin. Benim de öyle başlarken biterken lekelenme oluyor. Bu yüzden hepsi 10 gün sürüyorBelki de valla canım. Dün bi kere açık pembepembe akıntı oldu bugğn de başladı direk. Hayırlısı bakalım Şikayetçi değilim. Olayım istiyorum :)) hiç olmamaktan iyidir bence
Olsun daha hızlı oluyodur bizim ki berbat ama gene de sizin için uğraşıp giriyorum konuşabilmek içinBenim de uygulama ama bildirim gelmiyörüüüü
Ohh için rahtlamştr şimdi bttmi kanamanAmiiinnn bebeğimmm insallah ya valla insallahhh hepimize
Öyle valla bi gün ban yedim sabah bi girdim 750 mesaj. Arada etiket koyun da biz de haberdar olalım olan bitendenMuhabbeti seven bir topiğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?