Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki de valla canım. Dün bi kere açık pembepembe akıntı oldu bugğn de başladı direk. Hayırlısı bakalım Şikayetçi değilim. Olayım istiyorum :)) hiç olmamaktan iyidir bence

Ben de pcoluyum :))) bi de otlarla mı başlasam acık otlarla, soğanla coşuyor adetler de bi de hamile kalsak süper olacak :)
Valla ben başlamışım zaten sabah kalk aç karna bal çörek otu tarcın ye sonra soğan kürü iç sonra çayını iç ilacları iç eşime zaten keçiboynuzu kürü vs hazırlaa allahımmmm nerdeyse günümün yarısı bunlarla upraşmakla geçiyor bebişim gelsin artık kurtasın benii inşşş kalırızzzz canımm ya her namazdan sonra dua ediyoruz heoimiz içinnn

Uygulama benim kastettiğim
Ühühühüğğğğ anlamadımmmmm ne kızıyonnnn
Belki de valla canım. Dün bi kere açık pembepembe akıntı oldu bugğn de başladı direk. Hayırlısı bakalım Şikayetçi değilim. Olayım istiyorum :)) hiç olmamaktan iyidir bence
Bak mesela o zaman sen 2. Günündesin. Benim de öyle başlarken biterken lekelenme oluyor. Bu yüzden hepsi 10 gün sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…