- 4 Mayıs 2018
- 4.194
- 9.655
- 158
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.641
Ben uygulama indirmedim normal giriyorum ama bildirim gelmiyoBenim de uygulama ama bildirim gelmiyörüüüü
Oyyyy seymammmm ben sana kızar mıyım oyyyyÜhühühüğğğğ anlamadımmmmm ne kızıyonnnn
Bak mesela o zaman sen 2. Günündesin. Benim de öyle başlarken biterken lekelenme oluyor. Bu yüzden hepsi 10 gün sürüyor
Kanamam biteli 1 hafta oldu kuzum nerdeyseOhh için rahtlamştr şimdi bttmi kanaman
Valla maşallah sana. Ben 6 da kalkıyorum. Anca soğan kürü ve kahvaltı sonra da süs püs. Vaktim olmuyor o kadar.Valla ben başlamışım zaten sabah kalk aç karna bal çörek otu tarcın ye sonra soğan kürü iç sonra çayını iç ilacları iç eşime zaten keçiboynuzu kürü vs hazırlaa allahımmmm nerdeyse günümün yarısı bunlarla upraşmakla geçiyor bebişim gelsin artık kurtasın beniiinşşş kalırızzzz canımm ya her namazdan sonra dua ediyoruz heoimiz içinnn
Aahhahahaha sen yap sana herşey serbestHer telden var diye iğrenç bir espri yapmadan ben kendim şahsım susuyorum ahajsksl
Benimdeee ya çok sıkıldım bu durumdanAyyy canısı insallah ya tek ümidim suan
Ahah ben de geçen ban yediğim de acayip bi eksiklikle yaşamıma devam etmiştim 1 günÖyle valla bi gün ban yedim sabah bi girdim 750 mesaj. Arada etiket koyun da biz de haberdar olalım olan bitendenOkulda ruh gibi gezmeyeyim diye erken uyuyorum yaa
Düşünelim :)Ne yapsak kii
Kız en son sana sordm hala var dedin ne zman biter bilmem dedn cannKanamam biteli 1 hafta oldu kuzum nerdeyse
Evet ya olmuyomus bizeAahhahahaha sen yap sana herşey serbest
Ayy kızlar bir uygulamanın olduğu gerçeğini unutuyorum. Şu Ayfon'a neden yapmıyorlar uygulama, biz giremiyoruz üvey evlat mıyız ayfoncular
6da mıValla maşallah sana. Ben 6 da kalkıyorum. Anca soğan kürü ve kahvaltı sonra da süs püs. Vaktim olmuyor o kadar.
Anammm inan siteden farkı yok hatta dosya yüklenmiyor uygulamadan profil resmi değişmek için siteden giriyorum mesela balllımAahhahahaha sen yap sana herşey serbest
Ayy kızlar bir uygulamanın olduğu gerçeğini unutuyorum. Şu Ayfon'a neden yapmıyorlar uygulama, biz giremiyoruz üvey evlat mıyız ayfoncular
Sıkılmak yokkkkBenimdeee ya çok sıkıldım bu durumdan
Bende aynıAnammm inan siteden farkı yok hatta dosya yüklenmiyor uygulamadan profil resmi değişmek için siteden giriyorum mesela balllım
Cannn demek ki soralı cok olmusKız en son sana sordm hala var dedin ne zman biter bilmem dedn cann
Ben evde boş boş oturduğum için vakit çokValla maşallah sana. Ben 6 da kalkıyorum. Anca soğan kürü ve kahvaltı sonra da süs püs. Vaktim olmuyor o kadar.
Hayırlısıııı artıkSıkılmak yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?