- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.441
Oooo ben bu ay temmuza agustosa kakıyorum piiiii hayatta olmaz kesinDu bakalım ben nisanda doğurcam en kötü bana kaldın
Kız güldürme yaaOooo ben bu ay temmuza agustosa kakıyorum piiiii hayatta olmaz kesin
Ay Allah korusunKız güldürme yaabişeyi 40 defa olmaz dersen olmaz ama haaa
Olmayacaknapak yani bak 1 sene oldu tam bu ay olmadı
Olacak kuzum elbette Allah in izniyle sadece biraz daha zaman demek ki biliyorum o taraftan bakınca çok zor geliyor bu sözler bak bende bı buçuk senedir bekledim Allah in izniyle topikteki herkes doğuracak ben inanıyorumİnsallah canım eskilerden 3 kişi kaldık hamile kalmayan nasip işte
Merhaba canım Allah dualarımızı kabul eder inşallahMerhaba kızlar nasılsınız bana aşılama dediler . Bana da dua eder misiniz ? Biliyorum ediyorsunuz ama şuan daha çok ihtiyacım var.
Inş.olur ne zaman tedaviye baslayacaksinMerhaba kızlar nasılsınız bana aşılama dediler . Bana da dua eder misiniz ? Biliyorum ediyorsunuz ama şuan daha çok ihtiyacım var.
Aminnn inşallah kuzum inşallahMerhaba canım Allah dualarımızı kabul eder inşallahkorkma moralli ol olacak aşılamayla hamile kalan çok ama çok insan var biride ablam 7aylık suan inşallah ilk denemede olur
Inş.olur ne zaman tedaviye baslayacaksin
İnşallah hamileliktendir kuzum. Belli olmuyor bu işler malum. Size de nasip olacak inşallah. DualardasınızHe benimde adet agrım var gibiyim ama göğüs bu ay hç ağrımadı normalde hep şişer agrır belki hiç yumurtlamadım bu ayKarın ve bel agrısı var sadece oda muhtemelen yorgunluktan
İyiyiz şükür kuzum. Alışma çalışmaları işte. Ama en güzel zamanlar. Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda size de nasip edecek inşallahKızlar , bal anneler nasılsınız ? Maşallahbüyüyor prensesler ve prens Rabbim sağlık versin .
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şfia versin inşallah. İnşallah güzel kilo almıştır canım.Benim kızda grip burnu akıyor öksürüyor hapşırıyor arada ateş te var benim kız ne kendini incitiyor ne mamayı çok az içiyor zaten minyon annesi gibi burda ayda 1 kilo ölçülüyor ayın 21 ne doğru götürürüm kaç kilo oldu merak ediyorum ama mas.senin oğlanın gelişimi güzel
Rabbim o vakte kalmadan hayırlısı ile nasip etsin inşallh canım.sıra sizde artık.❤Aman Allahim maşallah doğum edenler hamile kalanlar okudukca nasil mutlu oldumm hepinizin gözü aydin Allahim anali babali sağlikli büyütmeyi nasip etsin Bende durumlar ayni kizlar 2. Tüp bebek tedavime başlayacagim ocak ayında nasipse akliniza gelirse banada dua edin ❤
Selam kuzum. Öyle düşünme kız. Nasip olacak ama en hayırlı vakitte inşallah.Cherrymmmm duydum geldim beni etiketlemeye çalışmışsın olmamışbende hala tık yok pekte olacak gibi değil
Ohh şükür. Sağlıkla devam etsin inşallah. Prenses ne tepki verdiÇıktı cnm 110 çıktı
Dualar, en hayırlı zamanda sağlıkla nasip olsun şeklinde bende kuzum. Sabırla bekle inşallahValla bizim kızlar kulakları çınlasın doğumda hepsi etti ama henüz kabul olan yok
Hayırlı ise nasip olacak inşallah kuzum. Rabbim, hayırsızsa da hayırlıysa çevirsin inşallah. Sağlıkla nasip olsunMerhaba kızlar nasılsınız bana aşılama dediler . Bana da dua eder misiniz ? Biliyorum ediyorsunuz ama şuan daha çok ihtiyacım var.
Ah canım sabırla da bekledik koca 1 sene gecti az önce anladım dayanamadım gerçekten ne kadar zor bi imtihanmış ve o kadar cok hamile arkadasım varki bu ara kafadan cıkmıyo bazen bu düşüncelerİnşallah hamileliktendir kuzum. Belli olmuyor bu işler malum. Size de nasip olacak inşallah. Dualardasınız
İyiyiz şükür kuzum. Alışma çalışmaları işte. Ama en güzel zamanlar. Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda size de nasip edecek inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şfia versin inşallah. İnşallah güzel kilo almıştır canım.
Rabbim o vakte kalmadan hayırlısı ile nasip etsin inşallh canım.sıra sizde artık.
Selam kuzum. Öyle düşünme kız. Nasip olacak ama en hayırlı vakitte inşallah.
Ohh şükür. Sağlıkla devam etsin inşallah. Prenses ne tepki verdi
Dualar, en hayırlı zamanda sağlıkla nasip olsun şeklinde bende kuzum. Sabırla bekle inşallah
Hayırlı ise nasip olacak inşallah kuzum. Rabbim, hayırsızsa da hayırlıysa çevirsin inşallah. Sağlıkla nasip olsun
Yaaa çok sevindi cnm ya inanazsn gelip gidip seviyor kardeşim kardeşim diye konuşuyor Rabbim sağlıkla kucağımıza da aldırır insAllahİnşallah hamileliktendir kuzum. Belli olmuyor bu işler malum. Size de nasip olacak inşallah. Dualardasınız
İyiyiz şükür kuzum. Alışma çalışmaları işte. Ama en güzel zamanlar. Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda size de nasip edecek inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şfia versin inşallah. İnşallah güzel kilo almıştır canım.
Rabbim o vakte kalmadan hayırlısı ile nasip etsin inşallh canım.sıra sizde artık.
Selam kuzum. Öyle düşünme kız. Nasip olacak ama en hayırlı vakitte inşallah.
Ohh şükür. Sağlıkla devam etsin inşallah. Prenses ne tepki verdi
Dualar, en hayırlı zamanda sağlıkla nasip olsun şeklinde bende kuzum. Sabırla bekle inşallah
Hayırlı ise nasip olacak inşallah kuzum. Rabbim, hayırsızsa da hayırlıysa çevirsin inşallah. Sağlıkla nasip olsun
Cnm sürekli evde misin çalışıyor muydun hatrlamiorm bı kurs spor vs eşinden inan zaman çok dhaa hızlı ve düşünmeye fırsat kalmıyorAh canım sabırla da bekledik koca 1 sene gecti az önce anladım dayanamadım gerçekten ne kadar zor bi imtihanmış ve o kadar cok hamile arkadasım varki bu ara kafadan cıkmıyo bazen bu düşünceler
Ah canım çalışıyorum aslında kafam da sürekli dolu ama soruyorlar bazen hatta çoğu zaman bu ay cok rahattım aslında ama ne bileyim az önce eşim bişey sordu bi anda patladım içim doldu sanırsamCnm sürekli evde misin çalışıyor muydun hatrlamiorm bı kurs spor vs eşinden inan zaman çok dhaa hızlı ve düşünmeye fırsat kalmıyor
Rabbim sabrını bol mükâfatını büyük versin insAllahAh canım çalışıyorum aslında kafam da sürekli dolu ama soruyorlar bazen hatta çoğu zaman bu ay cok rahattım aslında ama ne bileyim az önce eşim bişey sordu bi anda patladım içim doldu sanırsam
Gerçekten bu ay hiç aklına gelmedi mi ilişkiye girdiğinde falan... aslında bu ay bende rahattım ama bat yaklaşınca gene acaba mı dedim..Rabbim sabrını bol mükâfatını büyük versin insAllahinan her namazının arkaisndan hepinize dua ediyorum ismen de hatrladiklarimi dua ediyorum senin ismi hiç hatrlamiorm çok unutkanm ya nickle dua ediyom saçma ama
İnan olacak ben inanıyorum olmaz gibi geliyor ya bnaa da hep öyle geliyordu her ay acaba acaba diyip duruyordum sonunda artk dedim tamam ya olmuyor napim olmazsa olmaz dedim rahatladım bu ay mucizem olmasaydı da inan çok rahattım önümde hedefler vardı kilo vermek fitnese gidiyordum bu dönem bitince bı sonraki dönem yüzme ogrenecektm falan ama nasip
İnan her ay yapmiycam dediğimde bile illa su adet takvimi olan uygulamalara akintima vs hep dikkat ediyordum bu ay sadece ilişki günlerini kaydettim takvime o da alışkanlık oldu snrm ilişki anında düşünemedim niye dersen o da eşim hep yola gidip geldi özlem falan olunca hep zevkine oldu gelmedi aklıma hiçte beklmedm yatakta ilişki oldu kalktım tuvalete gittim banyo yaptm amaaaan saatlerce yatsan da olmuyor zaten boşuna kirli beklemeym dedim karın kasık ağrısı oluyordu arada belki de yum zamanıydı ya da yerleşme bilmiorum keisn spordan dedim kaslar çalıştığı için son bı hafta göğüs hassasiyetim başladı sivilcelenme haahh dedim adet geliyor hep oluyordu cunki hatta sürekli çantamda ped taşıyordum adete son günler kala ovu testi yapmaya başladım dedim geç yumurtlama falan olur belki boşa beklemeyim adeti geciktim diye sevinmeyin diye koyuluk olmya başladı her zmnkine göre ben yine HCG yapmazdm vala kk daki kızlar ille yap HCG dediği için yapmıştım ki testi cumartesi yaptm aynı hafta salı kan verdgmde negatifti dedim zaten bembeyaz çıkacak mucize gibi çıktı çizgi o an bı buçuk senem gözümün önüne geldi inan her negatif testim her yıkılmışım çok zor evet ama Rabbim geciktiriyor da güzelleştiriyor eminim niye bu kadar uzun yazdm seni biraz olsun rahatlatmak için Rabbim öyle büyük ki illa ki bu bekleyiş boşa değil senin bekleyişin de güzel olacak ben inanıyorum sadece vakti gelmedi deemk ki nasibin bekliyor seniGerçekten bu ay hiç aklına gelmedi mi ilişkiye girdiğinde falan... aslında bu ay bende rahattım ama bat yaklaşınca gene acaba mı dedim..
Cok sağol canım benim adım Zehra bu Arada böyle de dua edebilirsin ❤ Allahım isteyen herkese nasip etsin içinde de bana bazen diyorum sanki hiç olmayacak
Ahhh canım nede güzel anlatmışsın duygulandım... belki bi gün bana da nasip olacak anne olmak bakalım göreceğim Allahım kimseyi bu imtihanla sınamasın cok zormuş.. Allahım cocugu olmayanlara hemen nasip etsin gerçekten aklımdan çıkarmaya çalışıyorum bakalım olmadı bu ayda bi devlete gtcem nasip bakalım artıkİnan her ay yapmiycam dediğimde bile illa su adet takvimi olan uygulamalara akintima vs hep dikkat ediyordum bu ay sadece ilişki günlerini kaydettim takvime o da alışkanlık oldu snrm ilişki anında düşünemedim niye dersen o da eşim hep yola gidip geldi özlem falan olunca hep zevkine oldu gelmedi aklıma hiçte beklmedm yatakta ilişki oldu kalktım tuvalete gittim banyo yaptm amaaaan saatlerce yatsan da olmuyor zaten boşuna kirli beklemeym dedim karın kasık ağrısı oluyordu arada belki de yum zamanıydı ya da yerleşme bilmiorum keisn spordan dedim kaslar çalıştığı için son bı hafta göğüs hassasiyetim başladı sivilcelenme haahh dedim adet geliyor hep oluyordu cunki hatta sürekli çantamda ped taşıyordum adete son günler kala ovu testi yapmaya başladım dedim geç yumurtlama falan olur belki boşa beklemeyim adeti geciktim diye sevinmeyin diye koyuluk olmya başladı her zmnkine göre ben yine HCG yapmazdm vala kk daki kızlar ille yap HCG dediği için yapmıştım ki testi cumartesi yaptm aynı hafta salı kan verdgmde negatifti dedim zaten bembeyaz çıkacak mucize gibi çıktı çizgi o an bı buçuk senem gözümün önüne geldi inan her negatif testim her yıkılmışım çok zor evet ama Rabbim geciktiriyor da güzelleştiriyor eminim niye bu kadar uzun yazdm seni biraz olsun rahatlatmak için Rabbim öyle büyük ki illa ki bu bekleyiş boşa değil senin bekleyişin de güzel olacak ben inanıyorum sadece vakti gelmedi deemk ki nasibin bekliyor seni
Her zmn dualarimda olacaksın Zehracim Rabb'im gönlünden geçeni nasıp edecek insAllah ❤
Olacak insAllah çaba bizden takdir Allah tan elbetteAhhh canım nede güzel anlatmışsın duygulandım... belki bi gün bana da nasip olacak anne olmak bakalım göreceğim Allahım kimseyi bu imtihanla sınamasın cok zormuş.. Allahım cocugu olmayanlara hemen nasip etsin gerçekten aklımdan çıkarmaya çalışıyorum bakalım olmadı bu ayda bi devlete gtcem nasip bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?