Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay vala idrar testleri öyle diyor ama insAllah kanda da güzel değer çıkar takvim için acele ettim biraz ben
Amin insAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kan ne zaöan vereceksin boşver takvim için cok bekledin ne güzel yapmıssın

Kan ne zaöan vereceksin boşver takvim için cok bekledin ne güzel yapmıssın
evet vala Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun
İnşallah canım kan verdin mi bugün. En çok prensesin sevinmiştir ya abla oluyor balım
Verdim kan kızlar akşam üzeri belli olacak
Kızıma söylemedik henüz kan sonucum da belli olsun da kesin ona göre akşam söyleriz insAllah tepkisini çok merak ediyorum

İnan ben de merak ediyorum ya normalde babanın verdiği tepkiyi merak ederiz bu sefer prensesi merak ediyorum ben

Amin insallah canım

Cherrymmmm duydum geldim beni etiketlemeye çalışmışsın olmamış bende hala tık yok pekte olacak gibi değil
Zebraaaacım nerelerdesin sennn yaa kız etikette yapamıyorum nedense olmuyoourr tık mık olur olur sen onları kafaya takma bak kim aklından biraz geriye iteledi o zaman hamile kaldı az kaldı senle uykucuyu bekliyorum cabuk yetişin banaaaa

Ben aslında sürekli buralardayım ama topikten uzağım aklımdan attım artık canısı ya olacağı yok belli bakalım göreceğiz ne zaman olacak

sana yetişmem benim cok zor İnan ki

Ben aslında sürekli buralardayım ama topikten uzağım aklımdan attım artık canısı ya olacağı yok belli bakalım göreceğiz ne zaman olacak

sana yetişmem benim cok zor İnan ki
Kız öyle deme senle benim hikayemiz benziyo ama sen gebelik yaşadın ben hiiç yaşamadım kendi kendime artık kışa doğru tedaviye başlarım herşey kısmet diyordum hiç aklımda yoktu pat diye hamile kalmısım bak seninde kesin öyle olacak buraya yazacaksın ya ben hamile kaldıysam herkes kalır

Yok kuzum bata 3 var canım tatlı istiyo Buda adet olacağımın belirtisi işte olmayacak biliyorum kendimi hiçte ümitlendirmiyorum:)

Nerelerdesin nasılsın ? Aklıma geliyorsun tabiinşallah gerek kalmadan hamilelik haberi alırsın
Allah razi olsub gülüm iyiyim şükürler olsun inşallah keşke öyle olsa dünyalar benim olur çok korkuyorum tedaviye başlamaktan çok zor dualarina beni de kat lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…