- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.421
Sağol canım amin insAllahGözünaydın darısı diğer kızlara olsun
Katmaz mıyım kuzum hiç hepimize dua ediyorum. İnşallah en kısa zamanda dünyanın en güzel annelerinden olacağız biz de mis gibi kokularını çekeceğiz . Az kaldı az daha sabır inşallah yakında alacağız güzel haberlerAllah razi olsub gülüm iyiyim şükürler olsun inşallah keşke öyle olsa dünyalar benim olur çok korkuyorum tedaviye başlamaktan çok zor dualarina beni de kat lütfen
Çıktı cnm 110 çıktı
Sağol kuzum Allah razı olsun insAllahYaa ne güzel maşallah sağlıkla ilerlesin sağlıcakla kucağına al inşallah
Amin bol sağlıklı bebiş haberleriyle dolarb insAllahİki gündür iki tane hamile haberi aldım ne mutlu banaİkisi de istiyordu hele birinin kaç sene sonra ilk bebeği Kasım ayı geçen seneki gibi uğurlu ve bol bebişli gelir inşallah
Saol cnm Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahmaşşallahh hayırlı uğurlu sağlikla gelsin mucizen canım benim
Bu kızı napsam bilmiyorum ki olmayacak olmayacak diyip durmaYok kuzum bata 3 var canım tatlı istiyo Buda adet olacağımın belirtisi işte olmayacak biliyorum kendimi hiçte ümitlendirmiyorum:)
Inş sende en kısa zamanda bu haberleri alırsın ve umarım ikiz olurİki gündür iki tane hamile haberi aldım ne mutlu banaİkisi de istiyordu hele birinin kaç sene sonra ilk bebeği Kasım ayı geçen seneki gibi uğurlu ve bol bebişli gelir inşallah
Aminnnn Rabbim herkesin gönlüne göre versin insAllahInş sende en kısa zamanda bu haberleri alırsın ve umarım ikiz olur
OlmayacakBu kızı napsam bilmiyorum ki olmayacak olmayacak diyip durma
Benim 2 senede oldu olmayacak diyip durmaOlmayacaknapak yani bak 1 sene oldu tam bu ay olmadı
İnsallah canım eskilerden 3 kişi kaldık hamile kalmayan nasip işteBenim 2 senede oldu olmayacak diyip durmasadece zamanı gelince olacak
Ağzın bal yesinInş sende en kısa zamanda bu haberleri alırsın ve umarım ikiz olur
İnşallah canım o kadar coktukki 3e düştü sonra herkes bi bakmışsın hamile hep dua ediyorum sizin için isteyen herkes içinİnsallah canım eskilerden 3 kişi kaldık hamile kalmayan nasip işte
Valla bizim kızlar kulakları çınlasın doğumda hepsi etti ama henüz kabul olan yokİnşallah canım o kadar coktukki 3e düştü sonra herkes bi bakmışsın hamile hep dua ediyorum sizin için isteyen herkes için
Kız öyle demeValla bizim kızlar kulakları çınlasın doğumda hepsi etti ama henüz kabul olan yok
Gelmedi daha en son bana gelecek gibiKız öyle demesırayla demekki senin duanın sırası gelmedi mi ne
Du bakalım ben nisanda doğurcam en kötü bana kaldınGelmedi daha en son bana gelecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?