Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razi olsub gülüm iyiyim şükürler olsun inşallah keşke öyle olsa dünyalar benim olur çok korkuyorum tedaviye başlamaktan çok zor dualarina beni de kat lütfen
Katmaz mıyım kuzum hiç hepimize dua ediyorum. İnşallah en kısa zamanda dünyanın en güzel annelerinden olacağız biz de mis gibi kokularını çekeceğiz . Az kaldı az daha sabır inşallah yakında alacağız güzel haberler İçini ferah tut sen . Ben de başladım yavaş ilerliyoruz ama sonu güzel olsun

İki gündür iki tane hamile haberi aldım ne mutlu bana İkisi de istiyordu hele birinin kaç sene sonra ilk bebeği Kasım ayı geçen seneki gibi uğurlu ve bol bebişli gelir inşallah
Amin bol sağlıklı bebiş haberleriyle dolarb insAllah

İki gündür iki tane hamile haberi aldım ne mutlu bana İkisi de istiyordu hele birinin kaç sene sonra ilk bebeği Kasım ayı geçen seneki gibi uğurlu ve bol bebişli gelir inşallah
Inş sende en kısa zamanda bu haberleri alırsın ve umarım ikiz olur

İnşallah canım o kadar coktukki 3e düştü sonra herkes bi bakmışsın hamile hep dua ediyorum sizin için isteyen herkes için
Valla bizim kızlar kulakları çınlasın doğumda hepsi etti ama henüz kabul olan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…