Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ühühühüğğğğ anlamadımmmmm ne kızıyonnnn

Bak mesela o zaman sen 2. Günündesin. Benim de öyle başlarken biterken lekelenme oluyor. Bu yüzden hepsi 10 gün sürüyor
Benim de öyle bi şey valla. 7 gün falan. Ben ovu testine başlayayım hemen yaaa. Bi kaçkaç gün sorna. Lekelenme başlayınca falan

Oyyyy seymammmm ben sana kızar mıyım oyyyy
Kızmazsın dimiii Zehrammm

Valla maşallah sana. Ben 6 da kalkıyorum. Anca soğan kürü ve kahvaltı sonra da süs püs. Vaktim olmuyor o kadar.
Kız dilzaaa bize foto atsana süslü püslü olanalrondan
Kutsalsekerpare canm sen ne yapyorsnn ilşkiye devam mı kuzusu :)
Anacum her gün yumurtladığımı sanıyorum ama yanılıyorum, 7282828 gündür yumurtlamayı bekliyorum gelirr heralde bi gün. Her günü yumurglama bilin kızlar. sen nasılsın zehrammm
Evet ya olmuyomus bize
Atalım kendimizi Zehram biz
Anammm inan siteden farkı yok hatta dosya yüklenmiyor uygulamadan profil resmi değişmek için siteden giriyorum mesela balllım
Anacum kaç yıllık kk bu konuda neden profesyonel değiller. Daha iyisini yapmalılar bence

Bana da bdv den bildirim geliyo sürekli,milletin derdiyle gerilmeyi seviyorum zaar
Abahahahahha kız güldürüdn

Ben sana kıyamammm

Benim de öyle bi şey valla. 7 gün falan. Ben ovu testine başlayayım hemen yaaa. Bi kaçkaç gün sorna. Lekelenme başlayınca falan
Yani normalde lekelenme falan bitince başlasan da olur, ama için rahat edecekse erken başla canımcjm
Kızlar bugun sigarasiz 3 . Günüm bitti fakat acayip gergin ve huzursuzum ya dalcak adam ariyorum varmi aranizda böyle zorlanan yahuu
Bize dal süm süm yeter ki dönme o merete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…