- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.661
Şimdi bende orayı düşünüyodumBana da bdv den bildirim geliyo sürekli,milletin derdiyle gerilmeyi seviyorum zaar
Amiiinnn insalllah canımHayırlısıııı artık
Demekki şu bildirim denen şey her türlü gelmiyorBen uygulama indirmedim normal giriyorum ama bildirim gelmiyo
Benim de öyle bi şey valla. 7 gün falan. Ben ovu testine başlayayım hemen yaaa. Bi kaçkaç gün sorna. Lekelenme başlayınca falanÜhühühüğğğğ anlamadımmmmm ne kızıyonnnn
Bak mesela o zaman sen 2. Günündesin. Benim de öyle başlarken biterken lekelenme oluyor. Bu yüzden hepsi 10 gün sürüyor
Kızmazsın dimiii ZehrammmOyyyy seymammmm ben sana kızar mıyım oyyyy
Kız dilzaaa bize foto atsana süslü püslü olanalrondanValla maşallah sana. Ben 6 da kalkıyorum. Anca soğan kürü ve kahvaltı sonra da süs püs. Vaktim olmuyor o kadar.
Anacum her gün yumurtladığımı sanıyorum ama yanılıyorum, 7282828 gündür yumurtlamayı bekliyorumKutsalsekerpare canm sen ne yapyorsnn ilşkiye devam mı kuzusu :)
Atalım kendimizi Zehram bizEvet ya olmuyomus bize
Anacum kaç yıllık kk bu konuda neden profesyonel değiller. Daha iyisini yapmalılar benceAnammm inan siteden farkı yok hatta dosya yüklenmiyor uygulamadan profil resmi değişmek için siteden giriyorum mesela balllım
Abahahahahha kız güldürüdnBana da bdv den bildirim geliyo sürekli,milletin derdiyle gerilmeyi seviyorum zaar
Evet sadrce girince görebiliyorum uygulamaya gerek yokmus demekkiDemekki şu bildirim denen şey her türlü gelmiyorbana daa gelmiyo
Kızmazsın dimiii Zehrammm
Kız dilzaaa bize foto atsana süslü püslü
Anacum her gün yumurtladığımı sanıyorum ama yanılıyorum, 7282828 gündür yumurtlamayı bekliyorumgelirr heralde bi gün. Her günü yumurglama bilin kızlar. sen nasılsın zehrammm
Atalım kendimizi Zehram biz
Anacum kaç yıllık kk bu konuda neden profesyonel değiller. Daha iyisini yapmalılar bence
Abahahahahha kız güldürüdn
Bence de kuzucummmAnacum kaç yıllık kk bu konuda neden profesyonel değiller. Daha iyisini yapmalılar bence
Valla 6 olmazsa 6.306da mı
Ben sana kıyamammmKızmazsın dimiii Zehrammm
Kız dilzaaa bize foto atsana süslü püslü olanalrondan
Anacum her gün yumurtladığımı sanıyorum ama yanılıyorum, 7282828 gündür yumurtlamayı bekliyorumgelirr heralde bi gün. Her günü yumurglama bilin kızlar. sen nasılsın zehrammm
Atalım kendimizi Zehram biz
Anacum kaç yıllık kk bu konuda neden profesyonel değiller. Daha iyisini yapmalılar bence
Abahahahahha kız güldürüdn
Atalım ya offfBen sana kıyamammm
Mişmiş ne beyaKız zehracim eren markete uğradım çerez aldım biraz,mişmişe gitmek zor geldi,bdv ye yorum yaparken iyi gidiyor
Ahh cok erken uyanıyorsun işin zor vallahi benim eşimde mutlaka her sabah dus alırValla 6 olmazsa 6.30napim. Sabahları duş alırım zaten ben. O yüzden 10 dedin mi uyumaya çalışıyorum ama geçiyor tabii 10 u
Hahah mişmiş kuruyemiş..Kafiyeli kızım bizim dükkânlarMişmiş ne beya
Yani normalde lekelenme falan bitince başlasan da olur, ama için rahat edecekse erken başla canımcjmBenim de öyle bi şey valla. 7 gün falan. Ben ovu testine başlayayım hemen yaaa. Bi kaçkaç gün sorna. Lekelenme başlayınca falan
Bize dal süm sümKızlar bugun sigarasiz 3 . Günüm bitti fakat acayip gergin ve huzursuzum ya dalcak adam ariyorum varmi aranizda böyle zorlanan yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?