Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani normalde lekelenme falan bitince başlasan da olur, ama için rahat edecekse erken başla canımcjm

Bize dal süm süm yeter ki dönme o merete
Yok kuzum size kıyamam kimseye kiyamam açikcasi ama fenayim birde diyordum kendime ben bağimli değilim isteyincd birakirim falan diye yok anam yohhh bağimli olmuşum

Ayy geçen ayı hatırladım yine ne kadar heyecanlıydık

Yok kuzum size kıyamam kimseye kiyamam açikcasi ama fenayim birde diyordum kendime ben bağimli değilim isteyincd birakirim falan diye yok anam yohhh bağimli olmuşum
Çok erken başladım o mereti içmeye.19 senedir içiyorum.Toplamda 9ay bıraktım.Çok zor keşke birakabilsem

Şarkı geldi benim aklıma loo mişmişmişte mışmışmışşşş Bizim burda düşündüm de Öpücemmm Öpücemmm Kuruyemişleri filan olur
AHahahahahah

İnşallah bu son olsun canım. Allah soğukluk versin sigarayla sana bu dua oldu mu ki bilmiyorum ama

Ayy geçen ayı hatırladım yine ne kadar heyecanlıydık
Ayy en heycanlınız bendim belki de. Bir hafta gecikmiş adetle hamişliğimi ilan etmiştim utanmadan. Neyime güveniyorsam

Çok erken başladım o mereti içmeye.19 senedir içiyorum.Toplamda 9ay bıraktım.Çok zor keşke birakabilsem
Bende 15 sene oldu başlayali en fazla 2 sene içmemişimdir. Gerçekten çok zor öncekilerde bu kadar zorlanmamiştim bu sefer fenaaaa hepimiz kurtulalim inşalalhh bu meretten

Allahtan evde yok vardiyada bu hafta hep gündüzde uyuyo yırttı yani hafta sonu nolur bilmiyom
Hamile kalabilmek için mi bıraktın canım peki bende çok istiyorum eşim bıraktı spermleri düzelsin diye bende içmesem iyi olucakta nalet olsun içiyoruz dur gene efkarlandım

Aminnn kuzum inşalahh oldu oldu Kutsalsekerpare

Anacum batı bi yakın olan benmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…