- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.681
Mişmişin siyah çekirdeği mükemmel tavsiye ederim canım bayılıyorum onun çekirdeklerine ereninkide güzel amaMişmiş ne beya
Etiketlemeyi unuttum kiMişmişin siyah çekirdeği mükemmel tavsiye ederim canım bayılıyorum onun çekirdeklerine ereninkide güzel amaOzgeMeteMoms etiketlemen gelmedi bana da ondan böyle yazdım
Miş miş miş de muş muş muşHahah mişmiş kuruyemiş..Kafiyeli kızım bizim dükkânlar
Allah seni bende görmicektim nerdeyseEtiketlemeyi unuttum ki
Ben sigarayı bırakmayı düşününce böyle hissediyorum kimbilir bıraksammm kocamaa neler yaparım nasıl tripler atarım allah bilirKızlar bugun sigarasiz 3 . Günüm bitti fakat acayip gergin ve huzursuzum ya dalcak adam ariyorum varmi aranizda böyle zorlanan yahuu
Şarkı geldi benim aklıma loo mişmişmişte mışmışmışşşşHahah mişmiş kuruyemiş..Kafiyeli kızım bizim dükkânlar
Yok kuzum size kıyamam kimseye kiyamam açikcasi ama fenayim birde diyordum kendime ben bağimli değilim isteyincd birakirim falan diye yok anam yohhh bağimli olmuşumYani normalde lekelenme falan bitince başlasan da olur, ama için rahat edecekse erken başla canımcjm
Bize dal süm sümyeter ki dönme o merete
Hahahass iyiymişŞarkı geldi benim aklıma loo mişmişmişte mışmışmışşşşBizim burda düşündüm de Öpücemmm Öpücemmm Kuruyemişleri filan olur
Ayy geçen ayı hatırladım yine ne kadar heyecanlıydıkAnacum herkes aynı zamanlar da geçen ay batı bekledi, bir kişi kurdelayı kesiyor. Ardından diğerleri sonra biraz zaman geçiyor, adet ve yumurtlamayla meşguliyetşimdi senayla kurdeleyi yine kesicez bakalım. Kasım gibi uğurlu gelsin Aralık-Ocak da.
Allahtan evde yok vardiyada bu hafta hep gündüzde uyuyo yırttı yani hafta sonu nolur bilmiyomBen sigarayı bırakmayı düşününce böyle hissediyorum kimbilir bıraksammm kocamaa neler yaparım nasıl tripler atarım allah bilir
Çok erken başladım o mereti içmeye.19 senedir içiyorum.Toplamda 9ay bıraktım.Çok zor keşke birakabilsemYok kuzum size kıyamam kimseye kiyamam açikcasi ama fenayim birde diyordum kendime ben bağimli değilim isteyincd birakirim falan diye yok anam yohhh bağimli olmuşum
AHahahahahahŞarkı geldi benim aklıma loo mişmişmişte mışmışmışşşşBizim burda düşündüm de Öpücemmm Öpücemmm Kuruyemişleri filan olur
İnşallah bu son olsun canım. Allah soğukluk versin sigarayla sanaYok kuzum size kıyamam kimseye kiyamam açikcasi ama fenayim birde diyordum kendime ben bağimli değilim isteyincd birakirim falan diye yok anam yohhh bağimli olmuşum
Ayy en heycanlınız bendim belki de. Bir hafta gecikmiş adetle hamişliğimi ilan etmiştim utanmadan. Neyime güveniyorsamAyy geçen ayı hatırladım yine ne kadar heyecanlıydık
Bende 15 sene oldu başlayali en fazla 2 sene içmemişimdir. Gerçekten çok zor öncekilerde bu kadar zorlanmamiştim bu sefer fenaaaa hepimiz kurtulalim inşalalhh bu merettenÇok erken başladım o mereti içmeye.19 senedir içiyorum.Toplamda 9ay bıraktım.Çok zor keşke birakabilsem
Hamile kalabilmek için mi bıraktın canım peki bende çok istiyorum eşim bıraktı spermleri düzelsin diye bende içmesem iyi olucakta nalet olsun içiyoruz dur gene efkarlandımAllahtan evde yok vardiyada bu hafta hep gündüzde uyuyo yırttı yani hafta sonu nolur bilmiyom
Sus kızz deme öyleAyy en heycanlınız bendim belki de. Bir hafta gecikmiş adetle hamişliğimi ilan etmiştim utanmadan. Neyime güveniyorsam
Aminnn kuzum inşalahh oldu olduAHahahahahah
İnşallah bu son olsun canım. Allah soğukluk versin sigarayla sanabu dua oldu mu ki bilmiyorum ama
Ayy en heycanlınız bendim belki de. Bir hafta gecikmiş adetle hamişliğimi ilan etmiştim utanmadan. Neyime güveniyorsam
Anacum batı bi yakın olan benmiyimAnacum herkes aynı zamanlar da geçen ay batı bekledi, bir kişi kurdelayı kesiyor. Ardından diğerleri sonra biraz zaman geçiyor, adet ve yumurtlamayla meşguliyetşimdi senayla kurdeleyi yine kesicez bakalım. Kasım gibi uğurlu gelsin Aralık-Ocak da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?