- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.961
ben kutsal zebrayımKızlar ses verin yaa koskoca gurupta bir biz kaldıkFit mutlu anne @Kutsal Alerji @Kutsal Tiramisu @Kutsal pamuk Kutsal panter @Nan85 @Seymaaao @Cherrygum @Meylen @FairyTale16 @BerraAksa_K @Kutsalll BULUT @Kazan Dibi @Peri Tozuu ve kutsal zebra ama yeni adı neydi acabaa bunlar aklıma gelenler ve unuttugum arkdşlarım şurayı bi canlandıralım yaa ne konuşmalar dönerdi eskiden burda şimdilerde nasıl sessizz
etiketi gelmedi ama kız
Oğlan olduğu kesinleşti demekoğlumla size mrb diyelim dedik kızlar @Kutsal Alerji Kutsal panter @Kutsal Tiramisu @Kutsalll BULUT @Oha diyorum @Seymaaao AnGrYY icecreamm @Kurumus-Maskara
Umutlu Anne Bekleyiste
@Nan85 S Sabirla bekliyordu aklıma gelmeyen başka kimler kimler vardr
Kendine haksızlık yapma benceSu hamileyken onu yapmicam bunu yapmicam deyip cogu seyi sizde yapiyormusunuz yaa hen kendimi elestiriyorm artik ben iyi cocuk yetistiremiyorum diye
zamanı gelince elbet düşünürsün cnm daha küçükİnsallah canim ya valla cok guzel :) evde ben benm oglusla baya yoruluyom ya ikinciyi dsunemiyorm bile
illaki herkesin bı kaç dediği ama tam tersi yaptığı oluyor cnm takma tecrübe ediyor insan kendine yüklenmeSu hamileyken onu yapmicam bunu yapmicam deyip cogu seyi sizde yapiyormusunuz yaa hen kendimi elestiriyorm artik ben iyi cocuk yetistiremiyorum diye
AA niye gelmedi ki etiket kızben kutsal zebrayım
etiketi gelmedi ama kız
Oğlan olduğu kesinleşti demeksağlıkla gelsin paşa ❤
ayy sanırım ben kızımdan zor ayrılıcam yaaBende besigini sallanan aldim o yuzden kendi odasinda daha hic yatmadi valla yazin odasiini ayirmayi dusunuyorm nasil yapcam sallanmadan bilmiyorm besigi buyuk aldim ama
Genedr artik sigmayabilir benmki tostos biraZ
Ama bununla iyi çocuk yetiştirememenin alakası yokki canım herkes hamileyken bişeyler söyler tıpkı yukarda bahsettiğim gibi sallamıcam diyip sallamak yani elbet bişeyleri yapıyoruzz cnm bu kdr derin düşünme senin evladını en iyi sen yetiştirirsinSu hamileyken onu yapmicam bunu yapmicam deyip cogu seyi sizde yapiyormusunuz yaa hen kendimi elestiriyorm artik ben iyi cocuk yetistiremiyorum diye
valla ismini değiştirdipini hatırlıyorum canım ama adını hatırlayamadım bende eski adını yazıyim dedimmben kutsal zebrayım
etiketi gelmedi ama kız
Oğlan olduğu kesinleşti demeksağlıkla gelsin paşa ❤
Bende yatarak idare ediyorum cnm yarın kontrolu var inş herşey yolundadırevet cnm büyüyor ❣ vala artık bel ağrılarım oluyor bacak arama yastık koyup yatıyorumsen naislsin nasıl gidiyor
iyiyim şükür canım sen nasılsın zmn hızla geçiyor büyüyor bklm
Amin cnm insAllahkesinleşti cnm yok ne kusuru vala hayat telasesi hep 11 Mart'ta ayrıntılı ultrasona girdim keisn erkek dedi perinatolog hatta kadın doğuma da gitmedim bı daha bi sorun gözükmüyor dedi diye şimdide hastanelere gidesim yok bekliyorum Nisan'da duruma göre giderim
insAllah yolundadır canımBende yatarak idare ediyorum cnm yarın kontrolu var inş herşey yolundadır
Buarada banada erkek dedi dr
Valla haksizlikmi bilmiyorm ama sallamicam dedim salladim oyle tatli seyler vermem dedim agzina verdim tv izletmem dedim ama kendimde izleyemez oldum arada aciyom en azindna bi sakinliyo bilmiyorm yaniKendine haksızlık yapma bence
Vala canim zaman artik su sipayi bi buyutebilsem hayirlisiylazamanı gelince elbet düşünürsün cnm daha küçük
illaki herkesin bı kaç dediği ama tam tersi yaptığı oluyor cnm takma tecrübe ediyor insan kendine yüklenme
AA niye gelmedi ki etiket kız
Evet cnm kesinleşti Rabb'im nasıp ederse insAllah saolasin
Ben su ahsap dikdortgen kademeli besiklerdrn kulaniyim cokda guzel sallaniyo suan ordsn ayagmla sallarken yataktan sizr yaziyom oglus 12.15 den 6.45 e kadar uyudu kesintisiz 6 bucuk saat uyku resmen uykmu aldimayy sanırım ben kızımdan zor ayrılıcam yaaben anne yanı kullanıyorum suan park yatak ama joeinin adını suan unuttum normal park yataklardan daha küçük vee dediğim gibi yataktan çok memnunum fakat sallanmayan almak ah ah
Ama bununla iyi çocuk yetiştirememenin alakası yokki canım herkes hamileyken bişeyler söyler tıpkı yukarda bahsettiğim gibi sallamıcam diyip sallamak yani elbet bişeyleri yapıyoruzz cnm bu kdr derin düşünme senin evladını en iyi sen yetiştirirsin
valla ismini değiştirdipini hatırlıyorum canım ama adını hatırlayamadım bende eski adını yazıyim dedimm
Onu annelerin hemen hemen hepsi yapıyor bı icin rahat olsun çünkü görüyorum ne yapmam dediysem hepsini yaptım diye söylüyorlar. . Bu anneliğini sorgulamasın sana lütfen bilhassa daha iyi bir anne olduğunu kendini sorguladığı gösterir iyi olmayan bir anne yapmaz bunuValla haksizlikmi bilmiyorm ama sallamicam dedim salladim oyle tatli seyler vermem dedim agzina verdim tv izletmem dedim ama kendimde izleyemez oldum arada aciyom en azindna bi sakinliyo bilmiyorm yani
Evet her anne soyluyo gercekten ama insan hic boyle hayk etmiyo tabi :) o acidan bakarsak dogru en azindan kendi hataalrimi gorup sorguluyorm hayirlisi oyle boyle buyuyolar aslnda herseyin en guzelini istiyosun onalr icin ama isteOnu annelerin hemen hemen hepsi yapıyor bı icin rahat olsun çünkü görüyorum ne yapmam dediysem hepsini yaptım diye söylüyorlar. . Bu anneliğini sorgulamasın sana lütfen bilhassa daha iyi bir anne olduğunu kendini sorguladığı gösterir iyi olmayan bir anne yapmaz bunu
Büyür Allah in izniyle insAllahVala canim zaman artik su sipayi bi buyutebilsem hayirlisiyla
hiç öyle deme valla her anne en basında hep diyor hepimiz dedik sallamıcam diye salladık yani çünkü biyerde uyusun diye bişey yapmak gerekiyordu şahsen benmki emzik almadıgı için mecbur kalmıştım tv konusuna gelirsek hiç açmamıştım bugune kdr şimdi mecburi mutfaga gitmem gerekiyorsa 2 dk bakması için açıyorum sonra tekrar başka şeylere kaydırıyorum ilgisini ama tvde sen açmasan anneanneler babaanneler dedeler muhakkak biyerde tv acılıyor yani bu cocuk hepten tvye bakmadan büyüyemiyor o yüzden üzülmee çokta iyi annesin çokta güzel annesinValla haksizlikmi bilmiyorm ama sallamicam dedim salladim oyle tatli seyler vermem dedim agzina verdim tv izletmem dedim ama kendimde izleyemez oldum arada aciyom en azindna bi sakinliyo bilmiyorm yani
ohh maşallah kuzumaa devamıda böyle olsun inşallahBen su ahsap dikdortgen kademeli besiklerdrn kulaniyim cokda guzel sallaniyo suan ordsn ayagmla sallarken yataktan sizr yaziyom oglus 12.15 den 6.45 e kadar uyudu kesintisiz 6 bucuk saat uyku resmen uykmu aldim
Valla cnaim etrafimda oyle cocuk o kdar varki anlatamam telefon vermiyorum ama hic is yaptirmiyo bana isim varsa 5 10 dk tvden ciZgi film aciyorm onun onu izlemesi sok ediyo beni daha 7 aylik gozhnu dikiuo bide guluyo ne anliuon yaniS Sabirla bekliyordu canım çağımızın en büyük sıkıntısı biliyorsun tablet telefon internet ben kızıma vermeyeceğim dedim çok şükür vermiyorum daha telefonumu bı gün eline aldığını görmedim. Televizyon ben izin verdiğim kadar izliyor, tableti var ama internet bağlantısını kesinlikle açmıyorum bı kaç oyunu var öğretici onları oynar ki internet olmayınca çabuk sıkılır 10-15 dkkaya bırakır sadece bazı konularda onların iyiliği için net olmak lazım onun dışında benimde çok yapmam diyip yaptığım şeyler oldu sallamaya bende alıştırmam demiştim alıştı emmedi mesela mama yedi vs vs takma o kadar ☺ su an ikinciyi de aynı şekil teknolojiye bağımlı olmayan bı çocuk olarak yetiştirelim istiyorum insAllah başarabilirim su an bakıyorum bebeklikten telefonu önüne koyuyorlar arkadaşlarımın kızımdan küçük çocukları var wp ses kaydı atıyor internette giriyor TV açıyor youtubeden çizgi film açıyor kendi falan hayret ediyorum
Valla bende mutfak icin aciyorum ve hayret ediyorm nasilda izliyo ya ciZgi film aciyorm en azindan telefon vermiyorm ama goruntulu konusmalardan hemen yelteniyo gorurse resmen sakliuoemhiç öyle deme valla her anne en basında hep diyor hepimiz dedik sallamıcam diye salladık yani çünkü biyerde uyusun diye bişey yapmak gerekiyordu şahsen benmki emzik almadıgı için mecbur kalmıştım tv konusuna gelirsek hiç açmamıştım bugune kdr şimdi mecburi mutfaga gitmem gerekiyorsa 2 dk bakması için açıyorum sonra tekrar başka şeylere kaydırıyorum ilgisini ama tvde sen açmasan anneanneler babaanneler dedeler muhakkak biyerde tv acılıyor yani bu cocuk hepten tvye bakmadan büyüyemiyor o yüzden üzülmee çokta iyi annesin çokta güzel annesin
ohh maşallah kuzumaa devamıda böyle olsun inşallah
Vala TV bı raddeden sonra izletiliyor üzülme çok aşırıya kacmadikca sknt yok ama telefon konusunda naçizane tavsiyem dikkat et lütfen farketmeden çok alışıyorlar sonra önüne geçebilmek zor zaten şu an ki durumu fusunecek olursak anca telefonda gorebiliyrou birbirimizi sağlık olsnValla cnaim etrafimda oyle cocuk o kdar varki anlatamam telefon vermiyorum ama hic is yaptirmiyo bana isim varsa 5 10 dk tvden ciZgi film aciyorm onun onu izlemesi sok ediyo beni daha 7 aylik gozhnu dikiuo bide guluyo ne anliuon yaniama suan annaneyle dedeyle babanneyle goruntulu konustugu ocin telefona merakli hemen gorunce almaya calisiyo devamli ondan gizki bakiyorm bende
Yaaaa kurban olurum sevdi tbai evde kendi kendine gezmeyiValla bende mutfak icin aciyorum ve hayret ediyorm nasilda izliyo ya ciZgi film aciyorm en azindan telefon vermiyorm ama goruntulu konusmalardan hemen yelteniyo gorurse resmen sakliuoemBide bizim yurutec derdi var oglus cok kilolu emekleyemiuo hareketsiz yurutece az koyalm hareket etsin hem zayiflar dedik simdi onu istiyo devamli o ona ozgurluk sagladi ya devmli eli onda agliyo resmen oyun manyagi oldum onu oyalicam diye
Hic sorma ya evde fink atiyo valla bakip bakip da guluyo bide tostos ama cok iyi degil diyolar siye az koymaya calisiyorm annem kayinvalidrmdr biz sizi onun icinde buyttukYaaaa kurban olurum sevdi tbai evde kendi kendine gezmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?