- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.981
Aynen suan zaten her gun herkes goruntulu ariyo cocugu girmek icin annane ayri dede ayri babanne ayri hala dayi valla nasil alismicsk anlamiyorm goruntu gelince bakip guluyo sipaVala TV bı raddeden sonra izletiliyor üzülme çok aşırıya kacmadikca sknt yok ama telefon konusunda naçizane tavsiyem dikkat et lütfen farketmeden çok alışıyorlar sonra önüne geçebilmek zor zaten şu an ki durumu fusunecek olursak anca telefonda gorebiliyrou birbirimizi sağlık olsn
Tabi ki canım daha anne olmadan bebek rahme düşmeden bile dikkat ediyorsun bebeğini düşünüyorsun . Sağlıkla büyüsünlerEvet her anne soyluyo gercekten ama insan hic boyle hayk etmiyo tabi :) o acidan bakarsak dogru en azindan kendi hataalrimi gorup sorguluyorm hayirlisi oyle boyle buyuyolar aslnda herseyin en guzelini istiyosun onalr icin ama iste
orası öyle canım benim kızımda çok bindi ama erkek çocuğunu çok uzun süreli oturtmayin diyorlar ne kadar doğru bilememHic sorma ya evde fink atiyo valla bakip bakip da guluyo bide tostos ama cok iyi degil diyolar siye az koymaya calisiyorm annem kayinvalidrmdr biz sizi onun icinde buyttuk
Neyiniz eksik diye basimi yiyo valla bakiyorm oglumda cok istiyo oyle ikilemde kaldim
daha küçük unuturAynen suan zaten her gun herkes goruntulu ariyo cocugu girmek icin annane ayri dede ayri babanne ayri hala dayi valla nasil alismicsk anlamiyorm goruntu gelince bakip guluyo sipa
nasılsın napıyon canımEfendm kuzumm
Bende şans eseri gördüm etiketi ama bak geldimayy sanırım ben kızımdan zor ayrılıcam yaaben anne yanı kullanıyorum suan park yatak ama joeinin adını suan unuttum normal park yataklardan daha küçük vee dediğim gibi yataktan çok memnunum fakat sallanmayan almak ah ah
Ama bununla iyi çocuk yetiştirememenin alakası yokki canım herkes hamileyken bişeyler söyler tıpkı yukarda bahsettiğim gibi sallamıcam diyip sallamak yani elbet bişeyleri yapıyoruzz cnm bu kdr derin düşünme senin evladını en iyi sen yetiştirirsin
valla ismini değiştirdipini hatırlıyorum canım ama adını hatırlayamadım bende eski adını yazıyim dedimm
Bilmiyorum canım :/zamanı gelince elbet düşünürsün cnm daha küçük
illaki herkesin bı kaç dediği ama tam tersi yaptığı oluyor cnm takma tecrübe ediyor insan kendine yüklenme
AA niye gelmedi ki etiket kız
Evet cnm kesinleşti Rabb'im nasıp ederse insAllah saolasin
Amin canım insAllah Rabbim hepimize sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin insAllahBilmiyorum canım :/
hadi sağlıkla kucağına alırsın insallah❤
Hayırlısı olsun iniallah bitanem gözün Aydınoğlumla size mrb diyelim dedik kızlar @Kutsal Alerji Kutsal panter @Kutsal Tiramisu Kutsalll BULUT O Oha diyorum @Seymaaao @AnGrYY @icecreamm @Kurumus-Maskara
Umutlu Anne Bekleyiste
@Nan85 S Sabirla bekliyordu aklıma gelmeyen başka kimler kimler vardr
Saol canım Allah razı olsunHayırlısı olsun iniallah bitanem gözün Aydın
cok sevindim gobuse bak heleoğlumla size mrb diyelim dedik kızlar @Kutsal Alerji Kutsal panter @Kutsal Tiramisu Kutsalll BULUT O Oha diyorum @Seymaaao @AnGrYY @icecreamm @Kurumus-Maskara
Umutlu Anne Bekleyiste
@Nan85 S Sabirla bekliyordu aklıma gelmeyen başka kimler kimler vardr
Sağol canım burdayım diyor artık oğlumcok sevindim gobuse bak hele
vallah Allah kalbine goree verdi.,Sağol canım burdayım diyor artık oğlum
Rabbim hayırlı olanı nasip etsin insAllahvallah Allah kalbine goree verdi.,
MaşaAllah barekallah kuzm ya gözlerm doldu resmen Aylar su gibi inanki artk kendimden geçmiş durmdym alştm artk ameliyat olalı 4 ay olack nerdeyse benmde Ama hayla yok Rabbim ol demiyor Hayla zamanı Var kzum ne diyeymSağol canım burdayım diyor artık oğlum
Canım benim inan Rabbim geciktiriyorsa güzellestiriyordur insAllahMaşaAllah barekallah kuzm ya gözlerm doldu resmen Aylar su gibi inanki artk kendimden geçmiş durmdym alştm artk ameliyat olalı 4 ay olack nerdeyse benmde Ama hayla yok Rabbim ol demiyor Hayla zamanı Var kzum ne diyeym
Öyle mi dersinn Be kuzmm valla artk herkesn ama herkesn hamile oldgna inanıyorm kendimn kalacgna ihtimal bile vermiyorum ne olyor anlamyorm bile artk napacgmı şaşrdm önceden kür mür bieylerde aklma gelirdi ama şimdi artk yapa yapa Yapack birşeyde kalmamş gbi artk sonunu gelmişsz herseyn gbi dua et lütfenCanım benim inan Rabbim geciktiriyorsa güzellestiriyordur insAllahumudunu kaybetme illa ki olacak zamanı var demek ki hala olacak senin de insAllah
Etmez miyim cnm hiç ederim ediyroum elbette Rabbim beklemediğn anda nasip etsin inşAllahÖyle mi dersinn Be kuzmm valla artk herkesn ama herkesn hamile oldgna inanıyorm kendimn kalacgna ihtimal bile vermiyorum ne olyor anlamyorm bile artk napacgmı şaşrdm önceden kür mür bieylerde aklma gelirdi ama şimdi artk yapa yapa Yapack birşeyde kalmamş gbi artk sonunu gelmişsz herseyn gbi dua et lütfen
İnşaAllahh canmn inşallahEtmez miyim cnm hiç ederim ediyroum elbette Rabbim beklemediğn anda nasip etsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?