Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen suan zaten her gun herkes goruntulu ariyo cocugu girmek icin annane ayri dede ayri babanne ayri hala dayi valla nasil alismicsk anlamiyorm goruntu gelince bakip guluyo sipa

Evet her anne soyluyo gercekten ama insan hic boyle hayk etmiyo tabi :) o acidan bakarsak dogru en azindan kendi hataalrimi gorup sorguluyorm hayirlisi oyle boyle buyuyolar aslnda herseyin en guzelini istiyosun onalr icin ama iste
Tabi ki canım daha anne olmadan bebek rahme düşmeden bile dikkat ediyorsun bebeğini düşünüyorsun . Sağlıkla büyüsünler Kendine haksızlık yapma

orası öyle canım benim kızımda çok bindi ama erkek çocuğunu çok uzun süreli oturtmayin diyorlar ne kadar doğru bilemem
Aynen suan zaten her gun herkes goruntulu ariyo cocugu girmek icin annane ayri dede ayri babanne ayri hala dayi valla nasil alismicsk anlamiyorm goruntu gelince bakip guluyo sipa
daha küçük unutur
nasılsın napıyon canım

Bende şans eseri gördüm etiketi ama bak geldim

Bilmiyorum canım :/

hadi sağlıkla kucağına alırsın insallah

Sağol canım burdayım diyor artık oğlum
MaşaAllah barekallah kuzm ya gözlerm doldu resmen Aylar su gibi inanki artk kendimden geçmiş durmdym alştm artk ameliyat olalı 4 ay olack nerdeyse benmde Ama hayla yok Rabbim ol demiyor Hayla zamanı Var kzum ne diyeym

MaşaAllah barekallah kuzm ya gözlerm doldu resmen Aylar su gibi inanki artk kendimden geçmiş durmdym alştm artk ameliyat olalı 4 ay olack nerdeyse benmde Ama hayla yok Rabbim ol demiyor Hayla zamanı Var kzum ne diyeym
Canım benim inan Rabbim geciktiriyorsa güzellestiriyordur insAllah umudunu kaybetme illa ki olacak zamanı var demek ki hala olacak senin de insAllah

Canım benim inan Rabbim geciktiriyorsa güzellestiriyordur insAllah umudunu kaybetme illa ki olacak zamanı var demek ki hala olacak senin de insAllah
Öyle mi dersinn Be kuzmm valla artk herkesn ama herkesn hamile oldgna inanıyorm kendimn kalacgna ihtimal bile vermiyorum ne olyor anlamyorm bile artk napacgmı şaşrdm önceden kür mür bieylerde aklma gelirdi ama şimdi artk yapa yapa Yapack birşeyde kalmamş gbi artk sonunu gelmişsz herseyn gbi dua et lütfen

Etmez miyim cnm hiç ederim ediyroum elbette Rabbim beklemediğn anda nasip etsin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…