Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yürütece bende koyuyorum ara ara canm banada hep siz onlarda büyüdünüz diyolar ben öyle cok büyük zararları oldugunu düşünmüyorum ama tabi en fazla 10 dk tutuyorum bence üzerinde uzun süreler bırakıyolar ondan zararı oluyor bence bilmiyorumda bnm fikrim bu heves ediyosa oglusun 10 dk koy eglensin sonra başka birşeye cekersin ilgisini
Bende şans eseri gördüm etiketi ama bak geldim
iyi yaptın cnm hoşgeldin

Bende koyuyorum acikcasi benim oglum onda dimdik duruyo ayaga kalkip uzaniyo o yuzden sikistigini dusunmuyorm hani bende cok zarari oldugunh dusunmuyorm ama 15 dkyi gecirmiyirm gunde iki kere bazen yatmadan 10 dk koyuyirm az kendini yorsun siye oyle

Kizlar bizim bebelerle nasil bakit geciriyorusunz egitici bir kac oyuncagm var acikcasi ama gunlerdir cok skldi cocuk biz baya geziyoduk beraber eve tikildik resmen neler yapiyoaun birbirimiZe fikir verelm kaliteli vakit gecirelm

orası öyle canım benim kızımda çok bindi ama erkek çocuğunu çok uzun süreli oturtmayin diyorlar ne kadar doğru bilemem
daha küçük unutur
nasılsın napıyon canım
Benimkide biniyo valla ama ben cok zarari olsugunu dusunmuyorm cunku dimdik kalkiyo devamli oturmuyo hep ayaklarinin uzerinde telefonuda unutur inaallah valla yakininda bi yere kaza ara birak hemen aliyo

Benimkide biniyo valla ama ben cok zarari olsugunu dusunmuyorm cunku dimdik kalkiyo devamli oturmuyo hep ayaklarinin uzerinde telefonuda unutur inaallah valla yakininda bi yere kaza ara birak hemen aliyo
oyy yerim onu ya MaşAllah baya hoşuna gitti demek ki yürütec
Yorumlarınızı okuyorum kızlar belki bir gün lazım olur ama katılamiyorum çok bir fikrim olmadigi için . Hayırlı geceler. Sağlıkli yarınlara
Olacak elbet canım iyi geceler amin

Bende koyuyorum acikcasi benim oglum onda dimdik duruyo ayaga kalkip uzaniyo o yuzden sikistigini dusunmuyorm hani bende cok zarari oldugunh dusunmuyorm ama 15 dkyi gecirmiyirm gunde iki kere bazen yatmadan 10 dk koyuyirm az kendini yorsun siye oyle
Aynen benimkide öyle dimdik içünde hiç oturmuyo ee seviyorda yürüteci zaten sıkılınca mümkün değil içinde rutmazsın onu yırtınır cıkmak için nese sen kimsenin dedğine aldırış etme boşverr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…