- 24 Şubat 2012
- 548
- 1.217
- 313
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #27.001
yürütece bende koyuyorum ara ara canm banada hep siz onlarda büyüdünüz diyolar ben öyle cok büyük zararları oldugunu düşünmüyorum ama tabi en fazla 10 dk tutuyorum bence üzerinde uzun süreler bırakıyolar ondan zararı oluyor bence bilmiyorumda bnm fikrim bu heves ediyosa oglusun 10 dk koy eglensin sonra başka birşeye cekersin ilgisiniValla bende mutfak icin aciyorum ve hayret ediyorm nasilda izliyo ya ciZgi film aciyorm en azindan telefon vermiyorm ama goruntulu konusmalardan hemen yelteniyo gorurse resmen sakliuoemBide bizim yurutec derdi var oglus cok kilolu emekleyemiuo hareketsiz yurutece az koyalm hareket etsin hem zayiflar dedik simdi onu istiyo devamli o ona ozgurluk sagladi ya devmli eli onda agliyo resmen oyun manyagi oldum onu oyalicam diye
iyi yaptın cnm hoşgeldinBende şans eseri gördüm etiketi ama bak geldim
Bende koyuyorum acikcasi benim oglum onda dimdik duruyo ayaga kalkip uzaniyo o yuzden sikistigini dusunmuyorm hani bende cok zarari oldugunh dusunmuyorm ama 15 dkyi gecirmiyirm gunde iki kere bazen yatmadan 10 dk koyuyirm az kendini yorsun siye oyleyürütece bende koyuyorum ara ara canm banada hep siz onlarda büyüdünüz diyolar ben öyle cok büyük zararları oldugunu düşünmüyorum ama tabi en fazla 10 dk tutuyorum bence üzerinde uzun süreler bırakıyolar ondan zararı oluyor bence bilmiyorumda bnm fikrim bu heves ediyosa oglusun 10 dk koy eglensin sonra başka birşeye cekersin ilgisini
iyi yaptın cnm hoşgeldin
Benimkide biniyo valla ama ben cok zarari olsugunu dusunmuyorm cunku dimdik kalkiyo devamli oturmuyo hep ayaklarinin uzerinde telefonuda unutur inaallah valla yakininda bi yere kaza ara birak hemen aliyoorası öyle canım benim kızımda çok bindi ama erkek çocuğunu çok uzun süreli oturtmayin diyorlar ne kadar doğru bilemem
daha küçük unutur
nasılsın napıyon canım
oyy yerim onu ya MaşAllah baya hoşuna gitti demek ki yürütecBenimkide biniyo valla ama ben cok zarari olsugunu dusunmuyorm cunku dimdik kalkiyo devamli oturmuyo hep ayaklarinin uzerinde telefonuda unutur inaallah valla yakininda bi yere kaza ara birak hemen aliyo
Olacak elbet canımYorumlarınızı okuyorum kızlar belki bir gün lazım olur ama katılamiyorum çok bir fikrim olmadigi için . Hayırlı geceler. Sağlıkli yarınlara
Aynen benimkide öyle dimdik içünde hiç oturmuyo ee seviyorda yürüteci zaten sıkılınca mümkün değil içinde rutmazsın onu yırtınır cıkmak içinBende koyuyorum acikcasi benim oglum onda dimdik duruyo ayaga kalkip uzaniyo o yuzden sikistigini dusunmuyorm hani bende cok zarari oldugunh dusunmuyorm ama 15 dkyi gecirmiyirm gunde iki kere bazen yatmadan 10 dk koyuyirm az kendini yorsun siye oyle
Hoş geldiniz efendim iyi geceleriyi gecelerrr herkese
hos buldum balimmmHoş geldiniz efendim iyi geceler
iyi geceler bal kadin,)İyi geceler
Nasılsın enerjik tatlı anneiyi geceler bal kadin,)
ben mi cokkk yorgunummNasılsın enerjik tatlı anne
Ben de değişik bir şey yok suanlik hala aynen devammuro sende durumlar nasil tedavi surecini hic paylasmiyon artik
olsun kuzu tedavi surecini anlat ne olacak sanki sana destek oluruBen de değişik bir şey yok suanlik hala aynen devam
Yaben mi cokkk yorgunummbildigin gibi sacim taranmayacak durumda suan
bir el at baci:) arada ucan bisey gorursen korkmaYataranmamış saç en sevdiğim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?