- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #27.021
Amanınbir el at baci:) arada ucan bisey gorursen korkma
KIZ ne var:) tamam tamam sen gebesin simdi ogurursun bide kusarsin simdi:)Amanın
KIZ ne var:) tamam tamam sen gebesin simdi ogurursun bide kusarsin simdi:)
Evet kimseler yok yaben geldim bak daha kimse yazmiyor
korona hastasi gibiyimEvet kimseler yok yanasılsın esmacim
Vala iç güveyinden hallice canım Şükür yine de yatsam rahat değilim otursam öyle napsam bilemedimkorona hastasi gibiyimsen nasilsin
bebis uyutmuyor kuzumm vallah keske anasi gibi sakin ollsaVala iç güveyinden hallice canım Şükür yine de yatsam rahat değilim otursam öyle napsam bilemedim
Aynen canımbebis uyutmuyor kuzumm vallah keske anasi gibi sakin ollsa
Hos geldin canli anne dimi eski rumuz baya sure girmedin merak etmistik seni nasilsin bebis masilben geldim bak daha kimse yazmiyor
Valla evde neyapılır dediğin gibi ev işleri bebiş öyle günler geçiyor benimki 7 aylık oluyor yarın hiç diş belirtisi yok vallaNapiyosunz kizlar nasil geciyor evde gunler ben baya ev isi yemek adamadim kendimi oglusun disi cikmis farketmedim ya evin icinde
benimkide cikti iki taneceikNapiyosunz kizlar nasil geciyor evde gunler ben baya ev isi yemek adamadim kendimi oglusun disi cikmis farketmedim ya evin icinde
heycanlanma bal nasilsinValla evde neyapılır dediğin gibi ev işleri bebiş öyle günler geçiyor benimki 7 aylık oluyor yarın hiç diş belirtisi yok vallabuarada oha diyorum, canlı anne diye bende düşündümde heralde değildir dedim sonraa sadece tek kişiyle konuşunca bi prenses annesinin arkadaşı sandım buarada ay nasıl cümle oldu yaaa bi anlatamadım
Valla benimde ayni benimkindede belirti yoktu ama bicbaktik dis cikmis seninde oyle olur belki aynenbende esma deyince analdimValla evde neyapılır dediğin gibi ev işleri bebiş öyle günler geçiyor benimki 7 aylık oluyor yarın hiç diş belirtisi yok vallabuarada oha diyorum, canlı anne diye bende düşündümde heralde değildir dedim sonraa sadece tek kişiyle konuşunca bi prenses annesinin arkadaşı sandım buarada ay nasıl cümle oldu yaaa bi anlatamadım
aferi burcumaValla benimde ayni benimkindede belirti yoktu ama bicbaktik dis cikmis seninde oyle olur belki aynenbende esma deyince analdim
Güle güle oturun canım hadi geçmiş olsun çok şükür sen nasılsın1 aydir giremedim ev tasima yerlestirme internetin baglanmasi nasilsiniz kizlar umarim bir yaramazlik yoktur aman dikkat edin kendinize
Cok tes.ederim ne olsun disari cikmiyoruz yasagimiz var evde 20gundur sikilmaca ve daha 3 hafta devamGüle güle oturun canım hadi geçmiş olsun çok şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?