Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok tes.ederim ne olsun disari cikmiyoruz yasagimiz var evde 20gundur sikilmaca ve daha 3 hafta devam
Aslında en sağlıklısı biliyor musun .Yoksa onlem alınıp önüne geçilmiyor . Dikkat eden kadar etmeyen de var Türkiye de mecbur calismak zorunda olan ise giden sevdiklerimiz var ama bu şekilde gidişat iyi değil Allah sonumuzu hayretsin

VAlla oglumla evdencikmiyoruz ama esim ise gidip geliyo ne anlami var bilmiyorum en azindan saha az temas diyop avutuyorm kendimi en azndan oglumu buyutuyorm diyorum ama bu surec hepimizi yipraticsk

VAlla oglumla evdencikmiyoruz ama esim ise gidip geliyo ne anlami var bilmiyorum en azindan saha az temas diyop avutuyorm kendimi en azndan oglumu buyutuyorm diyorum ama bu surec hepimizi yipraticsk
Ne yazık ki öyle canım, ister istemez üzülüyoruz ,endişe ediyoruz hem sevdiklerimiz hem de kendimiz için. Mecburen çıkıyorlar ,çalışıyorlar .Allah yardımcımız olsun hepimizi korusun

Canim valla bizdr cok giremedik o ara nasilsin yorulmussundur gule gule oturun imsallah senin ufaklik nasil ek gidayla nasilgidiuo araniz
Ek gidaya gectim pek sevdigi soylenemez ama yiyor cok kabiz oluyor.evet cok yoruldum ev temizle yerlestir daha cok eksigim var ama yinede olsun

Ek gidaya gectim pek sevdigi soylenemez ama yiyor cok kabiz oluyor.evet cok yoruldum ev temizle yerlestir daha cok eksigim var ama yinede olsun
İki cocukla zor tabi canim ya bende evimi satmak istiyodum yenisni alim diye ama gozum almadi simdide virus var evden cikmiyorz artik cocuk buyuyunce biraz , zeytinyag ve kayisi incit kaynat ver canim bize o iyi geliyo en azindan yiyo sukur

Hiç bilmiyorumki yaa ama büyük nimet hissettirmeden cıkması maşallah kuzumaa böyle böyle bi balıcaz ağzı diş olmuşş,
AYnen insallah aslnda biraz gece huysuzlanmalaf yapiyodu uykuda sallanmak istiyodu falan ondan sanirim anlamamistim disi gorene kadar yine cok sukur hepsi boyle cikar insallah

AYnen insallah aslnda biraz gece huysuzlanmalaf yapiyodu uykuda sallanmak istiyodu falan ondan sanirim anlamamistim disi gorene kadar yine cok sukur hepsi boyle cikar insallah
Amin cnm bnm buaralar benmkide gece uykuda huysuzlanıyır aynı sallayınca susuyor nese hayırlısı bakalım

Gece beslenmesini ne yapyiniz benimki 6.5 aylik artik istemiyor kafayi salliyor israr edince aglayip uyaniyor daha cok kucuk degil mi
Benim bu iki numara bir degisik bebek cikti hersey mi ters olur

Gece beslenmesini ne yapyiniz benimki 6.5 aylik artik istemiyor kafayi salliyor israr edince aglayip uyaniyor daha cok kucuk degil mi
Ben gece emziriyorum cnm ama seni anlamadım yani gece beslenmesine uyanmıyorsa ne güzel acıkmıyodura uyanmıyodur niye artk 6 bucuk aylık 10 saate kdr uyanmadan uyuyabilir bazı bebekler

Canim gece beslenmeyi kesebilirsin zaten 6 aydan sinra kesin diyolar en son kacta besleniyo ki

Dİslere baj bi bakalm beyazlasma varmi benm 2. DİSte cikiyo
ohh maşallah yok canm valla şöyle söyleyeyim alt değilde üstler beyazladı gibi sanki ama gelmesi gereken alt nasıl bişey bilmiyorum
Emzik emiyor acikiyor ama mamayi almiyor hep emzik emmek istiyor
Hım değişik bi bebişmiş ya benmki emzik almadıgı için bilemiyorum ama kötüymüş gerçi aç olsa yemezmii
Saat 6 da yiyor baskda yediremiyorum yiyenbir bebek degil zaten zorlasam kusmak istiyor
6 gerçekten erken bi saatmiş nasıl daha acıkmaz ya gece boyuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…