- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #27.041
Aslında en sağlıklısı biliyor musun .Yoksa onlem alınıp önüne geçilmiyor . Dikkat eden kadar etmeyen de var Türkiye de mecbur calismak zorunda olan ise giden sevdiklerimiz var ama bu şekilde gidişat iyi değil Allah sonumuzu hayretsinCok tes.ederim ne olsun disari cikmiyoruz yasagimiz var evde 20gundur sikilmaca ve daha 3 hafta devam
1 2 hafta vardi aramzda sanirim sen bi kayboldun valla etiketle etiketle haber yok buyudumu bari oglus nasilsinz sagligi falan disi cikarken huysuzlastimi ben hic anlamadim ama binuykulari bolunuyo sanirim ondnbenimkide cikti iki taneceik
Canim valla bizdr cok giremedik o ara nasilsin yorulmussundur gule gule oturun imsallah senin ufaklik nasil ek gidayla nasilgidiuo araniz1 aydir giremedim ev tasima yerlestirme internetin baglanmasi nasilsiniz kizlar umarim bir yaramazlik yoktur aman dikkat edin kendinize
VAlla oglumla evdencikmiyoruz ama esim ise gidip geliyo ne anlami var bilmiyorum en azindan saha az temas diyop avutuyorm kendimi en azndan oglumu buyutuyorm diyorum ama bu surec hepimizi yipraticskAslında en sağlıklısı biliyor musun .Yoksa onlem alınıp önüne geçilmiyor . Dikkat eden kadar etmeyen de var Türkiye de mecbur calismak zorunda olan ise giden sevdiklerimiz var ama bu şekilde gidişat iyi değil Allah sonumuzu hayretsin
Ne yazık ki öyle canım, ister istemez üzülüyoruz ,endişe ediyoruz hem sevdiklerimiz hem de kendimiz için. Mecburen çıkıyorlar ,çalışıyorlar .Allah yardımcımız olsun hepimizi korusunVAlla oglumla evdencikmiyoruz ama esim ise gidip geliyo ne anlami var bilmiyorum en azindan saha az temas diyop avutuyorm kendimi en azndan oglumu buyutuyorm diyorum ama bu surec hepimizi yipraticsk
Ek gidaya gectim pek sevdigi soylenemez ama yiyor cok kabiz oluyor.evet cok yoruldum ev temizle yerlestir daha cok eksigim var ama yinede olsunCanim valla bizdr cok giremedik o ara nasilsin yorulmussundur gule gule oturun imsallah senin ufaklik nasil ek gidayla nasilgidiuo araniz
iyiyim canım sağolasın sen nasılsın nerelerdeydinnheycanlanma bal nasilsin
ayy inşallah yaa hiç anlamadan çıkması nasip olsunValla benimde ayni benimkindede belirti yoktu ama bicbaktik dis cikmis seninde oyle olur belki aynenbende esma deyince analdim
AMİn canim valla Allah yardim etsin hepimizeNe yazık ki öyle canım, ister istemez üzülüyoruz ,endişe ediyoruz hem sevdiklerimiz hem de kendimiz için. Mecburen çıkıyorlar ,çalışıyorlar .Allah yardımcımız olsun hepimizi korusun
İki cocukla zor tabi canim ya bende evimi satmak istiyodum yenisni alim diye ama gozum almadi simdide virus var evden cikmiyorz artik cocuk buyuyunce biraz , zeytinyag ve kayisi incit kaynat ver canim bize o iyi geliyo en azindan yiyo sukurEk gidaya gectim pek sevdigi soylenemez ama yiyor cok kabiz oluyor.evet cok yoruldum ev temizle yerlestir daha cok eksigim var ama yinede olsun
Amin canim ya valla bizim simdi ikinci uc vermis ama daha tam gelmediler uclari yarmis cikmis acaba ne zaman dis gorunumunu aliriyiyim canım sağolasın sen nasılsın nerelerdeydinn
ayy inşallah yaa hiç anlamadan çıkması nasip olsun
Hiç bilmiyorumki yaa ama büyük nimet hissettirmeden cıkması maşallah kuzumaa böyle böyle bi balıcaz ağzı diş olmuşş,Amin canim ya valla bizim simdi ikinci uc vermis ama daha tam gelmediler uclari yarmis cikmis acaba ne zaman dis gorunumunu alir
AYnen insallah aslnda biraz gece huysuzlanmalaf yapiyodu uykuda sallanmak istiyodu falan ondan sanirim anlamamistim disi gorene kadar yine cok sukur hepsi boyle cikar insallahHiç bilmiyorumki yaa ama büyük nimet hissettirmeden cıkması maşallah kuzumaa böyle böyle bi balıcaz ağzı diş olmuşş,
Amin cnm bnm buaralar benmkide gece uykuda huysuzlanıyır aynı sallayınca susuyor nese hayırlısı bakalımAYnen insallah aslnda biraz gece huysuzlanmalaf yapiyodu uykuda sallanmak istiyodu falan ondan sanirim anlamamistim disi gorene kadar yine cok sukur hepsi boyle cikar insallah
Ben gece emziriyorum cnm ama seni anlamadım yani gece beslenmesine uyanmıyorsa ne güzel acıkmıyodura uyanmıyodur niye artk 6 bucuk aylık 10 saate kdr uyanmadan uyuyabilir bazı bebeklerGece beslenmesini ne yapyiniz benimki 6.5 aylik artik istemiyor kafayi salliyor israr edince aglayip uyaniyor daha cok kucuk degil mi
Benim bu iki numara bir degisik bebek cikti hersey mi ters olur
Dİslere baj bi bakalm beyazlasma varmi benm 2. DİSte cikiyoAmin cnm bnm buaralar benmkide gece uykuda huysuzlanıyır aynı sallayınca susuyor nese hayırlısı bakalım
Canim gece beslenmeyi kesebilirsin zaten 6 aydan sinra kesin diyolar en son kacta besleniyo kiGece beslenmesini ne yapyiniz benimki 6.5 aylik artik istemiyor kafayi salliyor israr edince aglayip uyaniyor daha cok kucuk degil mi
Benim bu iki numara bir degisik bebek cikti hersey mi ters olur
Emzik emiyor acikiyor ama mamayi almiyor hep emzik emmek istiyorBen gece emziriyorum cnm ama seni anlamadım yani gece beslenmesine uyanmıyorsa ne güzel acıkmıyodura uyanmıyodur niye artk 6 bucuk aylık 10 saate kdr uyanmadan uyuyabilir bazı bebekler
Saat 6 da yiyor baskda yediremiyorum yiyenbir bebek degil zaten zorlasam kusmak istiyorCanim gece beslenmeyi kesebilirsin zaten 6 aydan sinra kesin diyolar en son kacta besleniyo ki
ohh maşallah yok canm valla şöyle söyleyeyim alt değilde üstler beyazladı gibi sanki ama gelmesi gereken alt nasıl bişey bilmiyorumDİslere baj bi bakalm beyazlasma varmi benm 2. DİSte cikiyo
Hım değişik bi bebişmiş ya benmki emzik almadıgı için bilemiyorum ama kötüymüş gerçi aç olsa yemezmiiEmzik emiyor acikiyor ama mamayi almiyor hep emzik emmek istiyor
6 gerçekten erken bi saatmiş nasıl daha acıkmaz ya gece boyuuSaat 6 da yiyor baskda yediremiyorum yiyenbir bebek degil zaten zorlasam kusmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?