- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #27.061
6 da cok erkenmis sabah kacta yiyor tekrar valla zor ya ben ogluma kilolu diyodum cok yiyo diyodm ama yememesi daha zorSaat 6 da yiyor baskda yediremiyorum yiyenbir bebek degil zaten zorlasam kusmak istiyor
Canim bazi bebisler ilk ustleri cikartiyo arkadiminki ikisini bir ustten cikarmis altlar yokohh maşallah yok canm valla şöyle söyleyeyim alt değilde üstler beyazladı gibi sanki ama gelmesi gereken alt nasıl bişey bilmiyorum
Hım değişik bi bebişmiş ya benmki emzik almadıgı için bilemiyorum ama kötüymüş gerçi aç olsa yemezmii
6 gerçekten erken bi saatmiş nasıl daha acıkmaz ya gece boyuu
Bilmemki canım duymuştum ama üstten gelmez diye düşündüğüm için hala aşttan bekliyorum bakalım yalnız üstler zor cıkıyomuşş yawrmm baya zorlanmıştır(arkadaşınınki)Canim bazi bebisler ilk ustleri cikartiyo arkadiminki ikisini bir ustten cikarmis altlar yok
Hic anlamamislar onlarda canim 1 yasina dogru cikti zaten bi uykusuz olmus iiki gece bi bakmislar dis hatta o bana yaZdi boyle olsu diye ana dedim yagiz da gece bi uykusuz bi bakm dedim bi baktim bizimkindede dis cikmis oyle farkettim yaniBilmemki canım duymuştum ama üstten gelmez diye düşündüğüm için hala aşttan bekliyorum bakalım yalnız üstler zor cıkıyomuşş yawrmm baya zorlanmıştır(arkadaşınınki)
vala evde napılır ev işi kızım uğraşıyorum MaşAllah kuzucuga hepsi farketmeden çıkar insAllahNapiyosunz kizlar nasil geciyor evde gunler ben baya ev isi yemek adamadim kendimi oglusun disi cikmis farketmedim ya evin icinde
Valla evde neyapılır dediğin gibi ev işleri bebiş öyle günler geçiyor benimki 7 aylık oluyor yarın hiç diş belirtisi yok vallabuarada oha diyorum, canlı anne diye bende düşündümde heralde değildir dedim sonraa sadece tek kişiyle konuşunca bi prenses annesinin arkadaşı sandım buarada ay nasıl cümle oldu yaaa bi anlatamadım
hayırlı olsun sağlıkla oturun canım yeni evinzde iyiyim Şükür sen nasılsın1 aydir giremedim ev tasima yerlestirme internetin baglanmasi nasilsiniz kizlar umarim bir yaramazlik yoktur aman dikkat edin kendinize
Hoc sorma canim ya evde hic is bitmiyo valla yap yap bunaldim eve kadin geliyodu haftada hir simdi o da gelemiyo resmen hersey uzerime kaldi bide oglusvala evde napılır ev işi kızım uğraşıyorum MaşAllah kuzucuga hepsi farketmeden çıkar insAllah
hayırlı olsun sağlıkla oturun canım yeni evinzde iyiyim Şükür sen nasılsın
Allah kolaylık versin canım olur gider herşeyHoc sorma canim ya evde hic is bitmiyo valla yap yap bunaldim eve kadin geliyodu haftada hir simdi o da gelemiyo resmen hersey uzerime kaldi bide oglus
Bende bakıyorum cnm sadece huysuzluk oluyo bazenhenüz yok bakalum elbet cıkıcak cıkınca yazarmHic anlamamislar onlarda canim 1 yasina dogru cikti zaten bi uykusuz olmus iiki gece bi bakmislar dis hatta o bana yaZdi boyle olsu diye ana dedim yagiz da gece bi uykusuz bi bakm dedim bi baktim bizimkindede dis cikmis oyle farkettim yani
Cevap vercek kimse yokmuMerhaba kızlar adetime 7 gün var ama bende sarı bir akıntı gelmeye başladı hafif altın sarısı gibi daha önce bu şekil gelmemişti ve heleki adetime 7 gün varken hiç gelmemişti ilk defa böyle oluyo ve ara ara kasıklarımda batma ve yanma var bacaklarımda sanki adet olcakmışım gibi bi halsiz gibi adetime yakın bile bu kadar olmazdı acaba hamile olabilirmiyim
Akıntıya bakarak bı sonuca varılmiyor malesef cnm insAllah hamilesinfr ama dahaa baya varmış zaten adetineMerhaba kızlar adetime 7 gün var ama bende sarı bir akıntı gelmeye başladı hafif altın sarısı gibi daha önce bu şekil gelmemişti ve heleki adetime 7 gün varken hiç gelmemişti ilk defa böyle oluyo ve ara ara kasıklarımda batma ve yanma var bacaklarımda sanki adet olcakmışım gibi bi halsiz gibi adetime yakın bile bu kadar olmazdı acaba hamile olabilirmiyim
İnşaallah ilk kez akıntım böyle gelince umutlandım işte canımAkıntıya bakarak bı sonuca varılmiyor malesef cnm insAllah hamilesinfr ama dahaa baya varmış zaten adetine
Rabbim boşa çıkarmasın insAllahİnşaallah ilk kez akıntım böyle gelince umutlandım işte canım
Amin inşaallah üç aydır uğraşıyorum ama olmadıRabbim boşa çıkarmasın insAllahbeklemenin ne olduğunu bilirim ne kadardır istiyorsunuz
Yolun basindasinz takma kafana Rabb'im hayırlı zamanda sağlıkla nasip eder insAllahAmin inşaallah üç aydır uğraşıyorum ama olmadı
Amin inşaallah tanıdıklarım hem ilk ayda hamile kaldılar bende olmadı ona üzülüyorum sadece her ay bi umut diyorum ama sonra bakıyorum adet olmuşumYolun basindasinz takma kafana Rabb'im hayırlı zamanda sağlıkla nasip eder insAllah
Vala benimde vardı öyle tanıdıklar her ay bende yıkılıyordm bı buçuk senenin sonunda geldi gebelik haberim kızımda oysa çok aramamistk ama fazla stres geciktiriyor belki de kimseyle kiyaslamamaya çalış kendini lütfen bu topikte biz kaç kişi umutsuz vaka gördük kendimizi Rabb'im nasıp ettti şükür sana da tüm isteyenlere de nasip etsin insAllahAmin inşaallah tanıdıklarım hem ilk ayda hamile kaldılar bende olmadı ona üzülüyorum sadece her ay bi umut diyorum ama sonra bakıyorum adet olmuşum
Amin inşaallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşaallahVala benimde vardı öyle tanıdıklar her ay bende yıkılıyordm bı buçuk senenin sonunda geldi gebelik haberim kızımda oysa çok aramamistk ama fazla stres geciktiriyor belki de kimseyle kiyaslamamaya çalış kendini lütfen bu topikte biz kaç kişi umutsuz vaka gördük kendimizi Rabb'im nasıp ettti şükür sana da tüm isteyenlere de nasip etsin insAllah
CAnim hic biri tam belirti olmuyo malesef olabilirde olmayabilirde bende aderime 1 hafta kala idrar testiyle ogrendim ama cok solik silik cikmisti benm hic olmayan agrilarim olmustu adet sancisindan farkli eger belirtilerin adetten farkli geliyosa bi kac gun sonra test yapAmin inşaallah üç aydır uğraşıyorum ama olmadı
Hem adet belirtisinden farklı hem değil bende anlamadım kimi böyle adet sancıları çekip hamile olabiliyormuş acaba yapsam çıkarmiki testteCAnim hic biri tam belirti olmuyo malesef olabilirde olmayabilirde bende aderime 1 hafta kala idrar testiyle ogrendim ama cok solik silik cikmisti benm hic olmayan agrilarim olmustu adet sancisindan farkli eger belirtilerin adetten farkli geliyosa bi kac gun sonra test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?