- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #27.081
Olabilir canim bende cok sanci cekmistim bi kac gun sonra yapHem adet belirtisinden farklı hem değil bende anlamadım kimi böyle adet sancıları çekip hamile olabiliyormuş acaba yapsam çıkarmiki testte
bide beni dusunHoc sorma canim ya evde hic is bitmiyo valla yap yap bunaldim eve kadin geliyodu haftada hir simdi o da gelemiyo resmen hersey uzerime kaldi bide oglus
huysuzlasmiyor ama grnelde uykudunda bir sikinti olunca kesin dis diyorum bir kece hic uyumadi oglen mamasini verdim bi baktim agzini tuhaflastiriyor metal kasikla baktik tik tik diyor disler bitmis. bu da ha iyi ileryen donemlerde cikarirken zorlanir benim oglum da tosun pasa bende iki kere falan ek gida veriyorum bazen 1 kere cunku iyi emiyor kilo boyda gayet iyi digerleride cok afacanlar:)1 2 hafta vardi aramzda sanirim sen bi kayboldun valla etiketle etiketle haber yok buyudumu bari oglus nasilsinz sagligi falan disi cikarken huysuzlastimi ben hic anlamadim ama binuykulari bolunuyo sanirim ondn
Benimkide tosun ama 6 aylikken emmeyi birakti red yapti gerce 6 aylikken 10.5 kiloydu bir bucuk aydir ben sut sagiyorum gunde 3 kere onu veriuom 2 kere ek gida 2 kere mama oyle gidiyoruz iste , saglik ocagindaki hemsire kilosunu fazla buldu ama doktorm normal diyo bakalm suan 12 kilo abla bu dis simdi belirdi bizim ama cok minik ucu var ne kadar surer dis gorunumunu almasihuysuzlasmiyor ama grnelde uykudunda bir sikinti olunca kesin dis diyorum bir kece hic uyumadi oglen mamasini verdim bi baktim agzini tuhaflastiriyor metal kasikla baktik tik tik diyor disler bitmis. bu da ha iyi ileryen donemlerde cikarirken zorlanir benim oglum da tosun pasa bende iki kere falan ek gida veriyorum bazen 1 kere cunku iyi emiyor kilo boyda gayet iyi digerleride cok afacanlar:)
Valla ben ev hanimi olmak icin dogmamisim abla onu anladim anneme hayran kaldim yani nasil yapmis bunca sene diye ben okul baslayna kadar kafayi yemesem iyibide beni dusun
hicmi emmiyor benimkide 11 kilodan bkraz fazla oldun olsun alsinlar emekleme yurume derken veriyorBenimkide tosun ama 6 aylikken emmeyi birakti red yapti gerce 6 aylikken 10.5 kiloydu bir bucuk aydir ben sut sagiyorum gunde 3 kere onu veriuom 2 kere ek gida 2 kere mama oyle gidiyoruz iste , saglik ocagindaki hemsire kilosunu fazla buldu ama doktorm normal diyo bakalm suan 12 kilo abla bu dis simdi belirdi bizim ama cok minik ucu var ne kadar surer dis gorunumunu almasi
Tamm adet olmasam yaparım adetten önce yapınca hayal kırıklığı yaşıyorumOlabilir canim bende cok sanci cekmistim bi kac gun sonra yap
Hic emmiyo geceleri emiyodu sonra onuda birakti ama sagip veriyorum 3 kere anne sutu aliyo hala ne zaman emekler ki benmki popoyu kaldirabilcek gibi segilhicmi emmiyor benimkide 11 kilodan bkraz fazla oldun olsun alsinlar emekleme yurume derken veriyor
lar bise olmaz cunku 1 yasindan sonra kilo alimi duruyor
hahayy aynen aynen emeklerler ya inan digerlwride bundan daha kiloluydu 10 ayliktan sonra emekler korkma bir bakmissin yurumus. bebeklerin bagzi donemler meme redi oluyor bende yasadim ama hic vazgecmedim pozisyonlarimk degistrdim hata kucagima alip ayakta bile emziriyordum o donmleri atlatik cok sukur hasta olmadigi surece sikinti olmaz 1 yasindan sonra kendindw gorecen kilo alimi yavaslatavak ayda mesela en fazla 500 grm alacakHic emmiyo geceleri emiyodu sonra onuda birakti ama sagip veriyorum 3 kere anne sutu aliyo hala ne zaman emekler ki benmki popoyu kaldirabilcek gibi segil
ya herseyi denedim pozisyon ayakta yatarak arabada banyosda uyku arasi naptysam emmedi sutum de vardi cok artmisti resmen yaZik oldu ama ben en azindan sagip veriyorm anne sutu alsin diye gunde 3 kere falan 120 100 120 cikiyo hala bakalm , sana sordum ama gozunden kacti sanirim bu disler kac gun surer dis gibi gorunmesi suan bi kismi var diptehahayy aynen aynen emeklerler ya inan digerlwride bundan daha kiloluydu 10 ayliktan sonra emekler korkma bir bakmissin yurumus. bebeklerin bagzi donemler meme redi oluyor bende yasadim ama hic vazgecmedim pozisyonlarimk degistrdim hata kucagima alip ayakta bile emziriyordum o donmleri atlatik cok sukur hasta olmadigi surece sikinti olmaz 1 yasindan sonra kendindw gorecen kilo alimi yavaslatavak ayda mesela en fazla 500 grm alacak
Acikiyor hissediyorum ama yemiyor emzik emmek istiyor ben daha bu kizdan bisey anlamadim vallahi cok farkliohh maşallah yok canm valla şöyle söyleyeyim alt değilde üstler beyazladı gibi sanki ama gelmesi gereken alt nasıl bişey bilmiyorum
Hım değişik bi bebişmiş ya benmki emzik almadıgı için bilemiyorum ama kötüymüş gerçi aç olsa yemezmii
6 gerçekten erken bi saatmiş nasıl daha acıkmaz ya gece boyuu
Sabah saat 6 da kalkiyoruz yemesi guzel yesin mas.de kac kilo kac aylik sen mi kilolu diyorsun doktor mu diyo6 da cok erkenmis sabah kacta yiyor tekrar valla zor ya ben ogluma kilolu diyodum cok yiyo diyodm ama yememesi daha zor
9 unda 8 aylik olcak iste 12 kilo falandir sanirimSabah saat 6 da kalkiyoruz yemesi guzel yesin mas.de kac kilo kac aylik sen mi kilolu diyorsun doktor mu diyo
1 hafta 10 gune tamemen cikaar canimya herseyi denedim pozisyon ayakta yatarak arabada banyosda uyku arasi naptysam emmedi sutum de vardi cok artmisti resmen yaZik oldu ama ben en azindan sagip veriyorm anne sutu alsin diye gunde 3 kere falan 120 100 120 cikiyo hala bakalm , sana sordum ama gozunden kacti sanirim bu disler kac gun surer dis gibi gorunmesi suan bi kismi var dipte
AY dis cikmasi bile nasil mutluluk ya, esma abla sen bi ara niye kayboldun ya baya sorduk ettik mersk ettik1 hafta 10 gune tamemen cikaar canim
Nese artk baya büyüdü artk elbet degişecek yani biraz daha cektirir diye düşünüyormmAcikiyor hissediyorum ama yemiyor emzik emmek istiyor ben daha bu kizdan bisey anlamadim vallahi cok farkli
tabiki otyle canim ama vurus yuzunden biseye sevinemiyorsunAY dis cikmasi bile nasil mutluluk ya, esma abla sen bi ara niye kayboldun ya baya sorduk ettik mersk ettik
ya kuzu ailevi meselerAY dis cikmasi bile nasil mutluluk ya, esma abla sen bi ara niye kayboldun ya baya sorduk ettik mersk ettik
Anladim abla iyi bakalm geri gelmissin duzelmis demekki hersey, su virusu hic sorma 19 gundur evden disari bitek arabayla tur atmak icin ciktik oda cok bunaldm daraldm oyleya kuzu ailevi meseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?