Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla dün gece canıma okuyan bebe bugünde hala uyumamaya devam ettiği için yerimden kıpırdayamadım
Ay gercektenmi ya bi derdi vardir kesin benmkide gunduz uykulari tam duzene girdi dedim yine dozuttu 45 dk sonra kalkiyo salla salla 45 de oyle zor uyutuyom ayagmda nasil olcak bilmiyorm seninki dis cikartiyo olabilir ya

Ay gercektenmi ya bi derdi vardir kesin benmkide gunduz uykulari tam duzene girdi dedim yine dozuttu 45 dk sonra kalkiyo salla salla 45 de oyle zor uyutuyom ayagmda nasil olcak bilmiyorm seninki dis cikartiyo olabilir ya
Evett canım baya sıkıntılı diştendir diye düşünüyorum bende bakalım cünkü doğdu doğalı ilk defa bu kdr sıkıntılıydı yani

Evett canım baya sıkıntılı diştendir diye düşünüyorum bende bakalım cünkü doğdu doğalı ilk defa bu kdr sıkıntılıydı yani
Benm oglumda cok guzel uyurdu 4 aylikken falan buyudukce sikintilar arttikca uykular bozuluyo ek gida alisma sureci kabizlik uzerine disler falan ilk zamanalr daha kolaymis

Yeni gördüm kuşum mesajını ya aslında burdan ulaşamıyoruz diye takipleşelim sosyal medyadan demiştim ama kimse ses soluk etmedi arada Bi girip napıyosunuz diye bakıp çıkıyorum bende

İyiyim kuzum şükürler olsun Nisa hanımla çıldırmacalar devam
3 gün sonra 9 aylık olucak
Siz nasılsınız nasıl geçiyo günler uykular karantinalar kuzum
Valla iyi diyelim iyi olsun yakinda kafayi siyirabilirim bizdr 1 haftaya 8 aylik olcaz iki dis cikartdik uykular cok degisti bu ara sallanmak istiyoruz suan salliyorum gecebin 5.50 si uyku egitimini dusunuyorm cesaret edebilirmiyim diye hazir okul yok evdeyken

Valla tam sapıtma dönemi 6. Ayda bıraktım ben sallamayı yanına uzanarak uyutuyodum ama son 3 haftadır sapıttı çocuk sallanmak istiyo beşikte de yatmıyo kocayı attık salona biz yatakta yatıyoruz bizim henüz dişimiz yok maşallah kuzuya
Büyüme atağındalar ataklarına tükürdüklerim

Valla surekli bi atak bi sorun bitmiyordu valla gercekten sallamak beni mafetti artik ayaklarim uyustu resmen buna nasil cozum bulcam bilmiyom uyku egitimi arastiriyom oda gozumde buyuyo uff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…