Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım valla durum zor 4 saatte 1 ek gıda herşeyi taze taze yap yemektir iştir vakit kalmıyor bulduğum boşlukta ya uyuyorum ya iş yapıyorum böyle kısır Bi döngü içindeyim valla sen neler yapıyorsun?

Valla surekli bi atak bi sorun bitmiyordu valla gercekten sallamak beni mafetti artik ayaklarim uyustu resmen buna nasil cozum bulcam bilmiyom uyku egitimi arastiriyom oda gozumde buyuyo uff
Nacizane tavsiyem bebeyi ağlatmamak uyku eğitimleri çok katı çünkü ağlaması şart gibi bakılıyor
Ben nasıl yaptım mamasını yatakta yedirdim yanına uzanarak onunla konuşarak saçını okşayarak yavaş yavaş poposuna sırtına pat pat yaparak uyutuyorum alışması 1 hafta aldı ama sonra dalması max 5 dakika sürmedi dene canım istersen

Nasıl olalım iyi gibiyiz evde artık sıkıldı iyice çocuk diş te geldi bayağı zorladı bizi 3 4 gündür gece 4 yapıyor uyku saatini ilk 3 ayı hatırlattı sağolsun
Ay hadi yaaa dis bizdede geldi bizde biraz zorlandik ama asil problemimiz kabizlik su araa Allahm biri bitiyo biri basliuo insan kiyamiyoda derdi var napsin diyoruz geciyo gunler

Valla iyi fikir evdeyken hazir denicem ama gece uyaninca napiyosun canim inan gecelerden koektugum icin uyku egitiminide kalkismiyorm yok aglatmam zaten bu kucaga al sakinlestir geri briak st pat yontemini denerim diyodum ama senin gibide yapabilirim

Neler yapiyoan canim valla ek gidaya gecrik geceli ne pisirim derdi var bende

Valla iyi fikir evdeyken hazir denicem ama gece uyaninca napiyosun canim inan gecelerden koektugum icin uyku egitiminide kalkismiyorm yok aglatmam zaten bu kucaga al sakinlestir geri briak st pat yontemini denerim diyodum ama senin gibide yapabilirim
Gecede buna adapte olduğu için mamasını yiyip geri yatıyordu kucağa alma yok kuzum

Gecede buna adapte olduğu için mamasını yiyip geri yatıyordu kucağa alma yok kuzum
Bizimkide gece yer uyurdu zaten biberonla besleniyo sagdigim sutu veriyorum 12 gibi ama arrik uyumuyoo sallanmak istiyo sabah 6 da besliyorm bide o zamands geri uykuya donduremiyorum nolcak anlamadim

Kizlar neler veriyorsunuz ben patates kabak havuc bunlari dongu halinde veriyorum yazik artik icinden bunlar cikacak siz neler veriyorsunuz yumurtadan midesini bulandiriyor kendim lor yapiyorum veriyorum

Ay hadi yaaa dis bizdede geldi bizde biraz zorlandik ama asil problemimiz kabizlik su araa Allahm biri bitiyo biri basliuo insan kiyamiyoda derdi var napsin diyoruz geciyo gunler
Aynen öyle uykumuz düzene girmişti ki az rahat ediyorum diyordum diş geldi

Kizlar neler veriyorsunuz ben patates kabak havuc bunlari dongu halinde veriyorum yazik artik icinden bunlar cikacak siz neler veriyorsunuz yumurtadan midesini bulandiriyor kendim lor yapiyorum veriyorum
Yoğurt + lor peyniri yaptım bugün. Ispanak kabak patates havuç kereviz yer elması veriyorum çorba olarak elma armut yoğutluyorum ek olarak yulaf unuyla muhallebi yapıyorum bazen

Bizimkide gece yer uyurdu zaten biberonla besleniyo sagdigim sutu veriyorum 12 gibi ama arrik uyumuyoo sallanmak istiyo sabah 6 da besliyorm bide o zamands geri uykuya donduremiyorum nolcak anlamadim
Pes etmeden devam kuzum pışpış saç okşama Bi dönem sapıtıyolar mesela Nisa deli midir nedir gece kalkıyo 3 4 gibi 2 saat oyun oynuyoruz öyle uyuyo
Bide yürümeye başladı Bi yerlerden tutunarak koltukta yatak başlığına tutunarak falan aman Allahım çığlık kıyamet kahkaha ispat yapıyo aklınca

Karnabahar ve pirinç bayılıyolar tereyağlı
Sabah bebek krebi yapabilirsin muz yumurta biraz yoğurt un şeklinde
Birde meyveli yulaf çok seviyorlar canım 1 çorba kaşığı yulafı pişir içine armut elma muz herhangi birini ne seviyorsa ekle bir çay kaşığıda organik pekmez
Onun dışında brokoli havuç çorbası zeytinyağında çevirerek ama mutlaka daha lezzetli oluyo
Kuzu kıyma mutlaka 2 günde bir yesin bir tatlı kaşığı kadar
Tatlı patateste seviyorlar genelde pürelerine ekleyebilirsin çok faydalı
Birde avakado lorla karıştırıp verebilirsin meyveyle karıştırıp verebilirsin

Sabahlari lor, yumurta cici bebe ( cici bebeyi evde yapiyorum₺ muz yiyo bazrn ayri ayri bazen karistirip muhallebi, bazen cok sikildigimzda pirinc unu muhallebisi yapiuorm meyveli oglen arada yogurt meyve yada kuru incirhurma kayisi karistirip veriuorum , aksam da corba yogurt corbasi, sebze corbasi, karnibahar corbasi , tarhana vorbasi ama tarhanahi sevdigini soylemem yanalrina kofte de hasliyorum bazen corbaya et koyamazsam ama don dolas ayni

Ay yerim benim tosun daha tam donemiyo bile yaa emekleme hic yok yuz ustu durmak 5 dk kilodan herhalde yurutecle zaman geciriyoz biraz sonra hep oyna oyala falan erken yurumus valla ne guzel

Ay yerim benim tosun daha tam donemiyo bile yaa emekleme hic yok yuz ustu durmak 5 dk kilodan herhalde yurutecle zaman geciriyoz biraz sonra hep oyna oyala falan erken yurumus valla ne guzel
Kiloyla hiç alakası yok biliyo musun burdan Bi kız var işte nisayla 1 gün araları maşallah subanallah kız 5.5 aylık falan baya baya emekliyodu tombiş oda
Tamamen bebek farkı kuzum valla yapışık yaşıyorum bende tamamen ayaklanmansı falan derken bana yine rahat yok

Valla zor ya her bebek ayri bende emekleyen bebek cok severim ama benimkinde tik yok valla yeltenmiyo bile insallah emekler ama , bisiler ogretmeye calisiyorm gel gel yapma gibi yada bay bay ama tik yok gel gel yapinca ellerini ellerime koyuyo onu cagriyom saniyo bu ara dillendi gel diyo dede diyo kendi kendine

Yurume arkadasi aldinmi canim onunla rahat edebilirsin bizim komsunun cocugu onu o kadar guzel kullaniyoduki bende aldim ama bakalm kullancazmi simdi onundeki kisimlarla oynuyorz devamli

Bak maşallah bizimkinde konuşma hevesi yok çığlık atıyo anca işte

Yurume arkadasi aldinmi canim onunla rahat edebilirsin bizim komsunun cocugu onu o kadar guzel kullaniyoduki bende aldim ama bakalm kullancazmi simdi onundeki kisimlarla oynuyorz devamli
Bizim adeta bir ficher price bayisi zebra var bizde ancak bizim kız koşarak gittiği için yüzüstü kapaklanır onla henüz kullanamıyor anca oturup oynuyo işte koltuktan tutunup gidiyor işte anca Bi kaç gündür kuzum

Yeni gördüm kuşum mesajını ya aslında burdan ulaşamıyoruz diye takipleşelim sosyal medyadan demiştim ama kimse ses soluk etmedi arada Bi girip napıyosunuz diye bakıp çıkıyorum bende
söylediğini hatırlıyorum canım ama ses etmememin nedeni sosyal medya kullanmıyorum bitane instagramım var ama kimse ekli değil öylesine bu sayfaları takip etmek için açmıştım çok zaman geçirdiğim için kapatmıştım öncekini tekrar açarsam birgün yazıp eklicem seni ben o yüzden burdan sesleniyorum sizee
Hİc sorma daha emeklemesi yurumesi aman Allah im
valla öylee zorr amaa güzel yaa iyiki oldu kuzucuklarımızz
canım bnm ek gıdaya geçiş yapan herkes o kısır döngüye giriyorr eğlenceli fakst zor yani benm beynm iptal oluyor bazen ne yapacagımı şaşırıyorum gerçekten
Bende aynı fikirdeym yaa çok araştırdım bu uyku eğitimini ama zaten herşeyiyle sana muhtaç olan senin sevgine ilgine ihtiyacı olan hevesle beklediğimiz bebeklerimizi ağlamaya terketmek hiç mantıklı gelmedi kaldıki vicdanım izin vermezdi buna zaten bu uyku eğitiminin hikayesi çok acıklı... Ama şiş pat yöntemini bende düşünüyırum bakalım bizimki sallanmadan uyumaz gibi geliyor emzik hiç almadıgı için valla sen başarmışsın cnm inşallah S Sabirla bekliyordu ile bizde başarırız
Ay ben alcaktımda çok korunaklı gelmiyor bana yaa çocuk ondan destek alıyorya hani yürüme bilmediği için sanki o tekerler yüzünden yere kapaklanır gibime geliyor benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…