- 24 Şubat 2012
- 548
- 1.217
- 313
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #27.141
Banada öyle geliyodu kuzum da uyuyorlar inan ki 1 hafta 10 gün uğraşırsın ancak uyusunda nasıl uyusun diye düşünmezsen adapte olacak alışacak şimdi mayısta odasına yatırmayı düşünüyorum bende bakayım onu becerebilcek miyimsöylediğini hatırlıyorum canım ama ses etmememin nedeni sosyal medya kullanmıyorum bitane instagramım var ama kimse ekli değil öylesine bu sayfaları takip etmek için açmıştım çok zaman geçirdiğim için kapatmıştım öncekini tekrar açarsam birgün yazıp eklicem seniben o yüzden burdan sesleniyorum sizee
valla öylee zorr amaa güzel yaa iyiki oldu kuzucuklarımızz
canım bnm ek gıdaya geçiş yapan herkes o kısır döngüye giriyorr eğlenceli fakst zor yani benm beynm iptal oluyor bazen ne yapacagımı şaşırıyorum gerçekten
Bende aynı fikirdeym yaa çok araştırdım bu uyku eğitimini ama zaten herşeyiyle sana muhtaç olan senin sevgine ilgine ihtiyacı olan hevesle beklediğimiz bebeklerimizi ağlamaya terketmek hiç mantıklı gelmedi kaldıki vicdanım izin vermezdi buna zaten bu uyku eğitiminin hikayesi çok acıklı... Ama şiş pat yöntemini bende düşünüyırum bakalım bizimki sallanmadan uyumaz gibi geliyor emzik hiç almadıgı içinvalla sen başarmışsın cnm inşallah S Sabirla bekliyordu ile bizde başarırız
Ay ben alcaktımda çok korunaklı gelmiyor bana yaa çocuk ondan destek alıyorya hani yürüme bilmediği için sanki o tekerler yüzünden yere kapaklanır gibime geliyor benm
Bilmemki cesaret edersem bende yaparım inşallah başarılı olurumBanada öyle geliyodu kuzum da uyuyorlar inan ki 1 hafta 10 gün uğraşırsın ancak uyusunda nasıl uyusun diye düşünmezsen adapte olacak alışacak şimdi mayısta odasına yatırmayı düşünüyorum bende bakayım onu becerebilcek miyim
Kocayı attık salona biz kızla yatakta yatıyoruz adama günah kemikleri iç içe girdi aylardır
Ya ben biraz bu konuda şöyle düşünüyorum ve gördüğüm kadarıyla 1 yaş civarı alıştı alıştı yoksa çıkmıyorlar odadan birde bilinçleri iyice açık o yüzden Bi an önce halletmek istiyorum gece uyandığı için adamcağız uykusunu alamıyodu o yüzden içerde yatıyordu şimdide kalkıp yürüme atlama sarkma mevzusu var sepet beşik odada ki ona güvenmediğim için yanımda yatıyo kamera alıcam alıştırmak istiyorum bakalım nasıl olcakBilmemki cesaret edersem bende yaparım inşallah başarılı olurumoda ayırma konusuna gelirsek o zor ya duyma problemi yaşıyorum biraz o yüzden bu kdr küçük ayıramam sanırım en az 2 yaşına kadar yatar bizim odada ama benimki kendi yatagında yatıyor kuzum ondan henüz bi sorun teşkil etmiyor
Valla sizde sıkıntı olmuş bide sepet beşik artk kullanılmaz bnmki park yatak ama böyle minik olandan joie nin o yüzdemn suanlık sıkıntı yok kamera iyi fikir tabi ama nebilim bn ciddi korkuyorum hani direk alışsalar odalarına ne güzel olurduYa ben biraz bu konuda şöyle düşünüyorum ve gördüğüm kadarıyla 1 yaş civarı alıştı alıştı yoksa çıkmıyorlar odadan birde bilinçleri iyice açık o yüzden Bi an önce halletmek istiyorum gece uyandığı için adamcağız uykusunu alamıyodu o yüzden içerde yatıyordu şimdide kalkıp yürüme atlama sarkma mevzusu var sepet beşik odada ki ona güvenmediğim için yanımda yatıyo kamera alıcam alıştırmak istiyorum bakalım nasıl olcak
YAa ilgisini ceken oyuncak varsa rsim atsana ya bu ara oyuncak arayisindayim cunku evde cok bunaldikBizim adeta bir ficher price bayisizebra var bizde ancak bizim kız koşarak gittiği için yüzüstü kapaklanır onla henüz kullanamıyor anca oturup oynuyo işte koltuktan tutunup gidiyor işte anca Bi kaç gündür kuzum
Canim uyku isi sorun ama ben denicrm az su dis sikintisi gecsin diye bekliyorum cunku yoruldum sallamaktan salincak aldik evin ortasina kurcaz su yuvarlaklardnasöylediğini hatırlıyorum canım ama ses etmememin nedeni sosyal medya kullanmıyorum bitane instagramım var ama kimse ekli değil öylesine bu sayfaları takip etmek için açmıştım çok zaman geçirdiğim için kapatmıştım öncekini tekrar açarsam birgün yazıp eklicem seniben o yüzden burdan sesleniyorum sizee
valla öylee zorr amaa güzel yaa iyiki oldu kuzucuklarımızz
canım bnm ek gıdaya geçiş yapan herkes o kısır döngüye giriyorr eğlenceli fakst zor yani benm beynm iptal oluyor bazen ne yapacagımı şaşırıyorum gerçekten
Bende aynı fikirdeym yaa çok araştırdım bu uyku eğitimini ama zaten herşeyiyle sana muhtaç olan senin sevgine ilgine ihtiyacı olan hevesle beklediğimiz bebeklerimizi ağlamaya terketmek hiç mantıklı gelmedi kaldıki vicdanım izin vermezdi buna zaten bu uyku eğitiminin hikayesi çok acıklı... Ama şiş pat yöntemini bende düşünüyırum bakalım bizimki sallanmadan uyumaz gibi geliyor emzik hiç almadıgı içinvalla sen başarmışsın cnm inşallah S Sabirla bekliyordu ile bizde başarırız
Ay ben alcaktımda çok korunaklı gelmiyor bana yaa çocuk ondan destek alıyorya hani yürüme bilmediği için sanki o tekerler yüzünden yere kapaklanır gibime geliyor benm
Ficher price tablet en sevdiğimiz sonra zeka kartları çok ilgisini çekiyo baya oyalanıyor küçük toplarla oynuyo bide yürüme arkadaşının önüne oturtup oyalıyorum kuzumYAa ilgisini ceken oyuncak varsa rsim atsana ya bu ara oyuncak arayisindayim cunku evde cok bunaldik
İnşallah kuzum bakalım yaValla sizde sıkıntı olmuş bide sepet beşik artk kullanılmaz bnmki park yatak ama böyle minik olandan joie nin o yüzdemn suanlık sıkıntı yok kamera iyi fikir tabi ama nebilim bn ciddi korkuyorum hani direk alışsalar odalarına ne güzel olurdusana şans diliyorum cnm dene bklım inşallah hemn uyum sağlar bizede gaz verirsin burda
Ya bende 1 yas en sogru zaman diyolar ama tam 1 yas olmadan ayirim istiyorm yatagi kocaman montessori korkuluklu falan dussede yerde zaten korkmam ama sallanmadigi icin napim diyorum benm anne yani besik buyuk 70 e 120 ama o bile artik kucuk geliyo sanki bence oda ayirmak icin once uykuyu duzene sokmaliyiz bu seferde gidip onunla odasinda yatcaksan ne anladin bence ilk yanindan ayirBanada öyle geliyodu kuzum da uyuyorlar inan ki 1 hafta 10 gün uğraşırsın ancak uyusunda nasıl uyusun diye düşünmezsen adapte olacak alışacak şimdi mayısta odasına yatırmayı düşünüyorum bende bakayım onu becerebilcek miyim
Kocayı attık salona biz kızla yatakta yatıyoruz adama günah kemikleri iç içe girdi aylardır
Yanım farketmiyor benimle alışmadı zaten de bunun için odayı ayırmam lazım 1 ay daha geçsin denicem bakalım önce gündüzleri yatırırım sonra geceleriYa bende 1 yas en sogru zaman diyolar ama tam 1 yas olmadan ayirim istiyorm yatagi kocaman montessori korkuluklu falan dussede yerde zaten korkmam ama sallanmadigi icin napim diyorum benm anne yani besik buyuk 70 e 120 ama o bile artik kucuk geliyo sanki bence oda ayirmak icin once uykuyu duzene sokmaliyiz bu seferde gidip onunla odasinda yatcaksan ne anladin bence ilk yanindan ayir
Bizim burda 2 yasina kadar anne yaninda yatar 2 yasinda ayri odaya gecmek zorundaBilmemki cesaret edersem bende yaparım inşallah başarılı olurumoda ayırma konusuna gelirsek o zor ya duyma problemi yaşıyorum biraz o yüzden bu kdr küçük ayıramam sanırım en az 2 yaşına kadar yatar bizim odada ama benimki kendi yatagında yatıyor kuzum ondan henüz bi sorun teşkil etmiyor
Su uzrinde sesler olan oyuncakar var yarin sana foto atayim hem sayi hem renk ogretiyor ben onlardan almistim oglana simdi kiz oynarYAa ilgisini ceken oyuncak varsa rsim atsana ya bu ara oyuncak arayisindayim cunku evde cok bunaldik
Benmde mini egitici aktivite masasi var onunla otnuyo , egitici ilk kumanda yuurume arkadsi dans eden ordek zeka kartlari kamyon lego ama yetmiyo cocuga hepsinden akldi ne alcagmi sasirdimFicher price tablet en sevdiğimiz sonra zeka kartları çok ilgisini çekiyo baya oyalanıyor küçük toplarla oynuyo bide yürüme arkadaşının önüne oturtup oyalıyorum kuzum
Var oylede ama artik kac gundur evde yanliz ikimiz oyna oyna skldi hepsinden yaSu uzrinde sesler olan oyuncakar var yarin sana foto atayim hem sayi hem renk ogretiyor ben onlardan almistim oglana simdi kiz oynar
Piskologlar 2 yasina kadar yatirmayi yanlis buluyo ama kendine ozguveni olusmasi acisindanBizim burda 2 yasina kadar anne yaninda yatar 2 yasinda ayri odaya gecmek zorunda
Ay onda bende sallanırımCanim uyku isi sorun ama ben denicrm az su dis sikintisi gecsin diye bekliyorum cunku yoruldum sallamaktan salincak aldik evin ortasina kurcaz su yuvarlaklardna
Aynen annem almis valla o bakiyodu sallamk zor diye bakalm belki kurtaricimz olur kargodan gelsin deAy onda bende sallanırım
Çok çabuk sıkılıyo dimi max 10 dakika Nisa da öyle çok çabuk tüketiyor ataklarına yandıklarımBenmde mini egitici aktivite masasi var onunla otnuyo , egitici ilk kumanda yuurume arkadsi dans eden ordek zeka kartlari kamyon lego ama yetmiyo cocuga hepsinden akldi ne alcagmi sasirdim
2 yaşında kimi gördüysem ayıramadı sonradanBizim burda 2 yasina kadar anne yaninda yatar 2 yasinda ayri odaya gecmek zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?