Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim oglan agustosta 5 e girecek odada bizim yatak kizin yatagi ve oglanin yatagi var ama ben bilerek ayirmiyorum geceleri cok korkuyor bagiriyor yanimdan ayirmiyorum birde kiz olunca kiskanmaya basladi simdi ayri odada yatirirsam affallar daha kiskanmasi gecmedi 7 ay olacak ama en buyuk rakibi

canim 5 yasina kadar senin yaninda yattigi icin belkide senden ayrildiginda korkuyodur bastan alismasi lazimdi belkide simdi ayirmak kiskancligi korukler tabi ama keske hamileyken ayirsaymissin

Belki ikisini beraber ayırırsın canım kızın biraz daha büyüyünce hem kıskanma kalkar ortadan hemde arkadaş olur odada

Aynen oyle yaa 10 dk nedir ama dimi gercekten bazen uyku vakti icin dakika sayiyorum ev isi falan yapmak vok zor oluyo gunu gununu tutmuyo veletlerin
Çocukların tam keşfetme oyun zamanı herşeye ilgi duyma zamanı tıkıldılar eve zavallılar napsınlar
Bilen bilir hatırlarlar belki hamilelik boyunca sabahlara kadar gezdim gece 4 5 eve giriyordum doğdu yine aynı dışarıya çok alışkın Bi çocuk kargo görevlisinin peşine ağladı geçen hafta
Sıkıldılar napsın gariplerim

Valla bende hamileyken cok gezdim hatta bana tehlikeli oldugu halde duramadim evde cok gezmeken bebis de erken gelmeye kalkti nisanim falan geldi oglumlads baya baya geziyoduk oda cok bunaldi dun anneme gittik annem kalp hastasi evden cikamiyo en guvenilir o geldi o kadar mutlu olduki eve geldik butun gece tik demeden uyudu ya cocuk resmen bunqlmis

canim 5 yasina kadar senin yaninda yattigi icin belkide senden ayrildiginda korkuyodur bastan alismasi lazimdi belkide simdi ayirmak kiskancligi korukler tabi ama keske hamileyken ayirsaymissin

Kartlar dokun hisset uzerinde mesela kopek tuy var ayi ayaklari sert 8 ay ve uzeri icin

Bitsede kurtulsak ya Allahım silsin dünyadan inşallah şu virüs illetini

Ah kuzum bunlarsa benzer hep var baksana bizimkiler bunlar haricinde kuzucu yurume arkadasi yuruteci de var

Eklentiler

• 44BB7CD2-6B3E-4F25-BDA8-B82F2729B825.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 25
İnsallah canim ya , sizden degisik corba fikri istiyorum ya yogurt tarhana balkabagi zebzr ve papya biberli karnibahar haricinde bunlri yapiyorm baska ne yedirebilirim hic bilmiyorm
Kereviz deneyebilirsin yada brokoli çorbası
Ayrıca artık tavuklu çorbalarda içebilir terbiyeli şehriyeli yapabilirsin yutamazsa yine blender yaparsın

İnsallah canim ya , sizden degisik corba fikri istiyorum ya yogurt tarhana balkabagi zebzr ve papya biberli karnibahar haricinde bunlri yapiyorm baska ne yedirebilirim hic bilmiyorm
He bide nohut mercimek falan başlamadıysan onları da çok güzel yiyorlar birde 8 ay itibari ile balık başladık somon yada bulamazsan hamsi buğulama şeklinde kuzum

He bide nohut mercimek falan başlamadıysan onları da çok güzel yiyorlar birde 8 ay itibari ile balık başladık somon yada bulamazsan hamsi buğulama şeklinde kuzum
Mercimek basladim ama o hic doyurmadi bizi hemen gene aciktik nohut baslamadim o olabilir ama organik nohut bulmam lazim tabi once balik basladik somon ve levrek deniz levregi drdi doktor ama bunalrdsn az az yiyo asil corba icmek istiyo koy tavugu verdim biraz valla inaan ne yedircegini sasiriyo kereciz yapmadim onu denim

Ben hiç zorlanmıyorum ya benim kız sağolsun maşallah subanallah hiç bişeyi seçmedi Bi balık Bi yoğurt dışında
Dün kavurmalı pilav verdim mesela
Sabah omlet krep yapıyorum peynirli falan
Öğlen cevizli pekmezli yulaf yiyo bazen meyveli
Akşamda püre yemek neyse işte o ara öğün vermiyorum

Kendine yaptigin yemeklerden veriuomusun canim benm oglumda secmiyo yemek ne verdiysem yiyo yogurdu sevmiuo ama onuds meyveli veriyorum yiyo tabi daha cok sey denemedim tabi krepi nasil yiyo canim disleri yok yasa omleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…