- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #27.181
Çok güzel yiyorlar kuzum dene yumuş yumuş oluyor zaten damağıyla eziyor.Kendine yaptigin yemeklerden veriuomusun canim benm oglumda secmiyo yemek ne verdiysem yiyo yogurdu sevmiuo ama onuds meyveli veriyorum yiyo tabi daha cok sey denemedim tabi krepi nasil yiyo canim disleri yok yasa omleti
Benim kiz daha eline almiyor kacinci ayda aliyor12nde 7.aya girecekÇok güzel yiyorlar kuzum dene yumuş yumuş oluyor zaten damağıyla eziyor.
Eğer yemek salçasızsa veriyorum mesela fırında patates tavuk yaptığım zaman et kavurma yada pilav bulgur pilavı bunları veriyorum tuzunu çok çok az tutuyorum baharatlı verebiliyorum artık kimyon karabiber kekik vs dokunmadı o yüzden bizim yemeklerden de tırtıklıyo damak tadı gelişsin diye
Bu sabah yaptığım lorlu tereyağlı omlet mesela
Canım benim kız biraz aceleci bu konuda 2 aylıktı ayağını ağzına götürmeye başladı sonra biberonu tutmaya başladı ben 6 aylıktan beri eline grisini bebe büskivisi falan veriyorumBenim kiz daha eline almiyor kacinci ayda aliyor12nde 7.aya girecek
Benm oglus bunu yiyemez eline vermeden eline verincede sac bas yumurta olur hic durmuyo her tarafina surer acaba nasil yapanilirim masallah kizina yaaaÇok güzel yiyorlar kuzum dene yumuş yumuş oluyor zaten damağıyla eziyor.
Eğer yemek salçasızsa veriyorum mesela fırında patates tavuk yaptığım zaman et kavurma yada pilav bulgur pilavı bunları veriyorum tuzunu çok çok az tutuyorum baharatlı verebiliyorum artık kimyon karabiber kekik vs dokunmadı o yüzden bizim yemeklerden de tırtıklıyo damak tadı gelişsin diye
Bu sabah yaptığım lorlu tereyağlı omlet mesela
Sürsün evi kirletmiş üstünü kirletmiş umursamıyorum ki kuzum 2 3 kere yapıp 4. De daha iyi yiyor ben rahatım bu konularda biraz blw tam benlikBenm oglus bunu yiyemez eline vermeden eline verincede sac bas yumurta olur hic durmuyo her tarafina surer acaba nasil yapanilirim masallah kizina yaaa
Ay benlik hic degil ben biraz titizim sanirim ben oglusu hemen yikar her tarsfi hemen silerim hic rahatlik yok keske bende oyle olsam cok yorucu bu hayat boyle deniyorm ama yapamiyormSürsün evi kirletmiş üstünü kirletmiş umursamıyorum ki kuzum 2 3 kere yapıp 4. De daha iyi yiyor ben rahatım bu konularda biraz blw tam benlik
Ee bende pis bırakmıyorum canımAy benlik hic degil ben biraz titizim sanirim ben oglusu hemen yikar her tarsfi hemen silerim hic rahatlik yok keske bende oyle olsam cok yorucu bu hayat boyle deniyorm ama yapamiyorm
İste o yerken benm gircegim bunalim ben daha cok kokusuz yagsiz seyler eline veriuorum brokoli havuc falan hic vermemek olmaz diye bu ara kuru incir veriyorum iste ne bilim ya bi gun denicem bakalm genede yiyebilcekmi merak ediyormEe bende pis bırakmıyorum canımüşengeç değilim yıkar değiştiririm siler süpürürüm nolcak çocuğun gelişimi yiyebilmesi hepsinden önemli
BEN Usengecim iste inan enerjimi yitirmis gibiyim artik evin icindeEe bende pis bırakmıyorum canımüşengeç değilim yıkar değiştiririm siler süpürürüm nolcak çocuğun gelişimi yiyebilmesi hepsinden önemli
bende oyleyimAy benlik hic degil ben biraz titizim sanirim ben oglusu hemen yikar her tarsfi hemen silerim hic rahatlik yok keske bende oyle olsam cok yorucu bu hayat boyle deniyorm ama yapamiyorm
sehriye ver:)İnsallah canim ya , sizden degisik corba fikri istiyorum ya yogurt tarhana balkabagi zebzr ve papya biberli karnibahar haricinde bunlri yapiyorm baska ne yedirebilirim hic bilmiyorm
Ben biraz deliyim de canım ondanBEN Usengecim iste inan enerjimi yitirmis gibiyim artik evin icinde
Veriyom abla ama hep corba hani degisik bisi ariyomsehriye ver:)
AYnen zaten en bastan beri eline filesinde muz armut veriyorum ekemk kuru incir haslanmis sebzeler falan ama yagli kokulu seyler vermedim bu ara yutkunurken zorlaniyo sanki o yuzdrn baslamam lazimBen biraz deliyim de canım ondançok kirletmicek şeylerle başla o zaman ekmek gibi mesela yeme alışkanlığı kazansın
pilav ver lapa yapip hem doyurur. etli pattesli yahni ver ispanak verebilirsin kofte yapabilirsin tavuk didikleyebilirsinVeriyom abla ama hep corba hani degisik bisi ariyom
Kabak mucber omletVeriyom abla ama hep corba hani degisik bisi ariyom
Masallah sağlıkla al kucağına insallah. Çok bekledin sen bugünlerioğlumla size mrb diyelim dedik kızlar K Kutsal Alerji Kutsal panter Kutsal Tiramisu @Kutsalll BULUT O Oha diyorum Kutsalsekerpare AnGrYY @icecreamm Kurumus-Maskara
@Uykusuz Uykucu
N Nan85 S Sabirla bekliyordu aklıma gelmeyen başka kimler kimler vardr
İyiyim demek adetten çok şükür bugünümuze cnm sen nasılsınKizlar nasilsinz hic sesinz cikmiyo @Meylen N Nan85AnGrYY O Oha diyorum K Kutsal Alerji Kutsalsekerpare Fit mutlu anne K Kutsal pamuk Kutsal Tiramisu ve digerleri
Valla bende oyle canim evin icinde kosturma iste sen agirlasmissindr artikİyiyim demek adetten çok şükür bugünümuze cnm sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?