Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendine yaptigin yemeklerden veriuomusun canim benm oglumda secmiyo yemek ne verdiysem yiyo yogurdu sevmiuo ama onuds meyveli veriyorum yiyo tabi daha cok sey denemedim tabi krepi nasil yiyo canim disleri yok yasa omleti
Çok güzel yiyorlar kuzum dene yumuş yumuş oluyor zaten damağıyla eziyor.
Eğer yemek salçasızsa veriyorum mesela fırında patates tavuk yaptığım zaman et kavurma yada pilav bulgur pilavı bunları veriyorum tuzunu çok çok az tutuyorum baharatlı verebiliyorum artık kimyon karabiber kekik vs dokunmadı o yüzden bizim yemeklerden de tırtıklıyo damak tadı gelişsin diye
Bu sabah yaptığım lorlu tereyağlı omlet mesela

Eklentiler

• IMG_20200403_091906.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 38
Benim kiz daha eline almiyor kacinci ayda aliyor12nde 7.aya girecek

Benm oglus bunu yiyemez eline vermeden eline verincede sac bas yumurta olur hic durmuyo her tarafina surer acaba nasil yapanilirim masallah kizina yaaa

Benm oglus bunu yiyemez eline vermeden eline verincede sac bas yumurta olur hic durmuyo her tarafina surer acaba nasil yapanilirim masallah kizina yaaa
Sürsün evi kirletmiş üstünü kirletmiş umursamıyorum ki kuzum 2 3 kere yapıp 4. De daha iyi yiyor ben rahatım bu konularda biraz blw tam benlik

Sürsün evi kirletmiş üstünü kirletmiş umursamıyorum ki kuzum 2 3 kere yapıp 4. De daha iyi yiyor ben rahatım bu konularda biraz blw tam benlik
Ay benlik hic degil ben biraz titizim sanirim ben oglusu hemen yikar her tarsfi hemen silerim hic rahatlik yok keske bende oyle olsam cok yorucu bu hayat boyle deniyorm ama yapamiyorm

Ay benlik hic degil ben biraz titizim sanirim ben oglusu hemen yikar her tarsfi hemen silerim hic rahatlik yok keske bende oyle olsam cok yorucu bu hayat boyle deniyorm ama yapamiyorm
Ee bende pis bırakmıyorum canım üşengeç değilim yıkar değiştiririm siler süpürürüm nolcak çocuğun gelişimi yiyebilmesi hepsinden önemli

Ee bende pis bırakmıyorum canım üşengeç değilim yıkar değiştiririm siler süpürürüm nolcak çocuğun gelişimi yiyebilmesi hepsinden önemli
İste o yerken benm gircegim bunalim ben daha cok kokusuz yagsiz seyler eline veriuorum brokoli havuc falan hic vermemek olmaz diye bu ara kuru incir veriyorum iste ne bilim ya bi gun denicem bakalm genede yiyebilcekmi merak ediyorm

Ben biraz deliyim de canım ondan çok kirletmicek şeylerle başla o zaman ekmek gibi mesela yeme alışkanlığı kazansın
AYnen zaten en bastan beri eline filesinde muz armut veriyorum ekemk kuru incir haslanmis sebzeler falan ama yagli kokulu seyler vermedim bu ara yutkunurken zorlaniyo sanki o yuzdrn baslamam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…