- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #27.201
Allah kolaylık versin canım aynı vala evdeyiz hepValla bende oyle canim evin icinde kosturma iste sen agirlasmissindr artik
İnsallah canim ya valla ne kadar dhaa surer bilinmez bi hal ama Allah en yakin zamanda kurtarsin hepimiziAllah kolaylık versin canım aynı vala evdeyiz hepaynen canım büyüdü baya benim oğluş yavaş yavaş rahatım kaçıyor insAllah doğuma kadar biter su illet
Vallahi yasaklar olumler burda durumlar kotu esim ise gidip geliyor moralim.bozuk ama yinede cok sukur bugunumuze sen nasilsin oglanKizlar nasilsinz hic sesinz cikmiyo @Meylen N Nan85AnGrYY O Oha diyorum @Kutsal Alerji @Seymaaao Fit mutlu anne @Kutsal pamuk @Kutsal Tiramisu ve digerleri
Amin insAllah canımİnsallah canim ya valla ne kadar dhaa surer bilinmez bi hal ama Allah en yakin zamanda kurtarsin hepimizi
is guc canim sen nasilsinKizlar nasilsinz hic sesinz cikmiyo @Meylen N Nan85AnGrYY O Oha diyorum @Kutsal Alerji @Seymaaao Fit mutlu anne @Kutsal pamuk @Kutsal Tiramisu ve digerleri
Valla bugün nasıl geçti hiç bil iyırum beninki fena huysuzdu bide yedirdiğimdenmi yoksa midesimi kötüydü bilinmez kusup durdu ay bide en son 1de uyudu bu saate kdr inatla uyumadı gözlerinden uyku akıyor ama yok kaldıki hala uyutmaya çalışıyorum ayağımda suanKizlar nasilsinz hic sesinz cikmiyo @Meylen N Nan85AnGrYY O Oha diyorum @Kutsal Alerji @Seymaaao Fit mutlu anne @Kutsal pamuk @Kutsal Tiramisu ve digerleri
Valla burdada durum ayni iste canim benmde esim gidip geliyo simdi2 gun sokagacikma yasagindayz iste evde oglan da iyi sukur kabiz olmustu ama duzeldi senin kiz nasilVallahi yasaklar olumler burda durumlar kotu esim ise gidip geliyor moralim.bozuk ama yinede cok sukur bugunumuze sen nasilsin oglan
Ay canim yasadiklarimz sanki ayni benm oglusda o huysuz uyumadigi zaman sabah kusup durmustu 4 5 sefer pespese dislerden yemek istemedigi icin oldu siye dusundum bende senin varmi dislerde hi hareket , ben evin ortasina bir tane yuvarlak salincak kurdum tavana asilanlarsan onunla gakit geciriyo cok sevdi uyku saati koyuyorm mayisiyo 5 dkda uyuyo cok rahat ettimValla bugün nasıl geçti hiç bil iyırum beninki fena huysuzdu bide yedirdiğimdenmi yoksa midesimi kötüydü bilinmez kusup durdu ay bide en son 1de uyudu bu saate kdr inatla uyumadı gözlerinden uyku akıyor ama yok kaldıki hala uyutmaya çalışıyorum ayağımda suannesee sen nasılsın canım ve diğerler kızlar nasılsınızzz
Benim kizda iyi sayilir oda kabiz oluyor ben z.yagi veriyorum birde kayisi haslayip veriyorum corbalarina sogan koymaya basladim begenmiyor tadini agzini kitliyor acmiyor yumurtadan nefret ediyor sevdigi sey cok azValla burdada durum ayni iste canim benmde esim gidip geliyo simdi2 gun sokagacikma yasagindayz iste evde oglan da iyi sukur kabiz olmustu ama duzeldi senin kiz nasil
Bende ayni canim valla kosturmaca yagiz beyle ugrasiyormis guc canim sen nasilsin
Bende zeytinyag armut incir kayisi hepsinden veriuorum valla bugun normale dondu cok sukreBenim kizda iyi sayilir oda kabiz oluyor ben z.yagi veriyorum birde kayisi haslayip veriyorum corbalarina sogan koymaya basladim begenmiyor tadini agzini kitliyor acmiyor yumurtadan nefret ediyor sevdigi sey cok az
bende tosunumla ugrasiyom cok fena oldu oda:) demekki hepsi ayniBende ayni canim valla kosturmaca yagiz beyle ugrasiyorm
Yaa benmki baya kusan bebekti hatırlarsın zaten ama ne zamandır öyle midesi rahataız olmadıgı sürece kusmuyo ama şimdi yemek hazırlıyorum bişey dokundu diyelim midesi rahatsız olduysa sürekli gaz cıkartıyor gaz cıkınca kusmada geliyor valla o zaman cok caresiz hissediyorum ne verecm bu cocuga diye cok kafama takıyorum ama dediğin gibi dişte olabilir cnm buarada altta bitane diş var cnm ama henüz belirgin görünmüyor elimle tuttugumda baya cıkmış dışarıı bugünlerde baya huysuz oldugu için diğerleride geliyor sanırım buarada salıncagın işe yaramasına cok sevndm hep öyle rahat rahat uyusun inşallah canımAy canim yasadiklarimz sanki ayni benm oglusda o huysuz uyumadigi zaman sabah kusup durmustu 4 5 sefer pespese dislerden yemek istemedigi icin oldu siye dusundum bende senin varmi dislerde hi hareket , ben evin ortasina bir tane yuvarlak salincak kurdum tavana asilanlarsan onunla gakit geciriyo cok sevdi uyku saati koyuyorm mayisiyo 5 dkda uyuyo cok rahat ettim
Güneş doğuyor güneş batıyor gün bundan ibaret canım aksiyon yokKizlar nasilsinz hic sesinz cikmiyo @Meylen N Nan85AnGrYY O Oha diyorum @Kutsal Alerji @Seymaaao Fit mutlu anne @Kutsal pamuk @Kutsal Tiramisu ve digerleri
Valla oyle abla bide agir kollarim kopuyo yaaa valla evin icinde iyice yildimbende tosunumla ugrasiyom cok fena oldu oda:) demekki hepsi ayni
Canim hatirliyorum onun suan dislerdendir bu yasadiklarin biri cikinca hemen yanida patliyo valla minik disler cok tatlilar ama, valla benmkide portakal verdigimde kusuyo gaz yapiyo sanirim anlayamadim bende salincak cok rahat oldu kendide cok sevdi gulup duruyo bininceYaa benmki baya kusan bebekti hatırlarsın zaten ama ne zamandır öyle midesi rahataız olmadıgı sürece kusmuyo ama şimdi yemek hazırlıyorum bişey dokundu diyelim midesi rahatsız olduysa sürekli gaz cıkartıyor gaz cıkınca kusmada geliyor valla o zaman cok caresiz hissediyorum ne verecm bu cocuga diye cok kafama takıyorum ama dediğin gibi dişte olabilir cnm buarada altta bitane diş var cnm ama henüz belirgin görünmüyor elimle tuttugumda baya cıkmış dışarıı bugünlerde baya huysuz oldugu için diğerleride geliyor sanırım buarada salıncagın işe yaramasına cok sevndm hep öyle rahat rahat uyusun inşallah canım
AH canim bizimde oyle gunes nasil doguyo nasil batiyi resmen yetisemiyorum ya akiyo gidiuo gunler yorgunlukGüneş doğuyor güneş batıyor gün bundan ibaret canım aksiyon yoksen nasılsın
Ben bu ara bide fazla kaşındım camlar mutfak banyo dip köşe girdim her yere ramazanda insanın hali kalmıyo valla pertim çıktıAH canim bizimde oyle gunes nasil doguyo nasil batiyi resmen yetisemiyorum ya akiyo gidiuo gunler yorgunluk
Valla ben gunluk temizligi zor yapiyorm ya evim cok buyuk geliyo gozume artik dusunBen bu ara bide fazla kaşındım camlar mutfak banyo dip köşe girdim her yere ramazanda insanın hali kalmıyo valla pertim çıktı
Koca 2 gün evdeydi ya o baktı ben yaptım uyuttum kaçtım falan öyle idare ettik kuzuValla ben gunluk temizligi zor yapiyorm ya evim cok buyuk geliyo gozume artik dusuniyi kizla yapabiliyosn hen oglumla cok zor yapiuorm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?