- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #27.241
Canım siteye yeni girebildim ve yeni gördüm bayağıdır girmemiştim :) çok şükür bebişle geçiyor günler bilirsinKizlar nasilsinz hic sesinz cikmiyo @Meylen N Nan85AnGrYY @Oha diyorum @Kutsal Alerji @Seymaaao Fit mutlu anne @Kutsal pamuk Kutsal Tiramisu ve digerleri
Oyyyy kuzum maşallah yaaa çokkk güzel olmuşsunuz minik adamlaoğlumla size mrb diyelim dedik kızlar @Kutsal Alerji Kutsal panter Kutsal Tiramisu @Kutsalll BULUT @Oha diyorum @Seymaaao AnGrYY @icecreamm @Kurumus-Maskara
@Uykusuz Uykucu
N Nan85 S Sabirla bekliyordu aklıma gelmeyen başka kimler kimler vardr
Ayy saol cnm benim nasılsın cnmOyyyy kuzum maşallah yaaa çokkk güzel olmuşsunuz minik adamla
Sen nasilsin kizin nasil kac aylik olduSelam kızlaaaar ben geldim nasılsınızbebişler nasıl hamişler ve hamiş adayları nasıl
Benim ablamda 5.ay sonu dogumu hep aklimda hastalik var yaninda kimse yok allah yardimcisi olsunAyy saol cnm benim nasılsın cnm
Vala günler hem yavaş geçiyor gibi hem hızlı bugün 27 haftamız doldu kaldı 13 hafta bklm insAllah o zmna da şu illet biter
İyi diyelim iyi olsun canım çok şükürAyy saol cnm benim nasılsın cnm
Vala günler hem yavaş geçiyor gibi hem hızlı bugün 27 haftamız doldu kaldı 13 hafta bklm insAllah o zmna da şu illet biter
İyi canım çok şükür, 6. Ayımızı geride bıraktıkSen nasilsin kizin nasil kac aylik oldu
amin cnm vala zor gerçekten ben şimdiden düşünüyorum napicam diye yanlizligi geç hastane olarak nereye guvencez onu bilmiomBenim ablamda 5.ay sonu dogumu hep aklimda hastalik var yaninda kimse yok allah yardimcisi olsun
insAllah canımİyi diyelim iyi olsun canım çok şükür ☺ biter biter innnşallah hayırlısı ile güzel düşünelim güzel olsun ♥
Yaaa MaşAllah kız yerim çok tatlıdırİyi canım çok şükür, 6. Ayımızı geride bıraktıkkenem gibi sağolsun lavaboya bile bırakmıyor gideyim. Sen nasılsın
Sorma yaaaa hem de nasıl görsen küçük bi kedicik olduamin cnm vala zor gerçekten ben şimdiden düşünüyorum napicam diye yanlizligi geç hastane olarak nereye guvencez onu bilmiom
insAllah canım
Yaaa MaşAllah kız yerim çok tatlıdır
bilmiyorumki kivide aynı şekilde 1 yaş diye biliyorm bn açıkçası hiç yanaşmadım ama doktor önerdiyse vardır bir bildiği heralde cnm dokunmuyosa sıkıntı yokEvet yasak ama doktorm biraz biraz verebilirsin c vitamini dedi ama bizimki zTen sevmedi bende kivi veriyorm c bitamini cok yuksekmis kivininde
BEnimde yasaklar listesindeydi acikcasi kivi portakal cilek ananas meyvelerden ama c vitamini acisindan biraz verebilirsin dedi bu virusden dolayi c vitamini cok onemli dedi hatta probiyotik de tekrardan basladik bagisiklik icin korkuyorm ya su virus isindenbilmiyorumki kivide aynı şekilde 1 yaş diye biliyorm bn açıkçası hiç yanaşmadım ama doktor önerdiyse vardır bir bildiği heralde cnm dokunmuyosa sıkıntı yok
Katiliyorm ya benim de esiminde bebekligi kilolymus oglus da oyle ben 8. Ayda esim 7. Ayda dis cikarmis oglumda 7. Ayin sonunda cikardi bazi seyler genetik ve benege ozgu yemeye gelince benmki seviyo ya vermeyncr ver diyo dillendi hadi diyo inan sok olursun esimde bende vicdan yapiyorz veriuorz nasilsa vercek bu kilolari diye dusunuyorm sonucta gunde 2 ogunden fazla ek gida almiyo sadece boraz olculerimz fazlaOkuduklarımı doktorumla konuştuklarım kadar cevaplamak istedim kuzular
Kilo genetik bu bir gerçek benim kızın yemesinin maşallahı var ama çok kilolu bir bebek olmadı 8. Ay kontrolünde 73 cm 9 kiloydu 9. Ayı bilmiyorum coronadan dolayı aşı olup kaçtık hemen
Asidik herşey yasak kivi domates turunçgiller berry familyası
1 yaş öncesi 3 kaşıkta yese 1 kasede yeterli doyumluk olması şart değil maksat tatlara alıştırmak doysun diye karbonhidrata yönlendirmemek gerek ilerde sıkıntıymış çok yazı okudum obezite şeker vs davetiye.
Emeklemek yürümek kiloyla değil bebekle alakalı diş gibi hala dişimiz yok önce sıralamaya başladı adımları sonra emeklemeye başladı şimdi yatak başlığına tırmanıyor.
Kıyas yapmamak en güzeli her bebek kendine özgü
BENİm de oglusla ugrasmaca bu virusun bize tek faydasi ogluma kendim bakmis oldm okullar kapninca o yuzden mutluyum valla ama koala gibi yapisik yasiyorz lavoba bole yanimda bakalm nasil ayrilcz okul baslayncaCanım siteye yeni girebildim ve yeni gördüm bayağıdır girmemiştim :) çok şükür bebişle geçiyor günler bilirsinsen nasılsın
Yemesiyle değil inan ki yoksa bizimki 15 kilo olmalıydıKatiliyorm ya benim de esiminde bebekligi kilolymus oglus da oyle ben 8. Ayda esim 7. Ayda dis cikarmis oglumda 7. Ayin sonunda cikardi bazi seyler genetik ve benege ozgu yemeye gelince benmki seviyo ya vermeyncr ver diyo dillendi hadi diyo inan sok olursun esimde bende vicdan yapiyorz veriuorz nasilsa vercek bu kilolari diye dusunuyorm sonucta gunde 2 ogunden fazla ek gida almiyo sadece boraz olculerimz fazla
Ablam ogretmen bazi veliler doktor demislerki ozelde yap yine en guvenli yer orasi oyle deme oglu var kime emanet edecek hastaneye goturmesini istemiyoruz evde tek nasil yaparamin cnm vala zor gerçekten ben şimdiden düşünüyorum napicam diye yanlizligi geç hastane olarak nereye guvencez onu bilmiom
insAllah canım
Yaaa MaşAllah kız yerim çok tatlıdır
Bizde 7 ay 5 gunluk olduk iyi diyelim iyi olalimİyi canım çok şükür, 6. Ayımızı geride bıraktıkkenem gibi sağolsun lavaboya bile bırakmıyor gideyim. Sen nasılsın
Of vala bı biteydi su virüs herşey sıkıntı oldu ;(Ablam ogretmen bazi veliler doktor demislerki ozelde yap yine en guvenli yer orasi oyle deme oglu var kime emanet edecek hastaneye goturmesini istemiyoruz evde tek nasil yapar
Hastaneye kimseyi almıyorlar canım devlet özel farketmiyor benimde arkadaşımın doğumu mayıs sonu konuştu ziyaretçi yasak inşallah Bi çaresini bulur yanında Bi kadın kalsa eşide oğluna baksa olmaz mı?Ablam ogretmen bazi veliler doktor demislerki ozelde yap yine en guvenli yer orasi oyle deme oglu var kime emanet edecek hastaneye goturmesini istemiyoruz evde tek nasil yapar
AYnen ya yapi iste bizimkide doyunca kafasini salliyo valla hemen asla agzini acmiuo sipa parmaginda oynatiyolar bizi yaYemesiyle değil inan ki yoksa bizimki 15 kilo olmalıydıyesin o biliyo artık doyup doymadığını hareketlenince bu kadar kilo alamaz zaten canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?