Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyyyy kuzum maşallah yaaa çokkk güzel olmuşsunuz minik adamla
Ayy saol cnm benim nasılsın cnm
Vala günler hem yavaş geçiyor gibi hem hızlı bugün 27 haftamız doldu kaldı 13 hafta bklm insAllah o zmna da şu illet biter

Vala günler hem yavaş geçiyor gibi hem hızlı bugün 27 haftamız doldu kaldı 13 hafta bklm insAllah o zmna da şu illet biter
Benim ablamda 5.ay sonu dogumu hep aklimda hastalik var yaninda kimse yok allah yardimcisi olsun

İyi diyelim iyi olsun canım çok şükür biter biter innnşallah hayırlısı ile güzel düşünelim güzel olsun

Benim ablamda 5.ay sonu dogumu hep aklimda hastalik var yaninda kimse yok allah yardimcisi olsun
amin cnm vala zor gerçekten ben şimdiden düşünüyorum napicam diye yanlizligi geç hastane olarak nereye guvencez onu bilmiom
İyi diyelim iyi olsun canım çok şükür ☺ biter biter innnşallah hayırlısı ile güzel düşünelim güzel olsun ♥
insAllah canım
İyi canım çok şükür, 6. Ayımızı geride bıraktık kenem gibi sağolsun lavaboya bile bırakmıyor gideyim. Sen nasılsın
Yaaa MaşAllah kız yerim çok tatlıdır

amin cnm vala zor gerçekten ben şimdiden düşünüyorum napicam diye yanlizligi geç hastane olarak nereye guvencez onu bilmiom
insAllah canım

Sorma yaaaa hem de nasıl görsen küçük bi kedicik oldu

Okuduklarımı doktorumla konuştuklarım kadar cevaplamak istedim kuzular
Kilo genetik bu bir gerçek benim kızın yemesinin maşallahı var ama çok kilolu bir bebek olmadı 8. Ay kontrolünde 73 cm 9 kiloydu 9. Ayı bilmiyorum coronadan dolayı aşı olup kaçtık hemen
Asidik herşey yasak kivi domates turunçgiller berry familyası
1 yaş öncesi 3 kaşıkta yese 1 kasede yeterli doyumluk olması şart değil maksat tatlara alıştırmak doysun diye karbonhidrata yönlendirmemek gerek ilerde sıkıntıymış çok yazı okudum obezite şeker vs davetiye.
Emeklemek yürümek kiloyla değil bebekle alakalı diş gibi hala dişimiz yok önce sıralamaya başladı adımları sonra emeklemeye başladı şimdi yatak başlığına tırmanıyor.
Kıyas yapmamak en güzeli her bebek kendine özgü

Evet yasak ama doktorm biraz biraz verebilirsin c vitamini dedi ama bizimki zTen sevmedi bende kivi veriyorm c bitamini cok yuksekmis kivininde
bilmiyorumki kivide aynı şekilde 1 yaş diye biliyorm bn açıkçası hiç yanaşmadım ama doktor önerdiyse vardır bir bildiği heralde cnm dokunmuyosa sıkıntı yok

bilmiyorumki kivide aynı şekilde 1 yaş diye biliyorm bn açıkçası hiç yanaşmadım ama doktor önerdiyse vardır bir bildiği heralde cnm dokunmuyosa sıkıntı yok
BEnimde yasaklar listesindeydi acikcasi kivi portakal cilek ananas meyvelerden ama c vitamini acisindan biraz verebilirsin dedi bu virusden dolayi c vitamini cok onemli dedi hatta probiyotik de tekrardan basladik bagisiklik icin korkuyorm ya su virus isinden

Katiliyorm ya benim de esiminde bebekligi kilolymus oglus da oyle ben 8. Ayda esim 7. Ayda dis cikarmis oglumda 7. Ayin sonunda cikardi bazi seyler genetik ve benege ozgu yemeye gelince benmki seviyo ya vermeyncr ver diyo dillendi hadi diyo inan sok olursun esimde bende vicdan yapiyorz veriuorz nasilsa vercek bu kilolari diye dusunuyorm sonucta gunde 2 ogunden fazla ek gida almiyo sadece boraz olculerimz fazla

Canım siteye yeni girebildim ve yeni gördüm bayağıdır girmemiştim :) çok şükür bebişle geçiyor günler bilirsin sen nasılsın
BENİm de oglusla ugrasmaca bu virusun bize tek faydasi ogluma kendim bakmis oldm okullar kapninca o yuzden mutluyum valla ama koala gibi yapisik yasiyorz lavoba bole yanimda bakalm nasil ayrilcz okul baslaynca

Yemesiyle değil inan ki yoksa bizimki 15 kilo olmalıydı yesin o biliyo artık doyup doymadığını hareketlenince bu kadar kilo alamaz zaten canım

insAllah canım

Ablam ogretmen bazi veliler doktor demislerki ozelde yap yine en guvenli yer orasi oyle deme oglu var kime emanet edecek hastaneye goturmesini istemiyoruz evde tek nasil yapar

Ablam ogretmen bazi veliler doktor demislerki ozelde yap yine en guvenli yer orasi oyle deme oglu var kime emanet edecek hastaneye goturmesini istemiyoruz evde tek nasil yapar
Hastaneye kimseyi almıyorlar canım devlet özel farketmiyor benimde arkadaşımın doğumu mayıs sonu konuştu ziyaretçi yasak inşallah Bi çaresini bulur yanında Bi kadın kalsa eşide oğluna baksa olmaz mı?

Yemesiyle değil inan ki yoksa bizimki 15 kilo olmalıydı yesin o biliyo artık doyup doymadığını hareketlenince bu kadar kilo alamaz zaten canım
AYnen ya yapi iste bizimkide doyunca kafasini salliyo valla hemen asla agzini acmiuo sipa parmaginda oynatiyolar bizi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…