Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Koca 2 gün evdeydi ya o baktı ben yaptım uyuttum kaçtım falan öyle idare ettik kuzu o bitkinlikten bacım tuvalete gitmek zor geliyor bazen bana
Valla benm koca mutfaga girdi hep kahvalti yemek onun arkasini toplamakla gecti 2 gun ben zayen normaldrdr cok hareketli degilimdir tembelligi severim cocuk beni baya sarsti ama sukur gene yapiyoz bi sekil ama bu gidis erken yaşlanirim ben

Aa ciddenmi kac kilo abla benmki 13 kiloyu gecti gercekten artik supheleniyorm cocuk doymak bilmiyo ya obez olursa diye
benim 2 yasindaki kizim 11 kilo 1 ay once falan 11 kiloydu suan bilmiyorum ama aldigindan eminim senin kide cok almis biraz dikkat rt ben ek gidayi azaltacm cunku rfes de almqsi zor suan

benim 2 yasindaki kizim 11 kilo 1 ay once falan 11 kiloydu suan bilmiyorum ama aldigindan eminim senin kide cok almis biraz dikkat rt ben ek gidayi azaltacm cunku rfes de almqsi zor suan
Nefes falan sikinti yok ama emekleme hareket yok kilodan anlamis degilm 4 saatte bir besliyorm gece bir kere besleniyo yedigi yariyo gerhalde anlamadim gitti dikkat se ediyorm vermesem agliyo zaten

Evet yanındakide patlıck sanırım cok kalmadıı gibi buarada portakal asitik yapısından dolayı 1 yaş altına yasak diye biliyorum bn belki ondn dokunuyodur yani ağır geliyor olabilir kuzum

Evet yanındakide patlıck sanırım cok kalmadıı gibi buarada portakal asitik yapısından dolayı 1 yaş altına yasak diye biliyorum bn belki ondn dokunuyodur yani ağır geliyor olabilir kuzum
Evet yasak ama doktorm biraz biraz verebilirsin c vitamini dedi ama bizimki zTen sevmedi bende kivi veriyorm c bitamini cok yuksekmis kivininde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…