- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #27.221
bende iki yaasina girecek kizimi gectiValla oyle abla bide agir kollarim kopuyo yaaa valla evin icinde iyice yildim
Valla benm koca mutfaga girdi hep kahvalti yemek onun arkasini toplamakla gecti 2 gunKoca 2 gün evdeydi ya o baktı ben yaptım uyuttum kaçtım falan öyle idare ettik kuzuo bitkinlikten bacım tuvalete gitmek zor geliyor bazen bana
Aa ciddenmi kac kilo abla benmki 13 kiloyu gecti gercekten artik supheleniyorm cocuk doymak bilmiyo ya obez olursa diyebende iki yaasina girecek kizimi gecti
Dis icin jel falan kullabdinmi ben evde karabiber yag yapmistim rahatlamisti ama 4 gun suruyo diyoar benm surdu benmki emmeyi birakti zaten sagip veriyombenim oglan disten uyumuyor emmiyorda yildim
emiyor qma cok nqdir arada sagiyorum isiriyor bizim yarin 4 gun olacak ama bagirsaklari falanda koymtu ishal gaz bulantiDis icin jel falan kullabdinmi ben evde karabiber yag yapmistim rahatlamisti ama 4 gun suruyo diyoar benm surdu benmki emmeyi birakti zaten sagip veriyom
benim 2 yasindaki kizim 11 kilo 1 ay once falan 11 kiloydu suan bilmiyorum ama aldigindan eminim senin kide cok almis biraz dikkat rt ben ek gidayi azaltacm cunku rfes de almqsi zor suanAa ciddenmi kac kilo abla benmki 13 kiloyu gecti gercekten artik supheleniyorm cocuk doymak bilmiyo ya obez olursa diye
Nefes falan sikinti yok ama emekleme hareket yok kilodan anlamis degilm 4 saatte bir besliyorm gece bir kere besleniyo yedigi yariyo gerhalde anlamadim gitti dikkat se ediyorm vermesem agliyo zatenbenim 2 yasindaki kizim 11 kilo 1 ay once falan 11 kiloydu suan bilmiyorum ama aldigindan eminim senin kide cok almis biraz dikkat rt ben ek gidayi azaltacm cunku rfes de almqsi zor suan
Evet yanındakide patlıck sanırım cok kalmadıı gibi buarada portakal asitik yapısından dolayı 1 yaş altına yasak diye biliyorum bn belki ondn dokunuyodur yani ağır geliyor olabilir kuzumCanim hatirliyorum onun suan dislerdendir bu yasadiklarin biri cikinca hemen yanida patliyo valla minik disler cok tatlilar ama, valla benmkide portakal verdigimde kusuyo gaz yapiyo sanirim anlayamadim bende salincak cok rahat oldu kendide cok sevdi gulup duruyo binince
Esma nasilsin cocuklar nasil senin 3.numara buyudumu kac yas oldubenim 2 yasindaki kizim 11 kilo 1 ay once falan 11 kiloydu suan bilmiyorum ama aldigindan eminim senin kide cok almis biraz dikkat rt ben ek gidayi azaltacm cunku rfes de almqsi zor suan
Evet yasak ama doktorm biraz biraz verebilirsin c vitamini dedi ama bizimki zTen sevmedi bende kivi veriyorm c bitamini cok yuksekmis kivinindeEvet yanındakide patlıck sanırım cok kalmadıı gibi buarada portakal asitik yapısından dolayı 1 yaş altına yasak diye biliyorum bn belki ondn dokunuyodur yani ağır geliyor olabilir kuzum
buyudu canim haziranda iki yasinda 4 numara 8 aylik olcak 19 nda cok yorucu ya bildigim gibi d3gilEsma nasilsin cocuklar nasil senin 3.numara buyudumu kac yas oldu
benim kide oyle hep acNefes falan sikinti yok ama emekleme hareket yok kilodan anlamis degilm 4 saatte bir besliyorm gece bir kere besleniyo yedigi yariyo gerhalde anlamadim gitti dikkat se ediyorm vermesem agliyo zaten
Oy mas en son 6 ayliktibuyudu canim haziranda iki yasinda 4 numara 8 aylik olcak 19 nda cok yorucu ya bildigim gibi d3gil
Benim kizda 7 ay 3 gunluk oldubuyudu canim haziranda iki yasinda 4 numara 8 aylik olcak 19 nda cok yorucu ya bildigim gibi d3gil
Benimkide 1 corba kasesi agzina kadar dolu yiyo iste abla uzerine uyurken sut de iciyo sagdigim sutu yapcsk bisi yok acmi birakcaz yaa yuruyunce verir diyo herkesbenim kide oyle hep acversem hayor d3mez kocaman bir corba kasesi kadr yer
aynen verir canim benim diger cocuklarda cok kiloluydu sonra cidden normale.dinuyorBenimkide 1 corba kasesi agzina kadar dolu yiyo iste abla uzerine uyurken sut de iciyo sagdigim sutu yapcsk bisi yok acmi birakcaz yaa yuruyunce verir diyo herkes
hey masĺah canim senin de baya buyumus canimBenim kizda 7 ay 3 gunluk oldu
Bende oyle umut ediyorm napim ya cocugu ac birakamam ya yiyo hareketlense vercek eminim dun evde kendim tarttim 12.6 cikti ama daha fazladr genelde evde tarttigmz tutmuyo doktordaaynen verir canim benim diger cocuklarda cok kiloluydu sonra cidden normale.dinuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?