Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ingiltere

oruc tutuyor musunz

Neden uyandiriyorsun kendi kalkmiyorsa elleme gece 2 defami besliyorsun ben 2 defa mama vermeye calisiyorum 7.5 aylik

Odayaniye 12 bucuk givi goturuyosn canim benmm oglumda 8.30 sa uyuyo aksi bi surum olmadikca sabah 5-6 gbi kalkiuo sutunu iciuo 7 de geri kalkiuo 7 yi gecemedik neden anlamiyorm acBa erken mi yatiriyorz gunduz kac yyku yapiyosnz

Odayaniye 12 bucuk givi goturuyosn canim benmm oglumda 8.30 sa uyuyo aksi bi surum olmadikca sabah 5-6 gbi kalkiuo sutunu iciuo 7 de geri kalkiuo 7 yi gecemedik neden anlamiyorm acBa erken mi yatiriyorz gunduz kac yyku yapiyosnz
ben uyku duzeni yaptrdim vallah buda ayni digerlwri gibi alisti cok sukur yoksa maf olurdum

xanim o gunlerde gelecek benim hic disqri yuzu gormedi 6 aylikken falan bronsit oyk3 cikmistiolmustu bu yuzdrn surekli igne doktor kontrolu vardi
Gecmis olsun canim yani geziyoduk baya baya zayen birden eve kapandik iste yeterli saglik olsun yani ise baslamistim okullar kapaninca oglumu kendim buyutuyorm her isin iyi trafaini gormek lazim

Gecmis olsun canim yani geziyoduk baya baya zayen birden eve kapandik iste yeterli saglik olsun yani ise baslamistim okullar kapaninca oglumu kendim buyutuyorm her isin iyi trafaini gormek lazim
her serde bir hayir var anne gibi kimse bakamaz canim sende onla bol bol vakit gecir zaten 1.5 yasindan sonra fark ediyorlar herseyi rabbim yardimcin olsun kapinin yolunu gozleyecek dersin esma demisti diye

Uyku duzeni derken kendi kendine uyumasini mi saatlerini mi diyosun canim gunduz kac uyku yapiyo
canim once aksamadan baslayalim bizimkileri 10. 5 gibi hepsini yataklarina koyuyorum onlara masal anlatiken 2 yasindaki ayagimda oglus ana dizliginde hepsi uyuyor 4 kadar uyur emer sonra 7 gibi tekra emer saat sabah 9 da tekrar kalkarrr 12 1 gibi gunduz uyur 2 satt falan ondan sonra uyumaz aktivite belki cok yorulursa yarim saat kestiri

her serde bir hayir var anne gibi kimse bakamaz canim sende onla bol bol vakit gecir zaten 1.5 yasindan sonra fark ediyorlar herseyi rabbim yardimcin olsun kapinin yolunu gozleyecek dersin esma demisti diye
Oyle ya simdi bile kapi sesi duysun kosuyo babasina kendim buyuttugum icin icim cok rahatladi cubku vicdan yapiyosm gercekten o disari cikamiyo ama annesi babasiyla daha cok vakit geciriyo en guzeli

Him anladim abla 10 bucuk gec ya benm icin bide tek uyku da aZ degilmi bizimkilwr icin uzmanlar 3 uyku diyo ama bende iki uyku yaptiriuorm 3 haftadir benm de duzenim degismez yarim saat kayar kaymaz 7 de kalkis 10 da yatis 12 de kalkis 3 de yatis 4.30 5 kalkis 8.30 9 arasi yatis gece zaten kalkmiuo 5 6 gibi kalkar sutunu icer 7 de dikilir

zamnl
zamnla 1 gunduz 1 gece olur canim onemli olan bizim ve onlarin raahtaligi

Gece beslenmesi yapmiyormusun benim 2 dwfa yatiyor

Gece beslenmesi yapmiyormusun benim 2 dwfa yatiyor
Yok canim yapmiorm oglum biimle bir 7 gibi yemek yiyo corbasini yogurdunu yiyo 8.30 da uyurkende 120 cc sut iciyo yarisi annesutu yarisi mama karisik bi daha sbah 5 6 gibi kalkiuo beslenmek icin ben kaldirmiyorm zaten gece beslenmesi yararli bisi degilmi gunduz guEl beslenen cocuk kalkmaz demisti doktoem gercektende kalkmiuo bende uyuyom valla kalkp beslemiyorm

Bebek kendi duzenini olusturmus evet gunduz beslenen bebek gece kalkmazmis benim ebede soylemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…