- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #27.301
Ingilterenerde yaşıyordun sen saat 10 baya geçmiş ya Allah yardımcın olsun nediyelim
İyiyim cnm sen nasılsın
Aynen susuzluk zorluyor cünkü normal zamanda gece boyu su içiyordum gün içindede2-3 litre içiyodum o yüzden sütümde azalma odyu yada bana öyle geldi bilmiyorm cnm
oruc tutuyor musunz8 bucuk gibi uyuyor 12 bucuk gibi kaldırp odaya götürüyorum emziriyorm tekrar uyuyor sonra süt için birkere daha uyanıyor sonra daha uyumuyor sabah 7 bucukta uyanıyordu ama uzun zamndır 6 6 bucukta uyanıyor ne yazıkki
valla yorgunluk hepimizde var cnm
Neden uyandiriyorsun kendi kalkmiyorsa elleme gece 2 defami besliyorsun ben 2 defa mama vermeye calisiyorum 7.5 aylik8 bucuk gibi uyuyor 12 bucuk gibi kaldırp odaya götürüyorum emziriyorm tekrar uyuyor sonra süt için birkere daha uyanıyor sonra daha uyumuyor sabah 7 bucukta uyanıyordu ama uzun zamndır 6 6 bucukta uyanıyor ne yazıkki
Aman siteninde heryei betoncanim ya bebek arabasinda zaten ghnes alsin amac yani daha toprag bastiramadim cocugumu vallagene bak cikiyir bixim heryer beton zemin
xanim o gunlerde gelecek benim hic disqri yuzu gormedi 6 aylikken falan bronsit oyk3 cikmistiolmustu bu yuzdrn surekli igne doktor kontrolu vardiAman siteninde heryei betoncanim ya bebek arabasinda zaten ghnes alsin amac yani daha toprag bastiramadim cocugumu valla
Odayaniye 12 bucuk givi goturuyosn canim benmm oglumda 8.30 sa uyuyo aksi bi surum olmadikca sabah 5-6 gbi kalkiuo sutunu iciuo 7 de geri kalkiuo 7 yi gecemedik neden anlamiyorm acBa erken mi yatiriyorz gunduz kac yyku yapiyosnz8 bucuk gibi uyuyor 12 bucuk gibi kaldırp odaya götürüyorum emziriyorm tekrar uyuyor sonra süt için birkere daha uyanıyor sonra daha uyumuyor sabah 7 bucukta uyanıyordu ama uzun zamndır 6 6 bucukta uyanıyor ne yazıkki
ben uyku duzeni yaptrdim vallah buda ayni digerlwri gibi alisti cok sukur yoksa maf olurdumOdayaniye 12 bucuk givi goturuyosn canim benmm oglumda 8.30 sa uyuyo aksi bi surum olmadikca sabah 5-6 gbi kalkiuo sutunu iciuo 7 de geri kalkiuo 7 yi gecemedik neden anlamiyorm acBa erken mi yatiriyorz gunduz kac yyku yapiyosnz
Gecmis olsun canim yani geziyoduk baya baya zayen birden eve kapandik iste yeterli saglik olsun yani ise baslamistim okullar kapaninca oglumu kendim buyutuyorm her isin iyi trafaini gormek lazimxanim o gunlerde gelecek benim hic disqri yuzu gormedi 6 aylikken falan bronsit oyk3 cikmistiolmustu bu yuzdrn surekli igne doktor kontrolu vardi
Uyku duzeni derken kendi kendine uyumasini mi saatlerini mi diyosun canim gunduz kac uyku yapiyoben uyku duzeni yaptrdim vallah buda ayni digerlwri gibi alisti cok sukur yoksa maf olurdum
her serde bir hayir var anne gibi kimse bakamaz canim sende onla bol bol vakit gecir zaten 1.5 yasindan sonra fark ediyorlar herseyi rabbim yardimcin olsun kapinin yolunu gozleyecek dersin esma demisti diyeGecmis olsun canim yani geziyoduk baya baya zayen birden eve kapandik iste yeterli saglik olsun yani ise baslamistim okullar kapaninca oglumu kendim buyutuyorm her isin iyi trafaini gormek lazim
canim once aksamadan baslayalim bizimkileri 10. 5 gibi hepsini yataklarina koyuyorum onlara masal anlatiken 2 yasindaki ayagimda oglus ana dizliginde hepsi uyuyor 4 kadar uyur emer sonra 7 gibi tekra emer saat sabah 9 da tekrar kalkarrr 12 1 gibi gunduz uyur 2 satt falan ondan sonra uyumaz aktivite belki cok yorulursa yarim saat kestiriUyku duzeni derken kendi kendine uyumasini mi saatlerini mi diyosun canim gunduz kac uyku yapiyo
Oyle ya simdi bile kapi sesi duysun kosuyo babasina kendim buyuttugum icin icim cok rahatladi cubku vicdan yapiyosm gercekten o disari cikamiyo ama annesi babasiyla daha cok vakit geciriyo en guzeliher serde bir hayir var anne gibi kimse bakamaz canim sende onla bol bol vakit gecir zaten 1.5 yasindan sonra fark ediyorlar herseyi rabbim yardimcin olsun kapinin yolunu gozleyecek dersin esma demisti diye
Him anladim abla 10 bucuk gec ya benm icin bide tek uyku da aZ degilmi bizimkilwr icin uzmanlar 3 uyku diyo ama bende iki uyku yaptiriuorm 3 haftadir benm de duzenim degismez yarim saat kayar kaymaz 7 de kalkis 10 da yatis 12 de kalkis 3 de yatis 4.30 5 kalkis 8.30 9 arasi yatis gece zaten kalkmiuo 5 6 gibi kalkar sutunu icer 7 de dikilircanim once aksamadan baslayalim bizimkileri 10. 5 gibi hepsini yataklarina koyuyorum onlara masal anlatiken 2 yasindaki ayagimda oglus ana dizliginde hepsi uyuyor 4 kadar uyur emer sonra 7 gibi tekra emer saat sabah 9 da tekrar kalkarrr 12 1 gibi gunduz uyur 2 satt falan ondan sonra uyumaz aktivite belki cok yorulursa yarim saat kestiri
zamnla 1 gunduz 1 gece olur canim onemli olan bizim ve onlarin raahtaligiHim anladim abla 10 bucuk gec ya benm icin bide tek uyku da aZ degilmi bizimkilwr icin uzmanlar 3 uyku diyo ama bende iki uyku yaptiriuorm 3 haftadir benm de duzenim degismez yarim saat kayar kaymaz 7 de kalkis 10 da yatis 12 de kalkis 3 de yatis 4.30 5 kalkis 8.30 9 arasi yatis gece zaten kalkmiuo 5 6 gibi kalkar sutunu icer 7 de dikilir
kesinlikle bir nevi sizin icin bir nimet bu olan durumOyle ya simdi bile kapi sesi duysun kosuyo babasina kendim buyuttugum icin icim cok rahatladi cubku vicdan yapiyosm gercekten o disari cikamiyo ama annesi babasiyla daha cok vakit geciriyo en guzeli
Gece beslenmesi yapmiyormusun benim 2 dwfa yatiyorOdayaniye 12 bucuk givi goturuyosn canim benmm oglumda 8.30 sa uyuyo aksi bi surum olmadikca sabah 5-6 gbi kalkiuo sutunu iciuo 7 de geri kalkiuo 7 yi gecemedik neden anlamiyorm acBa erken mi yatiriyorz gunduz kac yyku yapiyosnz
Bakalm suan 8 bucuk aylik iste 1 yasina kadar iki uykuyla gitmeyi planliyorm ama cocukda yol gosterici bu durumda zaten 3 uykudan 2 uykuyads 8 aydan sonra dusun diyolardi ama benm ki 3. Yu uyumadi biraktikzamnl
zamnla 1 gunduz 1 gece olur canim onemli olan bizim ve onlarin raahtaligi
Yok canim yapmiorm oglum biimle bir 7 gibi yemek yiyo corbasini yogurdunu yiyo 8.30 da uyurkende 120 cc sut iciyo yarisi annesutu yarisi mama karisik bi daha sbah 5 6 gibi kalkiuo beslenmek icin ben kaldirmiyorm zaten gece beslenmesi yararli bisi degilmi gunduz guEl beslenen cocuk kalkmaz demisti doktoem gercektende kalkmiuo bende uyuyom valla kalkp beslemiyormGece beslenmesi yapmiyormusun benim 2 dwfa yatiyor
Gercrktrn oyle insallah agustosa kadar bu durumlar biter ogluma dogum gunu yapmak istiyordm disarda bi mekanda falan ama bakalm yeterki saglik olsunkesinlikle bir nevi sizin icin bir nimet bu olan durum
Bebek kendi duzenini olusturmus evet gunduz beslenen bebek gece kalkmazmis benim ebede soylemistiYok canim yapmiorm oglum biimle bir 7 gibi yemek yiyo corbasini yogurdunu yiyo 8.30 da uyurkende 120 cc sut iciyo yarisi annesutu yarisi mama karisik bi daha sbah 5 6 gibi kalkiuo beslenmek icin ben kaldirmiyorm zaten gece beslenmesi yararli bisi degilmi gunduz guEl beslenen cocuk kalkmaz demisti doktoem gercektende kalkmiuo bende uyuyom valla kalkp beslemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?