Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim kuzum. Bestoş da iyi şükür. 6 gün sonra 6 aylık oluyor. Doğdu da yarı yaşına geldi bile yaa. Zaman ne çabuk geçiyor.
Sen nasılsın? Nası gidiyor evde hayat
Valla zaman cok hizli canimm bende iyiyim iste evde hayat yorgunluk yaa valla ben okula
Baslamastim biraz hayatm normale donmuatu simdi yine ev modu ama en azindan oglumu kendim buyutuyorm iste

Karadenize gidiyor doktor ords

K Kutsal Alerji selam canım evde herkes bir koşuşturma halinde bizimkide 6 gün sonra 8 aylık inşallah gerçektn zaman su gibi akıp gidiyor. Buarada bestenin kusmaları ne durumda, ek gıda tadımlarına başladınmı inşallah herşeyin tadını sever kuzucuk

Selam kizlar herkese hayirli ramazanlar bu miniklerle oruc cok zor olcak gibi ilk gunden bjnu anladim
selam cnm hayırlı ramazanlar ben çok zorlanmadım çok şükür yaa iftara doğru biraz halsizleştim oda emzirdiğim için sanırım ama sütüm biraz çekildimi yoksa psikolojik mi öyle hissettim bilmiyorum bakalım diğer kızlar sizlerin nasıl geçti bakalım

Benim de sutum azaldi canim ya sagdigim icin milim olarak farketti yani gozle gorulur sekilde susuzluktan sanirim ben zorlandim ya oglua bugun sanki aksina baya yordu beni

Canim iyiyim sukur oruc zorladi sadece oglusda valla bi tuaf herseyde skiliyo artik evde bunaldi sanirim gezmeye alismistik baya ilgisini cekmek cok zorlasti seninkiler nasil
bugun bende dusuniyorum yazim bu cocuklara heleki bebekler dogal d vitamini alamadilar benim diger cocuklar daha 40 iken sis dagina cikmislarfi:)

Ben tutmadim tutamamda burda saat aksam 10 da acmam gerekiyor o saate kadar bayilirim allah yardimciniz olsun
nerde yaşıyordun sen saat 10 baya geçmiş ya Allah yardımcın olsun nediyelim
nasilsiniz bal kizlar
İyiyim cnm sen nasılsın
Benim de sutum azaldi canim ya sagdigim icin milim olarak farketti yani gozle gorulur sekilde susuzluktan sanirim ben zorlandim ya oglua bugun sanki aksina baya yordu beni
Aynen susuzluk zorluyor cünkü normal zamanda gece boyu su içiyordum gün içindede2-3 litre içiyodum o yüzden sütümde azalma odyu yada bana öyle geldi bilmiyorm cnm

Aynen canim su etkiliyo ya gercekten senin bebis kacta yatp kacta kalkiyo canim

cok yorgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…