- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #27.281
Valla zaman cok hizli canimm bende iyiyim iste evde hayat yorgunluk yaa valla ben okulaİyiyim kuzum. Bestoş da iyi şükür. 6 gün sonra 6 aylık oluyor. Doğdu da yarı yaşına geldi bile yaa. Zaman ne çabuk geçiyor.
Sen nasılsın? Nası gidiyor evde hayat
Karadenize gidiyor doktor ordsCanım hastalar farabi ve kanuni hastanesinde bakıldıgı için kapatıldı içeri giriş yok ki hamile gitmemesi en iyisi devlet hastanesine gidicekse mecbur numune hastanesine gelck yada özele gidicek benm arkdşım medicalpark karadeniz de yaptı cnm valla zor bir süreç bu zamanda herşey zor gerçektn tüm hamileler sağsaplim kucakların aksınlarda biraz önce wvlerine gitsinler inşallahh duadan başka yapabilecegimiz hiçşeyde yok ne yazıkki buarada ablan hangi hasteneye gidiyordu
Hım iyi bari dediğim gibi heryer tehlikeli suanda ama arkdş orda yaptı eşi ve annesi yanında kaldı sabahın erkn vakitlerndede çıkardılar üzülme inşallah güzel olack herşey kuzumKaradenize gidiyor doktor ords
selam cnm hayırlı ramazanlar ben çok zorlanmadım çok şükür yaa iftara doğru biraz halsizleştim oda emzirdiğim için sanırım ama sütüm biraz çekildimi yoksa psikolojik mi öyle hissettim bilmiyorum bakalım diğer kızlar sizlerin nasıl geçti bakalımSelam kizlar herkese hayirli ramazanlar bu miniklerle oruc cok zor olcak gibi ilk gunden bjnu anladim
Selam kızlar.
[/QUOTE canim nasilsin bebeisin nasil
iyiyim canim covuklar cok fenalr ama kimse kalmamis buralarfaO Oha diyorum hoşheldin canım. Baya oldu gideli sen ama gelmene sevindim. Nasılsın. Çocuklar nasıl.
Benim de sutum azaldi canim ya sagdigim icin milim olarak farketti yani gozle gorulur sekilde susuzluktan sanirim ben zorlandim ya oglua bugun sanki aksina baya yordu beniselam cnm hayırlı ramazanlar ben çok zorlanmadım çok şükür yaa iftara doğru biraz halsizleştim oda emzirdiğim için sanırım ama sütüm biraz çekildimi yoksa psikolojik mi öyle hissettim bilmiyorum bakalım diğer kızlar sizlerin nasıl geçti bakalım
Yani canim iki cocuk kolay degil herkes kendine gore karar alcakBen tutmadim tutamamda burda saat aksam 10 da acmam gerekiyor o saate kadar bayilirim allah yardimciniz olsun
Canim iyiyim sukur oruc zorladi sadece oglusda valla bi tuaf herseyde skiliyo artik evde bunaldi sanirim gezmeye alismistik baya ilgisini cekmek cok zorlasti seninkiler nasil
bugun bende dusuniyorum yazim bu cocuklara heleki bebekler dogal d vitamini alamadilar benim diger cocuklar daha 40 iken sis dagina cikmislarfi:)Canim iyiyim sukur oruc zorladi sadece oglusda valla bi tuaf herseyde skiliyo artik evde bunaldi sanirim gezmeye alismistik baya ilgisini cekmek cok zorlasti seninkiler nasil
nerde yaşıyordun sen saat 10 baya geçmiş ya Allah yardımcın olsun nediyelimBen tutmadim tutamamda burda saat aksam 10 da acmam gerekiyor o saate kadar bayilirim allah yardimciniz olsun
İyiyim cnm sen nasılsınnasilsiniz bal kizlar
Aynen susuzluk zorluyor cünkü normal zamanda gece boyu su içiyordum gün içindede2-3 litre içiyodum o yüzden sütümde azalma odyu yada bana öyle geldi bilmiyorm cnmBenim de sutum azaldi canim ya sagdigim icin milim olarak farketti yani gozle gorulur sekilde susuzluktan sanirim ben zorlandim ya oglua bugun sanki aksina baya yordu beni
Valla oyle eve hapis oldular ya yavrular beb gunes gorunce sitenin bahcesine indiriyom birsz d vitemibi alsn diye ama haftada 1 anca yanibugun bende dusuniyorum yazim bu cocuklara heleki bebekler dogal d vitamini alamadilar benim diger cocuklar daha 40 iken sis dagina cikmislarfi:)
Aynen canim su etkiliyo ya gercekten senin bebis kacta yatp kacta kalkiyo canimnerde yaşıyordun sen saat 10 baya geçmiş ya Allah yardımcın olsun nediyelim
İyiyim cnm sen nasılsın
Aynen susuzluk zorluyor cünkü normal zamanda gece boyu su içiyordum gün içindede2-3 litre içiyodum o yüzden sütümde azalma odyu yada bana öyle geldi bilmiyorm cnm
gene bak cikiyir bixim heryer beton zeminValla oyle eve hapis oldular ya yavrular beb gunes gorunce sitenin bahcesine indiriyom birsz d vitemibi alsn diye ama haftada 1 anca yani
cok yorgunnerde yaşıyordun sen saat 10 baya geçmiş ya Allah yardımcın olsun nediyelim
İyiyim cnm sen nasılsın
Aynen susuzluk zorluyor cünkü normal zamanda gece boyu su içiyordum gün içindede2-3 litre içiyodum o yüzden sütümde azalma odyu yada bana öyle geldi bilmiyorm cnm
8 bucuk gibi uyuyor 12 bucuk gibi kaldırp odaya götürüyorum emziriyorm tekrar uyuyor sonra süt için birkere daha uyanıyor sonra daha uyumuyor sabah 7 bucukta uyanıyordu ama uzun zamndır 6 6 bucukta uyanıyor ne yazıkkiAynen canim su etkiliyo ya gercekten senin bebis kacta yatp kacta kalkiyo canim
valla yorgunluk hepimizde var cnmcok yorgun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?