- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #27.261
Bir ogretmen arkada rica edecekHastaneye kimseyi almıyorlar canım devlet özel farketmiyor benimde arkadaşımın doğumu mayıs sonu konuştu ziyaretçi yasak inşallah Bi çaresini bulur yanında Bi kadın kalsa eşide oğluna baksa olmaz mı?
En güzeli öyle olur belki oğlu başkasıyla kalmak istemez Allah yardımcısı olsun inşallah sağlıkla doğurup çıksın hastanedenBir ogretmen arkada rica edecek
Maşallah canım. Çok şükür bugünlerimzeBizde 7 ay 5 gunluk olduk iyi diyelim iyi olalim
Ahahah sorma canım bnm kızda kenem gibi afedersin çişe zor gidiyorum kapıdan çıktığım gibi ağlıyor yahuBENİm de oglusla ugrasmaca bu virusun bize tek faydasi ogluma kendim bakmis oldm okullar kapninca o yuzden mutluyum valla ama koala gibi yapisik yasiyorz lavoba bole yanimda bakalm nasil ayrilcz okul baslaynca
BEN yurutece koyuyorm lavobaya giderken oda. Pesimden geliuo kapinin yaninda bekliuo dusunAhahah sorma canım bnm kızda kenem gibi afedersin çişe zor gidiyorum kapıdan çıktığım gibi ağlıyor yahu
Camim gorumcem ozel hastanede calisiuo yanina bir iki kisiye izin veriuolarmus suan ama devletlerde durum daha katıdir tabi aslnda saglikla dogursun yeterli hemsireler falanda ok yardimci oluyo yeterki ikiside iyi olsunBir ogretmen arkada rica edecek
Anladım cnm valla hepimizin tek isteği hersey eskisi gibi olsunn ne büyük özgürlükmüş dışarı çıkabilmk ve sarılabilmek gercektenn cok özledmmBEnimde yasaklar listesindeydi acikcasi kivi portakal cilek ananas meyvelerden ama c vitamini acisindan biraz verebilirsin dedi bu virusden dolayi c vitamini cok onemli dedi hatta probiyotik de tekrardan basladik bagisiklik icin korkuyorm ya su virus isinden
Memelekette olsalar sorun yok trabzonda yasiyorlar ablam esi ve oglu ins.kazasiz belasiz atlatir dogurur ablam ve tum.hamilelerCamim gorumcem ozel hastanede calisiuo yanina bir iki kisiye izin veriuolarmus suan ama devletlerde durum daha katıdir tabi aslnda saglikla dogursun yeterli hemsireler falanda ok yardimci oluyo yeterki ikiside iyi olsun
Benim burada 3 hafta yasak vardi 3 hafta daha uzattilarAnladım cnm valla hepimizin tek isteği hersey eskisi gibi olsunn ne büyük özgürlükmüş dışarı çıkabilmk ve sarılabilmek gercektenn cok özledmm
Canım bende trabzonda yaşıyorum geçenlerde arkdşım doğum yaptı özel bir hastanede yanında eşi ve annesini almışlar dediğin gibi birde 1 gün kalıp sabahın ilk saatlerinde hemen taburcu ediyorlarmış korkma Allahın izniyle sağsağlim kucağına alır inşallah iyi düşünelim iyi olsunMemelekette olsalar sorun yok trabzonda yasiyorlar ablam esi ve oglu ins.kazasiz belasiz atlatir dogurur ablam ve tum.hamileler
Burda sadece 2 gün hafta sonları yapıyorlarr insanlar dışarı akın etmesin diye o kdr bizde hiç uzun süreli olmadııBenim burada 3 hafta yasak vardi 3 hafta daha uzattilar
Ins.hangi hastane bir arkadasida hamileydi farabiye gidiyordu dun doktoru aramis artik buraya gelmeyin almiyoruz baska bir hastaneye gidin demisCanım bende trabzonda yaşıyorum geçenlerde arkdşım doğum yaptı özel bir hastanede yanında eşi ve annesini almışlar dediğin gibi birde 1 gün kalıp sabahın ilk saatlerinde hemen taburcu ediyorlarmış korkma Allahın izniyle sağsağlim kucağına alır inşallah iyi düşünelim iyi olsun
Canım hastalar farabi ve kanuni hastanesinde bakıldıgı için kapatıldı içeri giriş yok ki hamile gitmemesi en iyisi devlet hastanesine gidicekse mecbur numune hastanesine gelck yada özele gidicek benm arkdşım medicalpark karadeniz de yaptı cnm valla zor bir süreç bu zamanda herşey zor gerçektn tüm hamileler sağsaplim kucakların aksınlarda biraz önce wvlerine gitsinler inşallahh duadan başka yapabilecegimiz hiçşeyde yok ne yazıkki buarada ablan hangi hasteneye gidiyorduIns.hangi hastane bir arkadasida hamileydi farabiye gidiyordu dun doktoru aramis artik buraya gelmeyin almiyoruz baska bir hastaneye gidin demis
Hos geldn canim nasilsin beste nasilBir sürü alıntılama yaptım ama gitmiş galiba hepsi
İyiyim kuzum. Bestoş da iyi şükür. 6 gün sonra 6 aylık oluyor. Doğdu da yarı yaşına geldi bile yaa. Zaman ne çabuk geçiyor.Hos geldn canim nasilsin beste nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?