- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #27.341
Dİmi yaa artik disler disler peki su sallayarak uyutma isini napcaz asil problem oBundan sonra hep gelcek sanırım gündemimiz hep dişş
Hiç sorma valla yine kısa sürede uykuya geçtiğinde cok sorun etmiyorumda bazı zamanlar uyumak nedir bilmiyor artk bacagımı sallayamıyorum bile düşün gerçi sende yaşıyorsundur napıcaz bilmiyorum bebeğe ağlatarak verilen uyku eğitiminide istemiyorum bazen diyorm ki aman salla nolck uyuyor zaten biyere kdr sallanır ama sonra öyle bian oluyorki ne yapsamda kurtulsam diyorum.. Bide sallanmayı çok seven bir bebek değil sürekli geri itiyor kendiniiDİmi yaa artik disler disler peki su sallayarak uyutma isini napcaz asil problem o
Ah canim sanki beni analttin bi sure cok cabuk uyusu oh dedim bide ben besiginde sallayarak uyutmaya alistirmistm ama annem bakarken geri ayaga alistirdi bu ara gece uykusuna ozelikle direniyi kendini atiyo geri yastiktan kafasi devamli dusuyo toplayamiyorm boynuna bisi olcak diye korkuyorm aglayarak uyku egitimine bende karisiyim ama sonucta bu ebebk uyumayi gercekten ogrenmeli kendi kendjne yazin odasini ayircamHiç sorma valla yine kısa sürede uykuya geçtiğinde cok sorun etmiyorumda bazı zamanlar uyumak nedir bilmiyor artk bacagımı sallayamıyorum bile düşün gerçi sende yaşıyorsundur napıcaz bilmiyorum bebeğe ağlatarak verilen uyku eğitiminide istemiyorum bazen diyorm ki aman salla nolck uyuyor zaten biyere kdr sallanır ama sonra öyle bian oluyorki ne yapsamda kurtulsam diyorum.. Bide sallanmayı çok seven bir bebek değil sürekli geri itiyor kendinii
Valla öylee aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım geriye atıyır kendini kafası yastıktan düşüyor öne alıyorum gene düşürüyor.. Buarada yatagın sallanıyo ben güya sallamıcam diye sallanan yatak almadan o kdr eminim ki sallamayacağıma şimdide sallanmayan yatagı sallamaya calısıyorumAh canim sanki beni analttin bi sure cok cabuk uyusu oh dedim bide ben besiginde sallayarak uyutmaya alistirmistm ama annem bakarken geri ayaga alistirdi bu ara gece uykusuna ozelikle direniyi kendini atiyo geri yastiktan kafasi devamli dusuyo toplayamiyorm boynuna bisi olcak diye korkuyorm aglayarak uyku egitimine bende karisiyim ama sonucta bu ebebk uyumayi gercekten ogrenmeli kendi kendjne yazin odasini ayircam
Nasil olcak boyle bilmiyorm her kalktiginda godip nasil sallicam simdi gece besiginde salliyorm anlamiyo
HAha valla ayni yaa bizim ogluslara noluyo boyleValla öylee aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım geriye atıyır kendini kafası yastıktan düşüyor öne alıyorum gene düşürüyor.. Buarada yatagın sallanıyo ben güya sallamıcam diye sallanan yatak almadan o kdr eminim ki sallamayacağıma şimdide sallanmayan yatagı sallamaya calısıyorum
Benim ki kız kuzummHAha valla ayni yaa bizim ogluslara noluyo boyleben besigi sallanan aldim en azindan gece uyku arasi kurtariuo beni iki salliyom gidiyo ama kendi yatagi montessori tarzinda bakalm yazin odasina gecircem nasil olcak bilmiyorm sanirim ben aglatman uyku egitimi metodunu denicem
DOgru seninki kizdi genelleme olmadiBenim ki kız kuzummvalla noluyo bilmem de sallanmayan yatak şuan tek pişmanlığım sen dene bakalım inşallah başarılı olursun cnm ystağını bnde montessori düşünüyorm ama bnm geçirmeme birazdaha var bakalım hayırlısı
Hiç bilmiyorum ki cnm ama 1 yaşında ayıramam sanki yaa en güzeli ayırmak ama sanırım biraz daha geç ayırırım bn belli olmaz amaDOgru seninki kizdi genelleme olmadisanki kendkminki oglan ya direk genelle aman ben aldim da noldu bak simdi ords uyutamiyom gece ise yariyo bitek ne zaman odasini ayirmayi dusunuyosn en ideal 1 yas diyolar ama
insallah canim ya dahaca cesaret edemiyorm zaten resmen insanin ilk kendinde guc bulmasi lazimmis uyku egitim iicinde oyle kendi sabrim ve gucum yok valla evde durmak beni biraz binaltti artikHiç bilmiyorum ki cnm ama 1 yaşında ayıramam sanki yaa en güzeli ayırmak ama sanırım biraz daha geç ayırırım bn belli olmaz amadur bakalım sen yapp başarılı olursan cesaretlendşrmiş olursun bizleri inşallah kuzzucugun hemen alışır
Çalışan insan olunca bunalman cok nırmal cnm ama gün içinde bazen bunalmaya bile vakit kalmıyorki bn zaman nasıl geçiyor anlamıyorum çoğu zaman çok aıkma kendini öylede vöylede geçiyor onlar büyüyo yani şimdilerde darlanıyoruz bazen ama büyüdüklerinde şu zamanlarını özlemle anacağızzinsallah canim ya dahaca cesaret edemiyorm zaten resmen insanin ilk kendinde guc bulmasi lazimmis uyku egitim iicinde oyle kendi sabrim ve gucum yok valla evde durmak beni biraz binaltti artik
Aslinda uzun zamandr evdeyim gecen haziranda izne ayrilmistim subatta okula baslamistim 1 ay calisabildik zaten sonra gene evdeyiz ama anlamadim ya 1 ay o tempoyami alistim evdrn disari cikmayami noldu anlamadim yani oglumlada geziyiduk baya ikimizde bunaldik valla evde ama yeterki saglikli olalim bende evde vakit geciyo anlamiyorm nasil gecti ona uzuluyorm zaten sanki hic bisi yapamdan hayatin gecip gidiyo yani yetisemiyorm bile kendime vakit ayiramiyorm ne bilim degisik hislerÇalışan insan olunca bunalman cok nırmal cnm ama gün içinde bazen bunalmaya bile vakit kalmıyorki bn zaman nasıl geçiyor anlamıyorum çoğu zaman çok aıkma kendini öylede vöylede geçiyor onlar büyüyo yani şimdilerde darlanıyoruz bazen ama büyüdüklerinde şu zamanlarını özlemle anacağızz
Üzülme inşallah kurtulucaz bu beladann yine gezicezz güzel günler görücez bebişlerimizle beraberrAslinda uzun zamandr evdeyim gecen haziranda izne ayrilmistim subatta okula baslamistim 1 ay calisabildik zaten sonra gene evdeyiz ama anlamadim ya 1 ay o tempoyami alistim evdrn disari cikmayami noldu anlamadim yani oglumlada geziyiduk baya ikimizde bunaldik valla evde ama yeterki saglikli olalim bende evde vakit geciyo anlamiyorm nasil gecti ona uzuluyorm zaten sanki hic bisi yapamdan hayatin gecip gidiyo yani yetisemiyorm bile kendime vakit ayiramiyorm ne bilim degisik hisler
Selam canım. Hayırlı ramazanlar. Ben tutmuyorum kuzum ya. Sütüm anca yetiyor zaten. Daha 6 aylık.Selam kizlar herkese hayirli ramazanlar bu miniklerle oruc cok zor olcak gibi ilk gunden bjnu anladim
Olmaz mı. Tam oyun zamanları hepsinin maşallah. Allah yardımcın olsun ama zor valla. Ben birine yetişemiyorum.iyiyim canim covuklar cok fenalr ama kimse kalmamis buralarfa
8.30 da uyuduğu için sabah o saatte kalkıyor canım. Valla maşallah size. Sallayarak falan olsa da en azından uzun uyuyor bebelerin iz. Ben isyanlardayım. Hem geç yatıyor. Saat 1 - 2 falan hem de çok sık uyanıyor. Bazı geceler saat başı kalkıyor. 3 saat kesintisiz uyusam şükür diyorum. Perişan haldeyim yaniOdayaniye 12 bucuk givi goturuyosn canim benmm oglumda 8.30 sa uyuyo aksi bi surum olmadikca sabah 5-6 gbi kalkiuo sutunu iciuo 7 de geri kalkiuo 7 yi gecemedik neden anlamiyorm acBa erken mi yatiriyorz gunduz kac yyku yapiyosnz
10.30 geç haaHim anladim abla 10 bucuk gec ya benm icin bide tek uyku da aZ degilmi bizimkilwr icin uzmanlar 3 uyku diyo ama bende iki uyku yaptiriuorm 3 haftadir benm de duzenim degismez yarim saat kayar kaymaz 7 de kalkis 10 da yatis 12 de kalkis 3 de yatis 4.30 5 kalkis 8.30 9 arasi yatis gece zaten kalkmiuo 5 6 gibi kalkar sutunu icer 7 de dikilir
Amin canim insallah bakalm yeterki saglik olsunÜzülme inşallah kurtulucaz bu beladann yine gezicezz güzel günler görücez bebişlerimizle beraberr
Canim valla uyku cok onemliymis onu anladim ya sonucta bebek bu bi sekilde uyumasi lazim uyku ona lazim saglikli gelismesi icin gunduz uykularini yaptirabildigin zaman gecede duzeliyo ben bunu anladim uyku uykuyu getiriyo 6 aylik bir bebek en fazla 2 bucuk saat uyanik kalabilir ina gore mutalaka uyutmaya calis 2 saat sonra odaya git rutin yap rutin cok onemli biz oglumla ay dedeye ( odasindaki kapi susu) iyu gecelwr siyoruz uyumadan simdi onu gorunce aaaa diyo uykuya gittignin farkinda yani birde tok oldugundan emin ol ac bebek uyumuyo hemen kalkiyo ben be zaman mama takviyesine basladim geceleri hersey duzeldiSelam canım. Hayırlı ramazanlar. Ben tutmuyorum kuzum ya. Sütüm anca yetiyor zaten. Daha 6 aylık.
Olmaz mı. Tam oyun zamanları hepsinin maşallah. Allah yardımcın olsun ama zor valla. Ben birine yetişemiyorum.
Valla çocuklardan fırsat bulursak buraya. Beste zor Bi bebek yaa. Eşim evde olmasına rağmen zorlanıyorum
8.30 da uyuduğu için sabah o saatte kalkıyor canım. Valla maşallah size. Sallayarak falan olsa da en azından uzun uyuyor bebelerin iz. Ben isyanlardayım. Hem geç yatıyor. Saat 1 - 2 falan hem de çok sık uyanıyor. Bazı geceler saat başı kalkıyor. 3 saat kesintisiz uyusam şükür diyorum. Perişan haldeyim yani
10.30 geç haabizimki 1 - 2 Allah ne verdiyse o saatte uyuyor yaaa. Napıcam nası değiştiricem hiç bilmiyorum.
Canim dusta falan su kacmis olabilir mi ya yads kulak enfeksiyonu falan ben kulak agrisi yasamadim bilmiyorum bizimki uykusu gelince kulagini sacini tutmaya baslar o kadarKizlar sizin bebelerin kulaklari agriyormu benim kiz eliyle sanki koparacak ve agliyor ne onerirsiniz
6 aylikken kulakta enfeksiyon vardi antibiyotik verdi simdi yine cok agliyor lanet hastalikta varCanim dusta falan su kacmis olabilir mi ya yads kulak enfeksiyonu falan ben kulak agrisi yasamadim bilmiyorum bizimki uykusu gelince kulagini sacini tutmaya baslar o kadar
alisirsin canim benimSelam canım. Hayırlı ramazanlar. Ben tutmuyorum kuzum ya. Sütüm anca yetiyor zaten. Daha 6 aylık.
Olmaz mı. Tam oyun zamanları hepsinin maşallah. Allah yardımcın olsun ama zor valla. Ben birine yetişemiyorum.
Valla çocuklardan fırsat bulursak buraya. Beste zor Bi bebek yaa. Eşim evde olmasına rağmen zorlanıyorum
8.30 da uyuduğu için sabah o saatte kalkıyor canım. Valla maşallah size. Sallayarak falan olsa da en azından uzun uyuyor bebelerin iz. Ben isyanlardayım. Hem geç yatıyor. Saat 1 - 2 falan hem de çok sık uyanıyor. Bazı geceler saat başı kalkıyor. 3 saat kesintisiz uyusam şükür diyorum. Perişan haldeyim yani
10.30 geç haabizimki 1 - 2 Allah ne verdiyse o saatte uyuyor yaaa. Napıcam nası değiştiricem hiç bilmiyorum.
Merhaba canım gerçekten zor bir bebek bestecik farkettim ama bi düzen kurman gerek mesela sabah uykularını düzene koymalısın sonra akşam en geç 9 gibi karanlık odaya geçmelisin bu başlarda çok uzun saatler alabilir ama bir süre sonra karanlığa geçince uyuması gerektiğini anlıyacaktır şuan beste o düzene alışmış o yüsden uyumuyor uyumadıpı için aşırı yoruluyor, bu yüzdende gece çok sık uyanıyor bizim aksimize bebekler çok yorulunca iyi uyumazlarr uykularını alamadıkları için çok sık uyanırlar gündüz uykusunu iyi alan bebek ve tabi karnı iyi doyan bebek gece 1 maksimum 2 kere uyanır kuzum yani tabi istisnalarda vardır ama genelolarak bebekler böyle bunu akıl vermek için yazmadım sadece dinlenememiş annenin ne kdr kötü olabiliceğini anlayabiliyorum uykunu almadıgın için aşırı yoruluyorsun enerjin bir süre sonra bitiyodur bak gerçekten belli saatler koy kendine o saatlerde al besteyi git odaya birsüre cok zorlıcaktır ama düzene giricektir inşallah tabi.Selam canım. Hayırlı ramazanlar. Ben tutmuyorum kuzum ya. Sütüm anca yetiyor zaten. Daha 6 aylık.
Canım hiç kulak ağrısı olmadı sanırım bi uykusu geldiğinde eli kulağına gidiyor bide şu diş zamanında kulağıyla çok oynuyordu ama seninki neden bilmiyorum inşallah sorunu yokturKizlar sizin bebelerin kulaklari agriyormu benim kiz eliyle sanki koparacak ve agliyor ne onerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?