- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #27.321
cok guzel olur cok iyi boyle konsepli falanGercrktrn oyle insallah agustosa kadar bu durumlar biter ogluma dogum gunu yapmak istiyordm disarda bi mekanda falan ama bakalm yeterki saglik olsun
uyumasin sonra gece cok kalkiyirlar fena bisey oluyorlarGercrktrn oyle insallah agustosa kadar bu durumlar biter ogluma dogum gunu yapmak istiyordm disarda bi mekanda falan ama bakalm yeterki saglik olsun
Aynen valla ama dogdufundan beri uyku araliklarina beslenme araliklarina dikkat etmeye calisiyorm gerckten duzenimiz belli yemek yedigi saat uyudugu kaktigi saat tabiki sapmalar oluyo ama ortalama hep ayni bi zoru olmadikca oyle sorun yasamiyorz cok sukur Allah dagina gore kar verirmis derler ya dogru cunku ben oyle cok sabirli yorgunluga geleebilen biride degilim aslndaBebek kendi duzenini olusturmus evet gunduz beslenen bebek gece kalkmazmis benim ebede soylemisti
AYNEn abla zaten dogumdada hastane odasiicin organizyon tutmustum ayniyerle anlasirim demistim soyle buyuk kalablik bi sogum gunu yapacaktim ama bakalm nasip nasil olcakcok guzel olur cok iyi boyle konsepli falan
anladım canımIngiltere
evet tutuyorum canım neden kioruc tutuyor musunz
yok kendi kalkmıyorsa ellemiyorum zatende şimdi saat 12 buçuğa kadar olan sürede bizim oturduğumuz odaya yakın olan odada tek kişilik yatakta uyuyor 12 bucukta ordan alıp bizim odamıza götürdüğüm için uyanıyor o zaman besliyprum sadece yani odada yatıyor olsa bende dokunmam yoksa kuzum 12 bucukta emzirdikten sonra 6da emmek için uyanıyor normalde uyuyordu ondan sonra ama suan yani epey bi zamandır uyumuyır 7-7 bucuga kadar uyusa bana yeterNeden uyandiriyorsun kendi kalkmiyorsa elleme gece 2 defami besliyorsun ben 2 defa mama vermeye calisiyorum 7.5 aylik
yok aslında bebekler için ideal olan bir saatte yarırıyorsn bende doğsuğundan beri 7 de yatırıyorsum şimdi 8 e çıkardım epey bi zaman 8 dedimi yatağa gidiyoruz beraber emziririyorum uyuyor işte sabahlarıda 6 bucukda uyandıysa 9 gibi bir uyku yapıyor 1 bucuk 2 saat kadar sonra 2 gibi bi uyku daha yapıyor yine 1bucuk saat enson 5 bucuk gibi 20 dakika yarımsaat gibi bi şwkerlemesi var normalde gündüz 3 bucuk saat toplamda yetiyor diyır benm düzenim bu tabi bazen bozuluyyorOdayaniye 12 bucuk givi goturuyosn canim benmm oglumda 8.30 sa uyuyo aksi bi surum olmadikca sabah 5-6 gbi kalkiuo sutunu iciuo 7 de geri kalkiuo 7 yi gecemedik neden anlamiyorm acBa erken mi yatiriyorz gunduz kac yyku yapiyosnz
bende tutuyorum kuzum ondan sordum,)anladım canım
evet tutuyorum canım neden ki
yok kendi kalkmıyorsa ellemiyorum zatende şimdi saat 12 buçuğa kadar olan sürede bizim oturduğumuz odaya yakın olan odada tek kişilik yatakta uyuyor 12 bucukta ordan alıp bizim odamıza götürdüğüm için uyanıyor o zaman besliyprum sadece yani odada yatıyor olsa bende dokunmam yoksa kuzum 12 bucukta emzirdikten sonra 6da emmek için uyanıyor normalde uyuyordu ondan sonra ama suan yani epey bi zamandır uyumuyır 7-7 bucuga kadar uyusa bana yeter
yok aslında bebekler için ideal olan bir saatte yarırıyorsn bende doğsuğundan beri 7 de yatırıyorsum şimdi 8 e çıkardım epey bi zaman 8 dedimi yatağa gidiyoruz beraber emziririyorum uyuyor işte sabahlarıda 6 bucukda uyandıysa 9 gibi bir uyku yapıyor 1 bucuk 2 saat kadar sonra 2 gibi bi uyku daha yapıyor yine 1bucuk saat enson 5 bucuk gibi 20 dakika yarımsaat gibi bi şwkerlemesi var normalde gündüz 3 bucuk saat toplamda yetiyor diyır benm düzenim bu tabi bazen bozuluyyor
kuzu vallah ben hic yapmayacm aile icinde 3 numaraya kadr yaptim ama hangisenr yapacan:) magnet falan yapti harika oluyorAYNEn abla zaten dogumdada hastane odasiicin organizyon tutmustum ayniyerle anlasirim demistim soyle buyuk kalablik bi sogum gunu yapacaktim ama bakalm nasip nasil olcak
Yani sabah bizden erken basliyosun sanirim ilk uykuyu sende 10 gibi yapsan 3. Ye gerek kalmaz sanirim benmde o yirmi daklik uyku sinirjmj bzouyodu uyutmak dha uzun suruyodu o yuden biraktim simdi 3 saatte bir uyuturuim iste ama gece uykusuna gecis 3.30 4 saati buluyo babayla vakit gecirirken uyku aklina dusmuyoanladım canım
evet tutuyorum canım neden ki
yok kendi kalkmıyorsa ellemiyorum zatende şimdi saat 12 buçuğa kadar olan sürede bizim oturduğumuz odaya yakın olan odada tek kişilik yatakta uyuyor 12 bucukta ordan alıp bizim odamıza götürdüğüm için uyanıyor o zaman besliyprum sadece yani odada yatıyor olsa bende dokunmam yoksa kuzum 12 bucukta emzirdikten sonra 6da emmek için uyanıyor normalde uyuyordu ondan sonra ama suan yani epey bi zamandır uyumuyır 7-7 bucuga kadar uyusa bana yeter
yok aslında bebekler için ideal olan bir saatte yarırıyorsn bende doğsuğundan beri 7 de yatırıyorsum şimdi 8 e çıkardım epey bi zaman 8 dedimi yatağa gidiyoruz beraber emziririyorum uyuyor işte sabahlarıda 6 bucukda uyandıysa 9 gibi bir uyku yapıyor 1 bucuk 2 saat kadar sonra 2 gibi bi uyku daha yapıyor yine 1bucuk saat enson 5 bucuk gibi 20 dakika yarımsaat gibi bi şwkerlemesi var normalde gündüz 3 bucuk saat toplamda yetiyor diyır benm düzenim bu tabi bazen bozuluyyor
Bende tutuyorm ama esim evde esim pazartesi ise gidince tutabilirmiyin bilmiyorum sabah 7 de baslayp 7.30da oruc acmak zor geliyo simdi esime 8.30 da oglusu satiyorm 12 ye kadsr uyuyorm da raht tutuyormbende tutuyorum kuzum ondan sordum,)
Senin zor abla bak bu hastane odamizdi ayicikli anahtarlikla mumluk da hediyeliklerdi simdi naparim bilmiyorum valla hediyelik isi zorkuzu vallah ben hic yapmayacm aile icinde 3 numaraya kadr yaptim ama hangisenr yapacan:) magnet falan yapti harika oluyor
kuzu vallah ben hic yapmayacm aile icinde 3 numaraya kadr yaptim ama hangisenr yapacan:) magnet falan yapti harika oluyor
Sagol canim bakalm dogum gunu bundan guzel olur diye hayal etmistim ama bellkide hic olmicak Allah in isi istebaya havali guzel gorunuyorrr
aynen bende doğduğundan beri 7 dedimi karanlık odaya götürürüm orda beslerim sonra uyuturum uyansada o saatten sonra aydınlığa getirmem karanlıkta tekrardan uyutmaya çalışırım bizim tek kötü yanımız sallanarak uyuyoruz veya emerken uyuyoruz bizimde düzenimiz hep belliydi gece tek beslenme hatta su yatagına geçirme olmasa o arada hiç uyanmaz boşuna uyandırmış oluyorum ama duymam diye mecbur yakın olan odada yatırıyorum bende bizim gündüz 6 bucukta uyanması bu dişleri çıkartıcağı arada oldu ondn sonra böyle erken uyanmaya başladı ama düzeltmeye çalışıyorum buaralar bakalım yani gerçektn rabbim ona göre veriyor bende çok yabırlı yorgunluğa gelen bir insan değilm çok şükür bebeğimde bugüne kdr nadir zamanlarda şaşmıştır düzeni maşallahAynen valla ama dogdufundan beri uyku araliklarina beslenme araliklarina dikkat etmeye calisiyorm gerckten duzenimiz belli yemek yedigi saat uyudugu kaktigi saat tabiki sapmalar oluyo ama ortalama hep ayni bi zoru olmadikca oyle sorun yasamiyorz cok sukur Allah dagina gore kar verirmis derler ya dogru cunku ben oyle cok sabirli yorgunluga geleebilen biride degilim aslnda
anladım kuzum ya bebişlerimiz artk büyüdü ek gıda alıyorlar o yüzden rahat tutuyorum ek gıda değil sadece sütle beslenselerdi bizim için biraz daha zor olurdu belki diye düşünüyorum ha normalde emzirmediğim zamana göre biraz acıkıyorum tabi su içmemekte beni biraz zorluyor ama olsun çok şükür tutabiliyoruzbende tutuyorum kuzum ondan sordum,)
Buara 6da kalkınca emzirip sallayınca 1 saat daha uyuyor yani 2 gündğr uyuyor bakalım elbet tekrar düzene girer cünkü bi arada bu gece uykusuna sekizde yatırıyordum elli kere uyanıyordu en az hemde boşuna yani yanına gidip ayağıma alınca saniyesinde dalıyordu eee bebek bunlar anları anlarına uymuyır gene bizimkiler iyi Allaha şükür hiç uyumayanı var halaa rabbim onşarında düzene girmesini nasip etsinYani sabah bizden erken basliyosun sanirim ilk uykuyu sende 10 gibi yapsan 3. Ye gerek kalmaz sanirim benmde o yirmi daklik uyku sinirjmj bzouyodu uyutmak dha uzun suruyodu o yuden biraktim simdi 3 saatte bir uyuturuim iste ama gece uykusuna gecis 3.30 4 saati buluyo babayla vakit gecirirken uyku aklina dusmuyo
aynrn canim Allah kabul etsin aminaynen bende doğduğundan beri 7 dedimi karanlık odaya götürürüm orda beslerim sonra uyuturum uyansada o saatten sonra aydınlığa getirmem karanlıkta tekrardan uyutmaya çalışırım bizim tek kötü yanımız sallanarak uyuyoruz veya emerken uyuyoruz bizimde düzenimiz hep belliydi gece tek beslenme hatta su yatagına geçirme olmasa o arada hiç uyanmaz boşuna uyandırmış oluyorum ama duymam diye mecbur yakın olan odada yatırıyorum bende bizim gündüz 6 bucukta uyanması bu dişleri çıkartıcağı arada oldu ondn sonra böyle erken uyanmaya başladı ama düzeltmeye çalışıyorum buaralar bakalım yani gerçektn rabbim ona göre veriyor bende çok yabırlı yorgunluğa gelen bir insan değilm çok şükür bebeğimde bugüne kdr nadir zamanlarda şaşmıştır düzeni maşallah
anladım kuzum ya bebişlerimiz artk büyüdü ek gıda alıyorlar o yüzden rahat tutuyorum ek gıda değil sadece sütle beslenselerdi bizim için biraz daha zor olurdu belki diye düşünüyorum ha normalde emzirmediğim zamana göre biraz acıkıyorum tabi su içmemekte beni biraz zorluyor ama olsun çok şükür tutabiliyoruz
Buara 6da kalkınca emzirip sallayınca 1 saat daha uyuyor yani 2 gündğr uyuyor bakalım elbet tekrar düzene girer cünkü bi arada bu gece uykusuna sekizde yatırıyordum elli kere uyanıyordu en az hemde boşuna yani yanına gidip ayağıma alınca saniyesinde dalıyordu eee bebek bunlar anları anlarına uymuyır gene bizimkiler iyi Allaha şükür hiç uyumayanı var halaa rabbim onşarında düzene girmesini nasip etsin
Bizimde ayni bende hic uykuda 9 u gecirmedim valla ama sabah eskiden 8 de kalkardi cok iyiyei aimdi 6.30 7 7.30 keyfine gore kalkiyo vallla cok sukur ama gene uyuyo gercekten neler var gene bir dis bekliyorm ben bu ara az huysuz vunku ozellikle gun icinde bakalm gelcekmi:))aynen bende doğduğundan beri 7 dedimi karanlık odaya götürürüm orda beslerim sonra uyuturum uyansada o saatten sonra aydınlığa getirmem karanlıkta tekrardan uyutmaya çalışırım bizim tek kötü yanımız sallanarak uyuyoruz veya emerken uyuyoruz bizimde düzenimiz hep belliydi gece tek beslenme hatta su yatagına geçirme olmasa o arada hiç uyanmaz boşuna uyandırmış oluyorum ama duymam diye mecbur yakın olan odada yatırıyorum bende bizim gündüz 6 bucukta uyanması bu dişleri çıkartıcağı arada oldu ondn sonra böyle erken uyanmaya başladı ama düzeltmeye çalışıyorum buaralar bakalım yani gerçektn rabbim ona göre veriyor bende çok yabırlı yorgunluğa gelen bir insan değilm çok şükür bebeğimde bugüne kdr nadir zamanlarda şaşmıştır düzeni maşallah
anladım kuzum ya bebişlerimiz artk büyüdü ek gıda alıyorlar o yüzden rahat tutuyorum ek gıda değil sadece sütle beslenselerdi bizim için biraz daha zor olurdu belki diye düşünüyorum ha normalde emzirmediğim zamana göre biraz acıkıyorum tabi su içmemekte beni biraz zorluyor ama olsun çok şükür tutabiliyoruz
Buara 6da kalkınca emzirip sallayınca 1 saat daha uyuyor yani 2 gündğr uyuyor bakalım elbet tekrar düzene girer cünkü bi arada bu gece uykusuna sekizde yatırıyordum elli kere uyanıyordu en az hemde boşuna yani yanına gidip ayağıma alınca saniyesinde dalıyordu eee bebek bunlar anları anlarına uymuyır gene bizimkiler iyi Allaha şükür hiç uyumayanı var halaa rabbim onşarında düzene girmesini nasip etsin
Ay bende dis partisi yapcaktim ogluma ama evde kendim suslicektim bunsefer ama malesrf karantinadan kaldiIcimde hep ukte kaldi boyle hastane syslemesi cunku burda yasak kimseyi hem rahatsiz etmemelisin hemde o maddelerden birinin alerjisi varsa riske atarsin diye hersey yasak esim cicek almisti posette getirmisti hemen cope attilar ne sanslisiniz boyle susler falan bende kizin disi ciksin dis partisi yapicam
Bundan sonra hep gelcek sanırım gündemimiz hep dişşE
Bizimde ayni bende hic uykuda 9 u gecirmedim valla ama sabah eskiden 8 de kalkardi cok iyiyei aimdi 6.30 7 7.30 keyfine gore kalkiyo vallla cok sukur ama gene uyuyo gercekten neler var gene bir dis bekliyorm ben bu ara az huysuz vunku ozellikle gun icinde bakalm gelcekmi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?