Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar sizin bebelerin kulaklari agriyormu benim kiz eliyle sanki koparacak ve agliyor ne onerirsiniz
dis cikariyordur canim eger ates ishali yoksa enfrksiyon yoktur ama distrn oldugunu dusunuyorum jel surebilirsin damaklarina bide cok agirssa ilac verebilirsin

dis cikariyordur canim eger ates ishali yoksa enfrksiyon yoktur ama distrn oldugunu dusunuyorum jel surebilirsin damaklarina bide cok agirssa ilac verebilirsin
Ates ishal yok bende dis diye dusunuyorum ins.biran once cikarirda rahat eder calpol arada veriyorum

Canım diş genetik biraz sen veya eşin geç çıkarmıştır muhakkak ikinizden birine çekti yani mesela ben 7 ayımda çıkarmışım kızım 7.ayında çıkardı
Ben her konuda aceleciyimdir hala da oyleyim esim biraz agir cocuklar ona cekmis
1 yasinda yurume
10 aylik dis cikarma
4 yasinda konusma herkes dilsiz dermis

Ben her konuda aceleciyimdir hala da oyleyim esim biraz agir cocuklar ona cekmis
1 yasinda yurume
10 aylik dis cikarma
4 yasinda konusma herkes dilsiz dermis
Hım olsun yaa sağlıklı olsunlarda elbet konuşacak yürüyecek dişleri cıkıcak yani

Sağolun kızlar. Valla uyku önemli evet. Hem bebek için hem anne baba için. Tok olduğundan eminim. Ama akşam ilk uykuya geçişte kesinlikle defalarca kalkıyor. Ya pışpışla ya kucakla geri yatırıyoruz. Bunun nedenini bilmiyorum. Rutin oluşturmayı ben de istiyorum. Karanlığa gidip orda rutini yapıp uyutmayı falan. Ama pek olmadı. Eşim diyor ki eğer bana çektiyse zorla uyutlmayı sevmiyor bu çocuk. Şöyle mesela. Bazen eşime desem ki hadi gidip yatalım,uykusu gelse dahi biraz zorla olduğu için uyuyamaz. Bu da ona çekti galiba.

Hepimizin anneler günü kutlu olsunn kızlarr. Aslında bunu sabah çok güzel bi mesajla yazıcaktım ama o ara neolduysa kalmış öyle yarıya kadar yazabilmişim neysee artk tarih değişti ama olsun içerik önemlii

Canımmm teşekkürler senin de kutlu olsun anneler günün biraz geç yazabldim siteye çok fazla giremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…