- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #27.361
dis cikariyordur canim eger ates ishali yoksa enfrksiyon yoktur ama distrn oldugunu dusunuyorum jel surebilirsin damaklarina bide cok agirssa ilac verebilirsinKizlar sizin bebelerin kulaklari agriyormu benim kiz eliyle sanki koparacak ve agliyor ne onerirsiniz
Ates ishal yok bende dis diye dusunuyorum ins.biran once cikarirda rahat eder calpol arada veriyorumdis cikariyordur canim eger ates ishali yoksa enfrksiyon yoktur ama distrn oldugunu dusunuyorum jel surebilirsin damaklarina bide cok agirssa ilac verebilirsin
cikarir canim hic cikardi mi suan disAtes ishal yok bende dis diye dusunuyorum ins.biran once cikarirda rahat eder calpol arada veriyorum
Hayir cikmdi 8 aylik olacak ama yokcikarir canim hic cikardi mi suan dis
bisey olmaz demmeki baya saglam cikariyorHayir cikmdi 8 aylik olacak ama yok
Yok benim cocuklar biraz agir babalarina cekmisler oglan 10 aylikti disi cikinca 11.ayda emekledi 13 aylik yurudubisey olmaz demmeki baya saglam cikariyor
aman saglikli olsunlarda misal benim cocuklarda gec yurufu en erken 14 aylik en gec 18 aylik:)Yok benim cocuklar biraz agir babalarina cekmisler oglan 10 aylikti disi cikinca 11.ayda emekledi 13 aylik yurudu
Esim 4 yasinda konusmaya baslamis oglanda gec konustu
Oglan birazda kiloluydu oda etken olabilir bizde. tabiki saglikli olsunlardaaman saglikli olsunlarda misal benim cocuklarda gec yurufu en erken 14 aylik en gec 18 aylik:)
benimkiler hep tombLak sadec 3 nura zayif kaldi oglum 13 kiloya dayandi iki yasindaki 12 kiloOglan birazda kiloluydu oda etken olabilir bizde. tabiki saglikli olsunlarda
Benim kiz en son 5 aylikti goturdugumde simdi kac kilo bilmiyorum ama seninki baya kiloluymusbenimkiler hep tombLak sadec 3 nura zayif kaldi oglum 13 kiloya dayandi iki yasindaki 12 kilo
Canım diş genetik biraz sen veya eşin geç çıkarmıştır muhakkak ikinizden birine çekti yani mesela ben 7 ayımda çıkarmışım kızım 7.ayında çıkardıHayir cikmdi 8 aylik olacak ama yok
Ben her konuda aceleciyimdir hala da oyleyim esim biraz agir cocuklar ona cekmisCanım diş genetik biraz sen veya eşin geç çıkarmıştır muhakkak ikinizden birine çekti yani mesela ben 7 ayımda çıkarmışım kızım 7.ayında çıkardı
Hım olsun yaa sağlıklı olsunlarda elbet konuşacak yürüyecek dişleri cıkıcak yaniBen her konuda aceleciyimdir hala da oyleyim esim biraz agir cocuklar ona cekmis
1 yasinda yurume
10 aylik dis cikarma
4 yasinda konusma herkes dilsiz dermis
Canim valla uyku cok onemliymis onu anladim ya sonucta bebek bu bi sekilde uyumasi lazim uyku ona lazim saglikli gelismesi icin gunduz uykularini yaptirabildigin zaman gecede duzeliyo ben bunu anladim uyku uykuyu getiriyo 6 aylik bir bebek en fazla 2 bucuk saat uyanik kalabilir ina gore mutalaka uyutmaya calis 2 saat sonra odaya git rutin yap rutin cok onemli biz oglumla ay dedeye ( odasindaki kapi susu) iyu gecelwr siyoruz uyumadan simdi onu gorunce aaaa diyo uykuya gittignin farkinda yani birde tok oldugundan emin ol ac bebek uyumuyo hemen kalkiyo ben be zaman mama takviyesine basladim geceleri hersey duzeldi
Merhaba canım gerçekten zor bir bebek bestecik farkettim ama bi düzen kurman gerek mesela sabah uykularını düzene koymalısın sonra akşam en geç 9 gibi karanlık odaya geçmelisin bu başlarda çok uzun saatler alabilir ama bir süre sonra karanlığa geçince uyuması gerektiğini anlıyacaktır şuan beste o düzene alışmış o yüsden uyumuyor uyumadıpı için aşırı yoruluyor, bu yüzdende gece çok sık uyanıyor bizim aksimize bebekler çok yorulunca iyi uyumazlarr uykularını alamadıkları için çok sık uyanırlar gündüz uykusunu iyi alan bebek ve tabi karnı iyi doyan bebek gece 1 maksimum 2 kere uyanır kuzum yani tabi istisnalarda vardır ama genelolarak bebekler böyle bunu akıl vermek için yazmadım sadece dinlenememiş annenin ne kdr kötü olabiliceğini anlayabiliyorum uykunu almadıgın için aşırı yoruluyorsun enerjin bir süre sonra bitiyodur bak gerçekten belli saatler koy kendine o saatlerde al besteyi git odaya birsüre cok zorlıcaktır ama düzene giricektir inşallah tabi.
Canım hiç kulak ağrısı olmadı sanırım bi uykusu geldiğinde eli kulağına gidiyor bide şu diş zamanında kulağıyla çok oynuyordu ama seninki neden bilmiyorum inşallah sorunu yoktur
Canımmm teşekkürler senin de kutlu olsun anneler günün biraz geç yazabldim siteye çok fazla giremiyorumHepimizin anneler günü kutlu olsunn kızlarr. Aslında bunu sabah çok güzel bi mesajla yazıcaktım ama o ara neolduysa kalmış öyle yarıya kadar yazabilmişim neysee artk tarih değişti ama olsun içerik önemlii
Olsun canım sıkıntı yokkCanımmm teşekkürler senin de kutlu olsun anneler günün biraz geç yazabldim siteye çok fazla giremiyorum❤
Çok şükür canım iyi olmaya çalışıyoruzKizlar bayadir giremedim sessiz kalmis burasi herkesin gecmis anneler gunu kutlu olsun :) nasilsinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?