- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #27.381
SAgol canim valla evdeyiz iste oglusla ugrasip duruyom buyudukce zorlasiyo hersey valla ama saglikliyiz diyorm cok sukurÇok şükür canım iyi olmaya çalışıyoruzteşekkürler, senin de kutlu olsun sen nasılsın
Selam canım. İyiyiz şükür. Sen nasılsın.Günaydınn kızlar nasılsınızz ne zamandır sessiz kaldı buralarr nasıl gidiyor evlrrde hayat valla boğulduk artkk havada cok güzell şu virüs bi bitsede atsak kendimizi dışarı yaa bebişler bile sıkıldı artk ya
İyiyim cnm artk evde vu güzel gavalaeda ne kadar iyi olunursaSelam canım. İyiyiz şükür. Sen nasılsın.
Vall sorma. Boğulduk evde. Dün çıktık ama parka biraz. Çok iyi geldi yaa. Bitse de kurtulsak. Ama milletin çok da umurunda değil valla. Bi biz evdeyiz sanki. Herkes dışarda
Valla hiç anlamıyorum. Cidden herkes dışarda alışverişte ve vaka düşüyor her gün. Nası iş yaaİyiyim cnm artk evde vu güzel gavalaeda ne kadar iyi olunursaaynen dediğin burdada herkes dışarda üstelik maskesiz de cok insan var yani bi biz evdeyz gibi geliyor banada
Aynı şeyleri düşünüyoruz gercktn ilginç yanii amann bitsinde nasıl biterse bitsin vallaa yaValla hiç anlamıyorum. Cidden herkes dışarda alışverişte ve vaka düşüyor her gün. Nası iş yaa
Kesinlikle yaa. Olan bizim gibi evde kalanlara oluyor. Patladık artıkAynı şeyleri düşünüyoruz gercktn ilginç yanii amann bitsinde nasıl biterse bitsin vallaa ya
İyi bayramlar canim valla kimsecikler yok artik herkes bebislerle ugrasmaktan giremiyo herhaldeİyi bayramlar herkeseGerçi kimseciklerde kalmadı buralarda
sanırım öylee ama yine bebeklerimiz vardı buara baska hiçkimse girmiyo çık ilginç herkes baska taraflara dağıldı neyse artk ara ara yazarlar herldesİyi bayramlar canim valla kimsecikler yok artik herkes bebislerle ugrasmaktan giremiyo herhalde
Valla canım sorma kimse daha girmiyor herkes işinde gücünde bebesindeUhuuuu nabersiniz ya ben giriyorum siz yoksunuz siz burda olunca da ben olmuyorum bir türlü karşılaşamıyoruz
Selam canım. Nerdeyse Bir haftadır hata veriyordu site. Girebildim şükürValla canım sorma kimse daha girmiyor herkes işinde gücünde bebesinde☺ bakma gülmeme gerçwkten cok üzücü eskilerden kimse kalmadı buralarda takipte etmiyorlarsı sanırım hepten bıraktılar ne yazıkki sen nasılsınn
Aaa neden acaba bende öyle bir aorun olmadı kuzum olsun geldin sonuçtaaSelam canım. Nerdeyse Bir haftadır hata veriyordu site. Girebildim şükür
Selam canım. Kusura bakma giremedim ondan sonra. 4 ünde memlekete geldik. Hazırlıkla geçiyordu o günler. Memlekette de fırsat olmuyor bakmaya. Yoğun geçiyor. İyiyiz şükür. Sen nasılsın?Aaa neden acaba bende öyle bir aorun olmadı kuzum olsun geldin sonuçtaanasılsın
Kaç gündür bende bakmıyordum öylesine girdim buralarda aynı cok sıcak nem öldürüyor bizi gerçekten bebeğim zaten alerjik bir bebek vucudu kabarıyor sıcaklarda daha fena edioyor valla zaten neye alerjisi var hala anlayamıyoruz haataneler hala kötü o yüzden sokmak istemiyorum ama nasıl olck bilmiyorum tam geçiyor somra artk ne yediriyorsam bi anda geri geliyorlar cok zor bu alerji işi gerçekten sizin bebişleriniz nasıl iyidirler inşallah benm dediğim gibi alerji harici bi aıkıntımız yok çok sükürrSelam canım. Kusura bakma giremedim ondan sonra. 4 ünde memlekete geldik. Hazırlıkla geçiyordu o günler. Memlekette de fırsat olmuyor bakmaya. Yoğun geçiyor. İyiyiz şükür. Sen nasılsın?
Çok sıcak buralar. Yandık piştik
Alerji bizde de var canım. Ama inek sütü alerjisi. Ben süt ve süt ürünleri tüketmiyorum. Keçi sütü alıyoruz burda. Annem mayalıyor. Peynir yoğurt falan öyle yiyoruz burda şükür. Başka Bi şeylere daha alerjisi var ama bulamıyorum dediğin gibi. Bir sürü şey veriyoruz. Hangisi bilmiyorum ki. Ama aşırı Bi tepki görmedim ben.Kaç gündür bende bakmıyordum öylesine girdim buralarda aynı cok sıcak nem öldürüyor bizi gerçekten bebeğim zaten alerjik bir bebek vucudu kabarıyor sıcaklarda daha fena edioyor valla zaten neye alerjisi var hala anlayamıyoruz haataneler hala kötü o yüzden sokmak istemiyorum ama nasıl olck bilmiyorum tam geçiyor somra artk ne yediriyorsam bi anda geri geliyorlar cok zor bu alerji işi gerçekten sizin bebişleriniz nasıl iyidirler inşallah benm dediğim gibi alerji harici bi aıkıntımız yok çok sükürr
Ya valla cnm bizimkide bianda oldu neye var bilniyorn tek tek verdiğimde hiçbişey yoktu ne zaman karışımlar eklendi başladı alerjiler valla nese bulunacaklar elbett gecckler yani inşallahAlerji bizde de var canım. Ama inek sütü alerjisi. Ben süt ve süt ürünleri tüketmiyorum. Keçi sütü alıyoruz burda. Annem mayalıyor. Peynir yoğurt falan öyle yiyoruz burda şükür. Başka Bi şeylere daha alerjisi var ama bulamıyorum dediğin gibi. Bir sürü şey veriyoruz. Hangisi bilmiyorum ki. Ama aşırı Bi tepki görmedim ben.
Valla aşırı tepki vermemişse vücut çok da dert etmiyorum. Alışır diyorum. Umarım kötü Bi şey yapmıyorum durYa valla cnm bizimkide bianda oldu neye var bilniyorn tek tek verdiğimde hiçbişey yoktu ne zaman karışımlar eklendi başladı alerjiler valla nese bulunacaklar elbett gecckler yani inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?