- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #27.421
Bizde iyiyiz sukur 10 ay 1 haftalik oldu dis yok emeklemek yok anca yuvarlaniyorGünaydınn kızlarrrr hepimizi yine birarada görmek için etiket yapmak istedimm neler yapıyorsunuz nasılsınız bakalımKutsal panter @Kutsal Alerji @Kutsal pamuk @Kutsal Tiramisu @Seymaaao N Nan85 @Sabirla bekliyordu @Youlost16 @Kazan Dibi @OzgeMeteMoms Umutlu Anne Bekleyiste Fit mutlu anne Kutsalll BULUT @Cherrygum O Oha diyorum @FairyTale16 aay hadi bir ses verin yaaa yeni doğum yapan arkdşlarr bebişlerr nasıll
Selam canım yeni gördüm etiketini neyapalım bebek büyütüyoruz işte büyütürken hayat telaşına dalıyoruz eskisi gibi pek boş vakit kalmıyor bir bakmışız sabah olmuş bir bakmışız akşam olmuş günler çok çabuk geçıyor benim kız bu ayın 24 ünde 9 aylık olcak tamGünaydınn kızlarrrr hepimizi yine birarada görmek için etiket yapmak istedimm neler yapıyorsunuz nasılsınız bakalımKutsal panter @Kutsal Alerji @Kutsal pamuk @Kutsal Tiramisu @Seymaaao N Nan85 @Sabirla bekliyordu @Youlost16 @Kazan Dibi @OzgeMeteMoms Umutlu Anne Bekleyiste Fit mutlu anne Kutsalll BULUT @Cherrygum O Oha diyorum @FairyTale16 aay hadi bir ses verin yaaa yeni doğum yapan arkdşlarr bebişlerr nasıll
MaşAllah canım büyütmüşünSelam canım yeni gördüm etiketini neyapalım bebek büyütüyoruz işte büyütürken hayat telaşına dalıyoruz eskisi gibi pek boş vakit kalmıyor bir bakmışız sabah olmuş bir bakmışız akşam olmuş günler çok çabuk geçıyor benim kız bu ayın 24 ünde 9 aylık olcak tamböyle yani sen nasılsın ne var ne yok ❤
Hepimiz aynıyız canım gün içerisinde bi koşturmaca uyutması yemeği meyvesi oyunu derken akşam oluyor gerçektenn eee bebeklerimiz büyüyor bundan sonrası dahada dolu olur muhtemelennSelam canım yeni gördüm etiketini neyapalım bebek büyütüyoruz işte büyütürken hayat telaşına dalıyoruz eskisi gibi pek boş vakit kalmıyor bir bakmışız sabah olmuş bir bakmışız akşam olmuş günler çok çabuk geçıyor benim kız bu ayın 24 ünde 9 aylık olcak tamböyle yani sen nasılsın ne var ne yok
Ben simdi bir baktim iyi gecelerGünaydın buarada herkrsee birileri varsa burdaa
Yok bebegim daha ne yazık ki vardır daha zamanı demek kiHamile kalan arkadaslar var mi ins.sizde en kisa zamanda haber alirsiniz
ben cok hastayim bu yuzden girmiyorum umarim sende iyisindirGünaydınn kızlarrrr hepimizi yine birarada görmek için etiket yapmak istedimm neler yapıyorsunuz nasılsınız bakalımKutsal panter @Kutsal Alerji @Kutsal pamuk @Kutsal Tiramisu @Seymaaao N Nan85 @Sabirla bekliyordu @Youlost16 @Kazan Dibi @OzgeMeteMoms Umutlu Anne Bekleyiste Fit mutlu anne Kutsalll BULUT @Cherrygum O Oha diyorum @FairyTale16 aay hadi bir ses verin yaaa yeni doğum yapan arkdşlarr bebişlerr nasıll
Bizde iyiyiz cok sukur ama kiz yemek yemeyi sevmeyen bir kiz agzina mamayi koyuyorum yarim saat 1 saat bekler artik bende sinir oluyorum birakiyorum dogdugundan beri yemek konusunda zorladi ins.allah sanada verir doktora gittiniz mi esin ve sen ve yasin kacYok bebegim daha ne yazık ki vardır daha zamanı demek kiSen nasilsin çocuklar nasıl?
Geçmiş olsun neyin var kuzum ?ben cok hastayim bu yuzden girmiyorum umarim sende iyisindir
pandemi oldundan beridr kasinti dokundu hayatm zindan oldu a iki hafta once biyobsi yapildi sonycunu bekliyirum vaskuluten supeleniyor doktor bakalimGeçmiş olsun neyin var kuzum ?
Oyyyy kıyamam kuzuya bak sen. Doktora falan gittin mi kuzum normal de iştahı nasıl? 29 oldumBizde iyiyiz cok sukur ama kiz yemek yemeyi sevmeyen bir kiz agzina mamayi koyuyorum yarim saat 1 saat bekler artik bende sinir oluyorum birakiyorum dogdugundan beri yemek konusunda zorladi ins.allah sanada verir doktora gittiniz mi esin ve sen ve yasin kac
Yaaa Cook çok geçmiş olsun inşallah sonucun güzel gelir Rabbim şifa versin iyiles hemencecikpandemi oldundan beridr kasinti dokundu hayatm zindan oldu a iki hafta once biyobsi yapildi sonycunu bekliyirum vaskuluten supeleniyor doktor bakalim
sipraktin diye bir surup var 4n azindan istah aciyor onerrimBizde iyiyiz cok sukur ama kiz yemek yemeyi sevmeyen bir kiz agzina mamayi koyuyorum yarim saat 1 saat bekler artik bende sinir oluyorum birakiyorum dogdugundan beri yemek konusunda zorladi ins.allah sanada verir doktora gittiniz mi esin ve sen ve yasin kac
amin canim hatirlarsan hamileliktrte vardi ama simdi inatici gecmiyorYaaa Cook çok geçmiş olsun inşallah sonucun güzel gelir Rabbim şifa versin iyiles hemencecik
Burda hastaneler kapali koronadan dolayi ovulasyon testi falan denedin miOyyyy kıyamam kuzuya bak sen. Doktora falan gittin mi kuzum normal de iştahı nasıl? 29 oldumdaha önce gittik
Evet hatta ordan bilmistin sen ilk öyle hatırlıyorum inşallah geçer tamamenamin canim hatirlarsan hamileliktrte vardi ama simdi inatici gecmiyor
Neler cekiyorum bisey yemiyor ilaclar farkli oluyor burda vitamin suruplari var bondan alsam acaba istahi acilirmisipraktin diye bir surup var 4n azindan istah aciyor onerrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?