Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde iyiyiz sukur 10 ay 1 haftalik oldu dis yok emeklemek yok anca yuvarlaniyor

Selam canım yeni gördüm etiketini neyapalım bebek büyütüyoruz işte büyütürken hayat telaşına dalıyoruz eskisi gibi pek boş vakit kalmıyor bir bakmışız sabah olmuş bir bakmışız akşam olmuş günler çok çabuk geçıyor benim kız bu ayın 24 ünde 9 aylık olcak tam böyle yani sen nasılsın ne var ne yok

MaşAllah canım büyütmüşün

Hepimiz aynıyız canım gün içerisinde bi koşturmaca uyutması yemeği meyvesi oyunu derken akşam oluyor gerçektenn eee bebeklerimiz büyüyor bundan sonrası dahada dolu olur muhtemelenn benim kız 4 gün sonra 11 aylık olucak bende doğum günü yapmak istiyorum onun araştırmalarına girdim çok az kaldıı.. Ne çabuk geçti 1 sene ya hem zor hem şıp diyee

ben cok hastayim bu yuzden girmiyorum umarim sende iyisindir

Yok bebegim daha ne yazık ki vardır daha zamanı demek ki Sen nasilsin çocuklar nasıl?
Bizde iyiyiz cok sukur ama kiz yemek yemeyi sevmeyen bir kiz agzina mamayi koyuyorum yarim saat 1 saat bekler artik bende sinir oluyorum birakiyorum dogdugundan beri yemek konusunda zorladi ins.allah sanada verir doktora gittiniz mi esin ve sen ve yasin kac

Oyyyy kıyamam kuzuya bak sen. Doktora falan gittin mi kuzum normal de iştahı nasıl? 29 oldum daha önce gittik

sipraktin diye bir surup var 4n azindan istah aciyor onerrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…