Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla aşırı tepki vermemişse vücut çok da dert etmiyorum. Alışır diyorum. Umarım kötü Bi şey yapmıyorum dur
Yok canım kötü bişey yapmıyorsundurr ama vucut bişeye tepki veriyorsa birsüre en azından vrmee 1 hafta sonra tekrar denersin cünkü döken yerler kaşınıyordurda yazık.. Biz şimdilik iyi gidiyoruz gecicek gibi bakalım buarada bu grubu herkes terketti galiba kimsenin girdiğide yok artkk

Bi hüzünlendim. Hamileliğimi herşeyimi burda paylaştım. Giremeyişim kimsenin yazamayışı çok üzücü ama çok meşgul oluyorum gün boyunca. Değil buraya girmek mesajlara bakamıyorum. Herkes iyidir umarım. Bir şekilde bursa yolumun kesiştiği herkese selam olsun

Zaman buldukça hep ugramaya, bişeyler yazmaya çalıştım ama birsüreden sonra hiçkimse yazmamaya başladı ne yazıkki... İnan bende çok üzülüyorum.. Dediğin gibi bütün heyecanlarımızı, mutluluklarımızı, sıkıntılarımızı burada paylaştık ve şimdi hiçkimse girmiyor üzücü ama olsun böyle baktıgımda birkişi bile yazmış olsa mutlu oluyorum bn hala iyiki yazdın canım sanada selam olsunn

Günaydın kuzum çok şükür iyiyim ne olsun evdeyim sen neler yapıyorsun nasılsın

Merhabalar günaydın 10 ayımkz bitti haliyle çok hateketliyiz ve bu beni bayağı yotuyor 7 dişimiz var peşpeşe çıkıyor haliyle huysuz. Gerçi genel olarak huysuz bi bebek. Buralara girmeyeli bayağı oldu özledim sizleri nasılsınız

Mrb cnm yeni gordum sabahtan hastane işimiz vardı çok şükür oğlum geldi bugün 4 günlük oldu
Herşey yolunda sen nasılsın

Mrb cnm yeni gordum sabahtan hastane işimiz vardı çok şükür oğlum geldi bugün 4 günlük oldu
Yaaaa ömürlü olsun maşallah ,gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün,sağlıkla büyüt oğlunu Oldu mu olacak mı derken doğdu bile bak maşallah

Yaaaa ömürlü olsun maşallah ,gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün,sağlıkla büyüt oğlunu Oldu mu olacak mı derken doğdu bile bak maşallah
öyle canım günler biz bazen farketmesekte çok hızlı geçiyor dün doğdu gibiydi bugün dört günlük oldu bile Saolasin Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah
Allah analı babalı büyütsün canım vatana millete hayırlı evlat olsun
sağol canım Allah razı olsun Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah

Am Amin inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Günaydın canım❤ iyiyiz biz,oğlum 8 aylık oldu,çok afacan.Bu postun açıldığı günü hatırlıyorum.Hepimize uğur getirsin demiştik,bence getirdi de

Gözün aydın canım.Sağlıkla büyüsün.2.olmuyor diye az yakinmamistik senle ben.Bak şimdi ne güzel oldu,muradimiza erdik

Bizim de öyle ya,peşpeşe çıkıyor dişler.8 aylık olduğu gün 8.disi çıkardı.Yemeden içmeden kesildi yavrum.

Bizim de öyle ya,peşpeşe çıkıyor dişler.8 aylık olduğu gün 8.disi çıkardı.Yemeden içmeden kesildi yavrum.
Umarım azılar böyle olmaz. Hem iştah kesildi hemdr su gibi salya akıyor artık yavrum bıktı önlük takmalarımdan

Günaydın kuzum çok şükür iyiyim ne olsun evdeyim sen neler yapıyorsun nasılsın
napiyim kuzum benim kızında 11 aylık olmasına 9 gün kaldı hiç yerinde durmuyo vallaa gün içinde epey yoğun geçiyor bakk size yazdım ancak bakabildimm
gerçekten bende baya yoruluyorum epey hareketli bir bizimkide... Bizim 4. Yeni çıktı valla alttakileri hiç anlamamıştık ama üst dişler baya huzursuzluklarla geldi bundan sonrasında bizi neler bekliyorr acabaa
ohhh gözünaydın kuzum çok sevindim sağsağlim kucagına almışsın oğluşunu 4 gün bile geçmişş bende iyiyim nasıl olayım kızçem büyüdü 1 ay sonra yaşına giricek inşallah öyle yani durumlar stabil
Günaydın canım❤ iyiyiz biz,oğlum 8 aylık oldu,çok afacan.Bu postun açıldığı günü hatırlıyorum.Hepimize uğur getirsin demiştik,bence getirdi de
Baya büyüttmüşsün sende canım maşallah valla bu postun açıldıgı zamanı bende hatırlıyorum o zamanlar sadece okuyucu taraftaysım hiç yazmıyordum taa ordan tanıyorum hepinizi gerçektende güzel bir posttu şimdilerde epey sessiz kalsada iyiydi

Yaaaaa MaşAllah daha dün gibiydi ya senin hamilelik takviminin olduğu benim hala cabaladigim günler herkes dağıldı önceden ne muhabbetler dönerdi burda vala ne çok özledim MaşAllah kizcene bı yaşına gelmiş bile

Aynen cnm bnm aklmada ateş takibi yapmalarımız geliyor gercktn güzel günlerdi bende cok özledim her actıgımda dünya sayfa olurdu oku oku bitiremezdim buarada 26 agustosta 1 yaşına giricek inşallah oda daha dün gibi birgün öncesinde nasıl duygu karmaşası yaşıyordum sevinç korku stres heyecan ayyy resmen bir sene geçti üzerinden bak şimdi bebişin küçücükk bir bakıcaz seninki yaşına giriyor

Aynen canım çabuk geçiyor zaman vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…