- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.941
zor be zehramİnsallah meleğim yapma ya düşünme bile
Biliyorum ama ya suan bebeğin varsa ve sen böyle üzüldüğün için oda etkileniyorsazor be zehram
inşallah vardır kuzum onun için herşeyden vazgeçerimBiliyorum ama ya suan bebeğin varsa ve sen böyle üzüldüğün için oda etkileniyorsa
İnşallah bebiş sağlıklıdırda hayırlı haberlerle dönersin kuzumKızlar yarın sabah doktora gidicem dua edin bana çok ihtiyacım var duaya
Ederim kuzucumKızlar yarın sabah doktora gidicem dua edin bana çok ihtiyacım var duaya
Öyle deme kuzum yainşallah vardır kuzum onun için herşeyden vazgeçerim
artık olmayacakmış gibi hissetmeye başladımÖyle deme kuzum yaBu laflar tehlikeli biraz
Teşekkür ederim allah razı olsun inşallah birtanem inşİnşallah bebiş sağlıklıdırda hayırlı haberlerle dönersin kuzum
Kız ben sizi beğenmiycem de kimi beğencem
Allah yardımcın olsun canım, bu arada sen kimdin? Kusura bakma isim değiştiren değiştireneKızlar yarın sabah doktora gidicem dua edin bana çok ihtiyacım var duaya
Kutsalım panterim şu isteğini ve heycanını görünce bir an dilime geliyor "Allahım bana verecğin emanetini bu güzel insanlara nasip et ben beklerim" demek ama Allahın verecklerinin ve bizim de isteyeceklerimizin bir sınırı yok ki, Allah hem sana hem bana hem diğerlerine evlat vermeye gücü yeter diyorum. Allahın kudretini böyle konuşarak sınırlandırmış oluyorum deyip susuyorum canım beniminşallah vardır kuzum onun için herşeyden vazgeçerim
Ederim kuzucum[/QUOTE
Teşekkür ederim
Elif1996Kız ben sizi beğenmiycem de kimi beğencem
Allah yardımcın olsun canım, bu arada sen kimdin? Kusura bakma isim değiştiren değiştirene
Kutsalım panterim şu isteğini ve heycanını görünce bir an dilime geliyor "Allahım bana verecğin emanetini bu güzel insanlara nasip et ben beklerim" demek ama Allahın verecklerinin ve bizim de isteyeceklerimizin bir sınırı yok ki, Allah hem sana hem bana hem diğerlerine evlat vermeye gücü yeter diyorum. Allahın kudretini böyle konuşarak sınırlandırmış oluyorum deyip susuyorum canım benim
Kız sen de kendini karıştıryorsun demi kabul ef. Canımcım ne kadarlıktı bebiş? Yarın ne için gideceksin?Elif1996haklısın valla bende bazen tanıyamıyorum.
Şuan adete gore 6+6 günlük geçen hafta 13 mm kese gorundu kısmetse bebegi gorucez inşallahKız sen de kendini karıştıryorsun demi kabul ef. Canımcım ne kadarlıktı bebiş? Yarın ne için gideceksin?
Yaaa deme bele seylerKız ben sizi beğenmiycem de kimi beğencem
Allah yardımcın olsun canım, bu arada sen kimdin? Kusura bakma isim değiştiren değiştirene
Kutsalım panterim şu isteğini ve heycanını görünce bir an dilime geliyor "Allahım bana verecğin emanetini bu güzel insanlara nasip et ben beklerim" demek ama Allahın verecklerinin ve bizim de isteyeceklerimizin bir sınırı yok ki, Allah hem sana hem bana hem diğerlerine evlat vermeye gücü yeter diyorum. Allahın kudretini böyle konuşarak sınırlandırmış oluyorum deyip susuyorum canım benim
Allah razı olsun şeymam tez vakitte hepimiz hayırlı haberi alırız inşallahKız ben sizi beğenmiycem de kimi beğencem
Allahım korusun ya düşünme öyle Rabbimden Ümit kesilir mi hiçartık olmayacakmış gibi hissetmeye başladım
Elifimmmm canımmmmm nasıl güzel bir heycan, herşey yolunda gider inşallah. Sağlıkla gelsin bebiş. Tadını çıkar canım benim. Bu zamanları dibine kadar yaşa derler ya aynen öleŞuan adete gore 6+6 günlük geçen hafta 13 mm kese gorundu kısmetse bebegi gorucez inşallah
haklısın kuzumAllahım korusun ya düşünme öyle Rabbimden Ümit kesilir mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?