- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.961
canım kaçıncı ayda oldu seninŞuan adete gore 6+6 günlük geçen hafta 13 mm kese gorundu kısmetse bebegi gorucez inşallah
Bir kalp atışını duysam bebegi görsem oh dicem ama işte korkuyorum ilk gebeligimde sıkıntı vardı inşallah bunda olmaz yarın belli olucak herşey hatta bugünler beraber 7 hafta olıyorElifimmmm canımmmmm nasıl güzel bir heycan, herşey yolunda gider inşallah. Sağlıkla gelsin bebiş. Tadını çıkar canım benim. Bu zamanları dibine kadar yaşa derler ya aynen öle
Geçen ay canım en son Kasım 3 te adet gordum dahada görmedimcanım kaçıncı ayda oldu senin
kuzum yani kaçıncı denemende olduGeçen ay canım en son Kasım 3 te adet gordum dahada görmedim
Beni duygulandırdın yaaAllah razı olsun şeymam tez vakitte hepimiz hayırlı haberi alırız inşallah
He şmdi anladım iki canım ben kürtaj oldum üç ay korundum sonra bir ay korunmadm olmadı sonraki ay olducanım kaçıncı ayda oldu senin
Allah korktuğundan emin kılsın seni canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi haberdar etBir kalp atışını duysam bebegi görsem oh dicem ama işte korkuyorum ilk gebeligimde sıkıntı vardı inşallah bunda olmaz yarın belli olucak herşey hatta bugünler beraber 7 hafta olıyor
Cansınhaklısın kuzum
Oyy kuzum inan okurken bile gözlerim doldu. bence bu güzel yüreğinle en güzel anne sen olucaksın herşeyin en güzelini hakediyosun gönlü güzel canım arkadaşım umarım bu ay beraber alırız hayırlı haberinBeni duygulandırdın yaaŞu içinde bulunduğun ümitsizlik durumu, olmayacak korkusu bile çok istemenden kaynaklı bunu anlayabiliyorum. Eminim öyle güzel anne olursun ki, evladın "Ne şanslıyım" der her zaman senin için. Böyle güzel anne de herkese nasip olmaz o yüzden sana layık bir evlat elene elene gelecek, en iyisi düşecek sana. Sabrının solu selamet güzelik hayır olsun canım. İsteğin bu ay gerçekleşsin. Ümitsizliğin yerini umuda ve güzel planlara bıraksın.
Tamam ederim inşallahAllah korktuğundan emin kılsın seni canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi haberdar et
Rabbim tamamına erdirsin inşallah kuzummHe şmdi anladım iki canım ben kürtaj oldum üç ay korundum sonra bir ay korunmadm olmadı sonraki ay oldu
canansınCansın
Amin inşşallah Rabbim sizede tez zamanda hayırlısını nasip etsin :)Rabbim tamamına erdirsin inşallah kuzumm
Hep beraber inşallah canımOyy kuzum inan okurken bile gözlerim doldu. bence bu güzel yüreğinle en güzel anne sen olucaksın herşeyin en güzelini hakediyosun gönlü güzel canım arkadaşım umarım bu ay beraber alırız hayırlı haberin
Heycandan tahmin edebiliyorum. Hiç korkma canım. Korku korktuğunu çağırırmış. İyi olacak herşey de kendi kendine de sık sıkTamam ederim inşallahuyku bile tutmuyor
Amin inşallah canımmAmin inşşallah Rabbim sizede tez zamanda hayırlısını nasip etsin :)
ömrümün geri kalanısınCanıma can katansın
inşallah bebeğim ama ben bu aydanda ümidimi kestim çaresizce adeti bekliycemHep beraber inşallah canım
Heycandan tahmin edebiliyorum. Hiç korkma canım. Korku korktuğunu çağırırmış. İyi olacak herşey de kendi kendine de sık sık
İyi olucak inşallahHep beraber inşallah canım
Heycandan tahmin edebiliyorum. Hiç korkma canım. Korku korktuğunu çağırırmış. İyi olacak herşey de kendi kendine de sık sık
Neden ama canım. Bata 7 mi vardı senin yanlış mı hatırlıyorum?Amin inşallah canımm
ömrümün geri kalanısın
inşallah bebeğim ama ben bu aydanda ümidimi kestim çaresizce adeti bekliycem
yok kuzu kendi adetime 18 gün var prpgestan kullandığım için 12 gün varNeden ama canım. Bata 7 mi vardı senin yanlış mı hatırlıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?