Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elifimmmm canımmmmm nasıl güzel bir heycan, herşey yolunda gider inşallah. Sağlıkla gelsin bebiş. Tadını çıkar canım benim. Bu zamanları dibine kadar yaşa derler ya aynen öle
Bir kalp atışını duysam bebegi görsem oh dicem ama işte korkuyorum ilk gebeligimde sıkıntı vardı inşallah bunda olmaz yarın belli olucak herşey hatta bugünler beraber 7 hafta olıyor

Allah razı olsun şeymam tez vakitte hepimiz hayırlı haberi alırız inşallah
Beni duygulandırdın yaa Şu içinde bulunduğun ümitsizlik durumu, olmayacak korkusu bile çok istemenden kaynaklı bunu anlayabiliyorum. Eminim öyle güzel anne olursun ki, evladın "Ne şanslıyım" der her zaman senin için. Böyle güzel anne de herkese nasip olmaz o yüzden sana layık bir evlat elene elene gelecek, en iyisi düşecek sana. Sabrının solu selamet güzelik hayır olsun canım. İsteğin bu ay gerçekleşsin. Ümitsizliğin yerini umuda ve güzel planlara bıraksın.

Bir kalp atışını duysam bebegi görsem oh dicem ama işte korkuyorum ilk gebeligimde sıkıntı vardı inşallah bunda olmaz yarın belli olucak herşey hatta bugünler beraber 7 hafta olıyor
Allah korktuğundan emin kılsın seni canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi haberdar et

Oyy kuzum inan okurken bile gözlerim doldu. bence bu güzel yüreğinle en güzel anne sen olucaksın herşeyin en güzelini hakediyosun gönlü güzel canım arkadaşım umarım bu ay beraber alırız hayırlı haberin

Hep beraber inşallah canım

Tamam ederim inşallah uyku bile tutmuyor
Heycandan tahmin edebiliyorum. Hiç korkma canım. Korku korktuğunu çağırırmış. İyi olacak herşey de kendi kendine de sık sık

Amin inşşallah Rabbim sizede tez zamanda hayırlısını nasip etsin :)
Amin inşallah canımm
Canıma can katansın
ömrümün geri kalanısın
Hep beraber inşallah canım

Heycandan tahmin edebiliyorum. Hiç korkma canım. Korku korktuğunu çağırırmış. İyi olacak herşey de kendi kendine de sık sık
inşallah bebeğim ama ben bu aydanda ümidimi kestim çaresizce adeti bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…