- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.981
Aynen canım takip et tabi bende takip ediyorum bu ay ara verdim testsiz yapamıyorum ama ovülasyon güzel oluyorAnladım canım ben birdahaki reglime kadar bigün dolu birgün boş şeklinde çalışacağız ama genede ordanda takip ediyim dedim hayırlısı bakalımmm :)
İnşallah canımHayırlısı canım
Canım çok üzüldüm ama sabır elbet bizde göreceğiz o güzel günleri az kaldısabah testimde ikinci çizgi çıktı bende gidip kan verdim ama kocaman bi sıfır ozamandandır kendime gelemiyorum
Rabbim güzel haberlerle dönmeni nasip etsin canımKızlar yarın sabah doktora gidicem dua edin bana çok ihtiyacım var duaya
Aminn inş bakalım canım :)Canım çok üzüldüm ama sabır elbet bizde göreceğiz o güzel günleri az kaldıBozuk testler aşırı sinir bozucu
Rabbim güzel haberlerle dönmeni nasip etsin canım
ayni ben:)Gunaydin kizlar neler var neler yok ben bu ara hakim olamiyorum uyuyup kalmaktan kusura bakmayin
Abla ya valla cok fenayim inan kac kere gunde uyuyorm bilmiyorum esim yemek yaptirtmiyo bana uyuyp kalirsin evi yakarsin diyo dusun halimi okulda ders anlatirken icim geciyo ya sen evde uc cocukla nasil yapiyonayni ben:)
valla oglum bugun zorla kaldirdi anne aciktim. surekli kalk kalk:) zaten uyuduktan sonra gece en az 3 kere kalkiyorm gunduzde idare ediyormAbla ya valla cok fenayim inan kac kere gunde uyuyorm bilmiyorum esim yemek yaptirtmiyo bana uyuyp kalirsin evi yakarsin diyo dusun halimi okulda ders anlatirken icim geciyo ya sen evde uc cocukla nasil yapiyon
İyiyim bende cancağazım..Aynı yatıp yuvarlaniyoruz iştekuzum iyiyim bebisi daha goremedik sen nasksin canm
insallah canimcimm. biraz endiselendim yapacak bise yok kuzu yiyecek ekmegi varsa oda bu evin icin atip tutaarİyiyim bende cancağazım..Aynı yatıp yuvarlaniyoruz işte
Görürsün annesi daha mini minnacik o
Allah bi yolunu veriyo desene bakalm hakkimzda hayirlisi su kalp atislarini bi duysakdikvalla oglum bugun zorla kaldirdi anne aciktim. surekli kalk kalk:) zaten uyuduktan sonra gece en az 3 kere kalkiyorm gunduzde idare ediyorm
İçini ferah tut hayırlısıyla güzel olacak herşey❤insallah canimcimm. biraz endiselendim yapacak bise yok kuzu yiyecek ekmegi varsa oda bu evin icin atip tutaar
Cok mantikli bi cozummEvi yakasim var mikrobu kırılsıntemizliği icad edenin..
Dimi dimi ❤Cok mantikli bi cozumm
Günaydın canım neyse benimde öyle uykum var ki kardeşim uyandırdı suan ona cok kızgınımGunaydin kizlar neler var neler yok ben bu ara hakim olamiyorum uyuyup kalmaktan kusura bakmayin
Titizlerde bugunEvi yakasim var mikrobu kırılsıntemizliği icad edenin..
Bu uykular sanada tez zamanda bebis getirsin canim insallah degerin dusmus gozun aydinGünaydın canım neyse benimde öyle uykum var ki kardeşim uyandırdı suan ona cok kızgınım
Sağol canım benim insallah herkese getirirBu uykular sanada tez zamanda bebis getirsin canim insallah degerin dusmus gozun aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?