Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla öyle cherry

Sadece düşük tehlikesinde mi oluyor öyle. Onu bilmiyordum canım. Yoksa ilişki normal devam ediyor mu?
Benim bildiğim düşük tehlikesi varsa dr uyarıyor
Eğer dr bişi demezse devam taaaaaki doğurana kadar
Kızıma hamileliğimde 40. Hafta oldu Bebek doğmuyor
O zaman oldu
Ertesi sabah Doğum yapmıştım normal Doğumu kolaylaştırıyor siye son aylarda olması iyi diyorlar
Yanlız ben hamile kaldım da son aya da geldim

Valla öyle cherry

Sadece düşük tehlikesinde mi oluyor öyle. Onu bilmiyordum canım. Yoksa ilişki normal devam ediyor mu?
Normal devam eder canım da doktora sorulur yine de. Benim bi arkadaşıma haftada bi kez o da soft olsun demiş :))) bazılarına 3 ay yasak diyor falan. Duruma göre değişir. Sormak da fayda var.

Sabah 10 ile akşam 8 arası yapın diyordu benim testim de. Arada başka test yapmadın mı hiç?

Normal devam eder canım da doktora sorulur yine de. Benim bi arkadaşıma haftada bi kez o da soft olsun demiş :))) bazılarına 3 ay yasak diyor falan. Duruma göre değişir. Sormak da fayda var.
Walla bize süre sınırı vermedi
Soft moft da demedi gelişigüzel
Kibar doktorlara gitmek lazım valla

Valla bilmiyordum. Sayende öğrendim bana hamiş olunca da rahat yok yani

Ama bu ilk zamanlar adeti beklerken yapmayın deniliyor doğru mu, yani mesela yum günlerini değerlendirdikten sonra falan?

Valla bilmiyordum. Sayende öğrendim bana hamiş olunca da rahat yok yani

Ama bu ilk zamanlar adeti beklerken yapmayın deniliyor doğru mu, yani mesela yum günlerini değerlendirdikten sonra falan?
Valla öyle bi şey de duymadım. Herkes takip etmiyor mesela o günleri. Sevişen sevişiyor. Sonra bi bakıyorlar hamileler. Yani sorun olmuyordur bence. Ki ben yaparım yani :))

Anladım canım birdaha öyle yapmıyım o zmana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…