- 20 Aralık 2018
- 255
- 324
- 18
- 38
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.181
Benim bildiğim düşük tehlikesi varsa dr uyarıyorValla öyle cherry
Sadece düşük tehlikesinde mi oluyor öyle. Onu bilmiyordum canım. Yoksa ilişki normal devam ediyor mu?
Normal devam eder canım da doktora sorulur yine de. Benim bi arkadaşıma haftada bi kez o da soft olsun demiş :))) bazılarına 3 ay yasak diyor falan. Duruma göre değişir. Sormak da fayda var.Valla öyle cherry
Sadece düşük tehlikesinde mi oluyor öyle. Onu bilmiyordum canım. Yoksa ilişki normal devam ediyor mu?
Sabah 10 ile akşam 8 arası yapın diyordu benim testim de. Arada başka test yapmadın mı hiç?Kızlarrr ben adetimin bittiği gün ovü testi yapmıştım t çizgisi normal renkteydi negatifti yani çok koyu değildi genede ilişkiye girmiştim ne olur neolmaz diye bugun ovülasyon tarihimin başlama günü takvime göre bugun gene test yaptım t çizgisi hiç belli olmuyor dah koyu olması gerekmezmiydi bu arad ilk yaptığım testi sabah kalkar kalkmaz yapmıştım bunu 3 saat sıvı alımını bıraktıktan sonra yaptım onunla alakası olabilirmi
Olurdilo sende atacan ama
tamam ozelden atarim
Banada atttttamam ozelden atarim
tobe .tobe ben. en iyisi sizi etikeyleyip bakin deyim ama sende atacan:)Banada atttt
Tamam :)tobe .tobe ben. en iyisi sizi etikeyleyip bakin deyim ama sende atacan:)
Walla bize süre sınırı vermediNormal devam eder canım da doktora sorulur yine de. Benim bi arkadaşıma haftada bi kez o da soft olsun demiş :))) bazılarına 3 ay yasak diyor falan. Duruma göre değişir. Sormak da fayda var.
Valla bilmiyordum. Sayende öğrendim bana hamiş olunca da rahat yok yaniBenim bildiğim düşük tehlikesi varsa dr uyarıyor
Eğer dr bişi demezse devam taaaaaki doğurana kadar
Kızıma hamileliğimde 40. Hafta oldu Bebek doğmuyor
O zaman oldu
Ertesi sabah Doğum yapmıştım normal Doğumu kolaylaştırıyor siye son aylarda olması iyi diyorlar
Yanlız ben hamile kaldım da son aya da geldim
Ama bu ilk zamanlar adeti beklerken yapmayın deniliyor doğru mu, yani mesela yum günlerini değerlendirdikten sonra falan?Normal devam eder canım da doktora sorulur yine de. Benim bi arkadaşıma haftada bi kez o da soft olsun demiş :))) bazılarına 3 ay yasak diyor falan. Duruma göre değişir. Sormak da fayda var.
Serbest demek ki :) sormadınız mı?Walla bize süre sınırı vermedi
Soft moft da demedi gelişigüzel
Kibar doktorlara gitmek lazım valla
Valla öyle bi şey de duymadım. Herkes takip etmiyor mesela o günleri. Sevişen sevişiyor. Sonra bi bakıyorlar hamileler. Yani sorun olmuyordur bence. Ki ben yaparım yani :))Valla bilmiyordum. Sayende öğrendim bana hamiş olunca da rahat yok yani
Ama bu ilk zamanlar adeti beklerken yapmayın deniliyor doğru mu, yani mesela yum günlerini değerlendirdikten sonra falan?
birdr insan tiksiniyor ister istemezValla öyle bi şey de duymadım. Herkes takip etmiyor mesela o günleri. Sevişen sevişiyor. Sonra bi bakıyorlar hamileler. Yani sorun olmuyordur bence. Ki ben yaparım yani :))
Yok canm 27 aralıkda randevum :) en son 2 hafta dan fazla oldu gideli :)
Valla tiksineceğimi zannetmiyorumbirdr insan tiksiniyor ister istemez
Anladım canım birdaha öyle yapmıyım o zmana :)Canım her ay bile değişiyor ovu günü bak benim de 3 gün öne geldi bu ay. Canım ovu testi kesinlikle sabah ilk idrarla yapılmaz.
aynen yaaaa
Evet ya ben sanıyorum ki hepsi böyle galiba değilmiş, anacum yoruluyorum ben de. Bi hamiş olsam da 3 ay rahat etsem
gorecem seniValla tiksineceğimi zannetmiyorum
Yok canım yapmadım ya aslında ben yumurtlama takvimimi biliyorum hep 14.cü 15 .ci güne fln denk geliyor ben öylesine yaptım ama hiç çizgi belli olmadıSabah 10 ile akşam 8 arası yapın diyordu benim testim de. Arada başka test yapmadın mı hiç?
Değişmiştir bu ay belki. Adetten sonra başlamayı daha uygun görüyorum ben canım. Her gün yaparakYok canım yapmadım ya aslında ben yumurtlama takvimimi biliyorum hep 14.cü 15 .ci güne fln denk geliyor ben öylesine yaptım ama hiç çizgi belli olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?